Yorumları: 2,512
Konuları: 82
LeVrEkCi yazdı:sayın balıkçı abilerim haftaya hafta içi bir avınızı haber verirseniz bende bi gece takılmak isterim imrendiriyorsunuz ne yapalım birgün çağırında geleyim.
bereketli olsun rastgele afiyet olsun.
nihatım ne demek sen yeterki gelmek iste hafta arası boru kurdu getirtecez sana bir gün önceden haber veririz.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
istavritci yazdı:nihatım ne demek sen yeterki gelmek iste hafta arası boru kurdu getirtecez sana bir gün önceden haber veririz.
aman abi haber verin haftaya erken çıkıyorum işten bana 1 gün önceden haber verin yeter
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
hoş bulmuşlar mehet ali abi ve erol abi emeğinize sağlık güzel av olmuş tebrikler
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 123
Konuları: 10
21-06-2008, 22:17
(Son Düzenleme: 05-08-2008, 22:24, Düzenleyen: hurriyet.)
tebrikler mehmet ali bey bende herekede güzdüz eşkina avlarken millet hadi canım diyordu avlağıma gelince onlarda yakalayınca inandılar tekrar tebrikler moda tarafındamı avlıyorsun bu aralar o taraftan eşkina çıkıyor duyumları aldım
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
maşallah abilerim yine keyifli güzel av olmuş afiyet olsun rastgelsin.
balığa hasret yaşamak zor
Yorumları: 5,547
Konuları: 63
hürriyet bey sizede rastgele maşallah güzel parça afiyet olsun.
balığa hasret yaşamak zor
hurriyet yazdı:tebrikler mehmet ali bey bende herekede güzdüz eşkina avlarken millet hadi canım diyordu avlağıma gelince onlarda yakalayınca inandılar tekrar tebrikler moda tarafındamı avlıyorsun bu aralar o taraftan eşkina çıkıyor duyumları aldım
hürriyet bey ben ilk defa bu sene gündüz eşkina avladım yerde moda sahili.biz geçen yıl herekeye bir arkadaşın tavsiyesi üzerine karagöz avlamaya gelmiştik ama yabancı olduğumuz için pek balık alamadık. ama tam yeri oralar güzel eşkina olacağınıda tahmin ediyorum

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 123
Konuları: 10
istavritci yazdı:hürriyet bey ben ilk defa bu sene gündüz eşkina avladım yerde moda sahili.biz geçen yıl herekeye bir arkadaşın tavsiyesi üzerine karagöz avlamaya gelmiştik ama yabancı olduğumuz için pek balık alamadık. ama tam yeri oralar güzel eşkina olacağınıda tahmin ediyorum
herekede karagöz hiç çıkmıyor artık eşkina ispari iskorpit gelincik çıkıyordu şimdi balık yok herekede eylülde başlar balık
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
hurriyet yazdı:herekede karagöz hiç çıkmıyor artık eşkina ispari iskorpit gelincik çıkıyordu şimdi balık yok herekede eylülde başlar balık
bizim buralardada eylülde çıkardı bu sene çok farklı zamanın olursa bir dene karanlığıda bekleme saat 3 den sonra alınıyor genelde.

İSTAVRİTCİ
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla hepinize teşşekkürler bizde şaştık bu işe ama harunuda dediği gibi balık olsun yeter.