Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 haftalık erdek turanköy tatilim
aslen bandırmalıyım
yazın erdekten çıkmazdık sağolasın eren bana o güzellikleri tekrar gösterdin.ağustos'ta erdekteyimAlkis
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Bul
eren abi süper bir tatil olmuş,bence eğlence,balık avı resimler şahane,çok güzel bir mekan,bekle bizi turanköy geliyoruz..valla bizim içinde keşif niyetine bakıyoruz fotolara ben hayallere başladım bile,hehehe..eren abi paylaşım için teşekkürler..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tatilde bile rahat durmuyorsunSmile)
Bul
doktor güzel tatil olmuş ALLAH içine sindirsin.Alkis bayrağın oraya kadar çıkıp resim çekmişsin be mübarek,bayrağında resmini çekseydin ya .zaten burnumda tütüyo oralar fırsat bulsam kaçarım .mustafa dayıyla beraber gitmişsin balığa ,hepsi cana yakın dostlar yaw zaten.WinkSiyirdimAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
eren sende oranın tadına baktın artık bırakamazsın.turanköyde her şey insanı mutlu ettiriyor.denizi,balığı, doğası saymakla bitmez.fotoğraflara bakarken geçen seneki turanköy anımız aklıma geldi.Yaşayan bilir derler ya .aynen öyle .
teşekkürler.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
eren bende denizdençıkmamıştım su o kadar güzelki tadını çıkarmışsın.
Bul
eren abi bizim yakaladığımız yeri kırmızı ile işaretledim balıklarıda küçük havuza atmıştık kısmet derler ya siz denk getiremediniz herhalde ama tatilin güzel geçmesine sevindim inşallah bidahaki sefere beraber balığa çıkma şansı buluruz ozaman zevk yaparız

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

haklısın yücel dostum kısmet işi bide yemler çok ince idi bizim kum kurdu dediğimiz cinsinden inşallah seninlede orada balık tutmak nasip olur zaten okadar güzel biyerde nasıl eşkina karagöz tutamadım bende şaşırdım mera çok güzel artık müdavimi olduk kısmet olursa izinlerde oradayım.

erden abi bayrağın resminide çektim ama aramak lazım 500 e yakın resim çektim bulayım resim i atacam senin için.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
eren abi güzel bir tatil yapmıssın balıkta var resimlerde güzel sağol paylaşım içinAlkis
1903:bjk:1903
Bul
yücel ne kadar güzel bir avlak bulmuşsun,kendinden hazır livarı bile var...mera süper gerçekten,balık tutmasıda,bazen şans işi doğrusu..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2011 turanköy Kamil ILIPINAR 99 12,734 11-01-2012, 10:39
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,740 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi