eren abi süper bir tatil olmuş,bence eğlence,balık avı resimler şahane,çok güzel bir mekan,bekle bizi turanköy geliyoruz..valla bizim içinde keşif niyetine bakıyoruz fotolara ben hayallere başladım bile,hehehe..eren abi paylaşım için teşekkürler..
doktor güzel tatil olmuş ALLAH içine sindirsin. bayrağın oraya kadar çıkıp resim çekmişsin be mübarek,bayrağında resmini çekseydin ya .zaten burnumda tütüyo oralar fırsat bulsam kaçarım .mustafa dayıyla beraber gitmişsin balığa ,hepsi cana yakın dostlar yaw zaten.
eren sende oranın tadına baktın artık bırakamazsın.turanköyde her şey insanı mutlu ettiriyor.denizi,balığı, doğası saymakla bitmez.fotoğraflara bakarken geçen seneki turanköy anımız aklıma geldi.Yaşayan bilir derler ya .aynen öyle .
teşekkürler.
eren abi bizim yakaladığımız yeri kırmızı ile işaretledim balıklarıda küçük havuza atmıştık kısmet derler ya siz denk getiremediniz herhalde ama tatilin güzel geçmesine sevindim inşallah bidahaki sefere beraber balığa çıkma şansı buluruz ozaman zevk yaparız
haklısın yücel dostum kısmet işi bide yemler çok ince idi bizim kum kurdu dediğimiz cinsinden inşallah seninlede orada balık tutmak nasip olur zaten okadar güzel biyerde nasıl eşkina karagöz tutamadım bende şaşırdım mera çok güzel artık müdavimi olduk kısmet olursa izinlerde oradayım.
erden abi bayrağın resminide çektim ama aramak lazım 500 e yakın resim çektim bulayım resim i atacam senin için.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=