Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hayalet şamandıra
pantolon yakalıom heHadiordan bütün balıkları ben tutacam inşallah erdekte SmileSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
balikoltasi yazdı:keşke uzun sapını kesmeseydiniz. onun özelliği o şekilde olması . rapalayı atınca karışmasın misinaya diye. takılışı da bildiğimiz sıyırtmanın ters takılması gibi. uzun uç oltaya, kısa uç raglouya.
Birol nasılsa 1.5 tl tanesi 3 tane aldım 1 tanesi saplı duruyor ama adam mızıkcılık yaptı o eski fiyat diye 2.5 tl istedi ama vermedim 1.5 den aldım
Yarında saplısını denerim bakim ama hem hız keser hemde havada daha çok döner gibi geliyor
Bul
Lakerda yazdı:Harun çok temiz iş çıkartmışsın tebrikler.Orijinal gibi duruyor resimde.
''Füze'' yapısı nedeniyle de ''at-çek'' te (sırtı) yararlı olabilir diye düşünüyorum.Denemelerinin sonuçlarını bekleriz artık..
Mehmet abi 1-2 saat önce denedim Aytekinin dediği gibi baktım batıyor dibe olmadı dedim içimden yinede çalıştım biraz ama hafifde çeksen kendini yukarı atabiliyor aslında daha da iyi oldu.Her hangi bir yere takılmadı suyun az altında geliyor tam fare ve yaralı balık hareketi olması gereken oldu çalkantı oluyor ama ortada kimse yok balık belki çalkantıya dikkat çekip arkadaki silikonu görecek iyi oldu iyi

5.5 cm lik silikon taktım 5 tane istavrit aldım ve geri suya attım hani istavrite değilde büyük balıklara bakıyoruz ya gece 2 den sonra denemek lazım bu aralar gece sırtılarını ay olmazsa daha iyi ama ay falan dinleyecek halim yok 10 gün onumu bekleyecem yani
Bul
çok güzel görünüyor.. eline sağlık harun abi..paylaşımın için teşekkürler..
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul
Harun abim eline emeğine sağlık inşallah güzel randıman alırsında bizde faydalanırız saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
araphüso26 yazdı:pantolon yakalıom heHadiordan bütün balıkları ben tutacam inşallah erdekte SmileSiyirdim
Bobo Bak bir paçaya takmaya gör iğneyi bir türlü çıkmıyorSiyirdim
Bul
Akıntılı yerlerde çok işe yarar o aparat bence.Onlardan çok aradım ama bulamadım.Spirolino muydu neydi adı onun ama sıyırtma tekniğinde çok kullanılır.Yanlız bizim buralarda dibe inmediği için kullanılmıyor.Onun yerine kalın tel ile kurşundan yapmışlar.Harun , eğer Çanakkale'ye gelmeden o malzemeciye gitme şansın olursa 3 numarasından şeffaflarından sipariş vermek isterim hemde 3-5 tane.Olmazsa da canın sağolsun.Tabi dip taramayı düşünüyorsan hiç düşünme derim o aparatı buraları için.Ama levrek için harika olacak bence.Artık senin raporlardan sonucunu öğrenicez.Fikir harikaAlkis.Kolay gelsin.
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Mehmet abi 1-2 saat önce denedim Aytekinin dediği gibi baktım batıyor dibe olmadı dedim içimden yinede çalıştım biraz ama hafifde çeksen kendini yukarı atabiliyor aslında daha da iyi oldu.Her hangi bir yere takılmadı suyun az altında geliyor tam fare ve yaralı balık hareketi olması gereken oldu çalkantı oluyor ama ortada kimse yok balık belki çalkantıya dikkat çekip arkadaki silikonu görecek iyi oldu iyi

5.5 cm lik silikon taktım 5 tane istavrit aldım ve geri suya attım hani istavrite değilde büyük balıklara bakıyoruz ya gece 2 den sonra denemek lazım bu aralar gece sırtılarını ay olmazsa daha iyi ama ay falan dinleyecek halim yok 10 gün onumu bekleyecem yani

harun abi o şamandıra ile yaptığın rapala ve silikonlu takım çalışır bence.zatenbak istavritler atlamış bile...bende yemli yapıyorum,gerçekten,her derinlikte olan balıktan geliyor.inşallah levrek haberlerinide alırız tez zamanda,bol şanslar abi..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tebrikler harun .
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Bobo Bak bir paçaya takmaya gör iğneyi bir türlü çıkmıyorSiyirdim

pantolon eski olsa çabuk çıkarda pantolonu yakaladığımda takımın pantolonu vardı üstümde bi türlü çıkmadı gavur en sonunda nihata yakalandıkSiyirdimMahcupHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  şamandıra arıyorum. kefalcı ibo 11 4,810 26-02-2010, 15:45
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü: