Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hakkari deydim...
bucalıfikret yazdı:hamet hoşgeldin tebrikler çokgüzel kareler çekmişsin süper eline sağlık böyle yerlerimizin kıymetini bilmek lazım..

Fikret reis teşekkürler..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Lakerda yazdı:Ahmet hoşgeldin.Çok güzel kareler çekmişsin paylaşım için teşekkürler..

Mehmet abi teşekkür ederim saolasın..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
araphüso26 yazdı:uzunuım hoş geldin fotolar harika teşekkürler hoşap kalesine bayrak çok yakışmış ilker sende bayağı yardımcı olmuşsun ahmete sevgilerimle arkadaşlarRose

Arap teşekkürler, Türk bayrağı nereye yakışmamışki Hoşap kalesine yakışmayacak...Alkis
ilerya yazdı:.
Ahmet hoş geldin,

Hayırlısı ile bitmiş,gitmiş,

Geçmiş olsun,

Resimler ve anlatım çok güzel,,

Şu; uçaktayken, bulutların görüş açısı geniş bir havada ,ayaklarının altında olması,
Sonsuz gibi görünen bulut tarlasının içinden geçmek
Hep temayül içinde bırakır beni,,,

Teşekkürler,,
Niyazi teşekkür ederim hoşbulduk, Bulutların üstünde uçmak hakikaten güzel bir duygu..
yalova tatar yazdı:uzun hoş geldin hadi artık bide yalova üzerinden geçerken bizim resmimizi çek .harikasın.SeerfHehe

Tatarım senin resmini her daim ve her yerde çekerim yeterki sen iste...Happy
evet her yeri görüp gezmek lazım ne güzel yerler varda bilmiyoruz.paylaşım için saağol.
Bul
Ahmet güzel bir paylaşımda bulunmuşsun teşekkürler. O kareler ve o tarih bize ait Resimlere bakıp derinlemesine düşününce dahada içim acıyor
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi