Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eşkinalar
Serdar hiç alınmana gerek yok.Eren doğru söylüyor.Lütfen küçük eşkinaları tutmıyalım.Ama sana bunları yazarken Erenin yüz ve mimik işaretlerini göremediğinden konu bu kadar uzamış oldu.İşte yazışmanın biraz da zorluğu bu.Bire bir yüzyüze konuşsanız bu kadar Erenin yazdığının üstüne gitmezdiniz.Biliyorum ki herkes kadar sende Amatör Balıkçılığı bilen birisin.AlkisAlkisAlkis
Bul
white gull 17 yazdı:Serdar hiç alınmana gerek yok.Eren doğru söylüyor.Lütfen küçük eşkinaları tutmıyalım.Ama sana bunları yazarken Erenin yüz ve mimik işaretlerini göremediğinden konu bu kadar uzamış oldu.İşte yazışmanın biraz da zorluğu bu.Bire bir yüzyüze konuşsanız bu kadar Erenin yazdığının üstüne gitmezdiniz.Biliyorum ki herkes kadar sende Amatör Balıkçılığı bilen birisin.AlkisAlkisAlkis

haklısınız da hocam belirttim ben zaten tutmak istemedim tabiki ama iğneyi çıkaramadımki yoksa ben hemen salarım tabikide populasyondaki 1 balık bile önemli bizim denizlerimizde şuan
Bul
serdarım afiyet olsunRosegüzel balıklar
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:serdarım afiyet olsunRosegüzel balıklar

sağolasın abi Smile
Bul
Serdar kardes iyi av yapmisin ! Alkis
Bul
shipmen yazdı:haklısınız da hocam belirttim ben zaten tutmak istemedim tabiki ama iğneyi çıkaramadımki yoksa ben hemen salarım tabikide populasyondaki 1 balık bile önemli bizim denizlerimizde şuan
Serdar tekrar tebrikler.Güzel ve büyük avlar bekliyoruz senden. Benim hiç şüpem yok güzel avlar çıkarırsınAlkis
Bul
serdar avın için seni tebrik ederim mutlaka bir sebebten dolayı o balığı almak zorunda kalmışsın bilinçli avcılar olarak mümkün olan maksimum dikkati gösterelim.
aynı olay benim başıma geldi geçen hafta tuttugum eşkinanın biri ufaktı o anda gece teknede hiç düşünmeden kancayı çıkarttım ve balık salınamayacak hale geldi.
1.si bende kancayı agzında bırakıp salmayı düşünemedim bundan sonra bende bu şekilde davranırım hürriyet abi bu yorumun için teşekkürler.
2.si burada iyi yada kötü olumlu yada olumsuz yorumlar olacaktır lütfen kimse alınıp gücenmesin kimse kötü niyetli değil burada.
3.sü herzaman yaşadıgımız olaydır yazılarımızda yüz ve el mimikleri olmadıgından yanlış anlaşılmalar olabilmektedir çok sıkıntısı olan arasın sorunu oldugu kişiyle telefonda konuşsun ses tonundan nasıl biri oldugunu daha iyi anlayacaktır.
4 üncüsü bende akıl edemedim ama bundan sonra mecbur kaldıgımız avlarımızı salalım salamasakda resimlemeyelim.
5.si bazı balıklar iç organlarından zarar görür salsanızda bir süre sonra ölürler bunada lütfen dikkat edelim.
herkese kolay gelsin rastgele.
Bul
LeVrEkCi yazdı:serdar avın için seni tebrik ederim mutlaka bir sebebten dolayı o balığı almak zorunda kalmışsın bilinçli avcılar olarak mümkün olan maksimum dikkati gösterelim.
aynı olay benim başıma geldi geçen hafta tuttugum eşkinanın biri ufaktı o anda gece teknede hiç düşünmeden kancayı çıkarttım ve balık salınamayacak hale geldi.
1.si bende kancayı agzında bırakıp salmayı düşünemedim bundan sonra bende bu şekilde davranırım hürriyet abi bu yorumun için teşekkürler.
2.si burada iyi yada kötü olumlu yada olumsuz yorumlar olacaktır lütfen kimse alınıp gücenmesin kimse kötü niyetli değil burada.
3.sü herzaman yaşadıgımız olaydır yazılarımızda yüz ve el mimikleri olmadıgından yanlış anlaşılmalar olabilmektedir çok sıkıntısı olan arasın sorunu oldugu kişiyle telefonda konuşsun ses tonundan nasıl biri oldugunu daha iyi anlayacaktır.
4 üncüsü bende akıl edemedim ama bundan sonra mecbur kaldıgımız avlarımızı salalım salamasakda resimlemeyelim.
5.si bazı balıklar iç organlarından zarar görür salsanızda bir süre sonra ölürler bunada lütfen dikkat edelim.
herkese kolay gelsin rastgele.

katılıyorum abi haklısın bu iğneyle salma konusunda bir konu açarsak iyi olur gibime geliyor
Bul
hürriyet abinin fikrine katılmıtorum. balığa saplanan iğne ağız kısmında olursa iğne ağzında olsa bile yaşar. fakat içeri kısımda ise yaşayacağını hiç sanmam. tatlısuda aynı şey yayın balığında olur. yemi yuttuğu zaman midesini deler ister iğneyi kes, ister çıkartmaya uğraş balık ölür .suya atsan ziyan olur. resimleyemesin zaten utanırsın, ama mecbur kalırsın o balığı almaya üzülerek.... damaktan yaklandıysa zaten suya iade edilir..ne yapacan ufacıcık balığı sitemizde bilerek isteyerek limit altı balık alan bir insan olduğuna inanmıyorum ..tüm arkadaşlara saygılarımlaRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Av için kutlarım Serdar, iyi av olmuş.

Ben de Hürriyet Bey'e katılıyorum. Biliyoruz ki, boy yasağının sıkı uygulandığı ülkelerde, küçük balıklar ölse bile tekneye-livara almak yasak! Denize iade edilmek zorunda. Kötü niyetli kişileri engellemek için böyle de yapılmalı.

Elbette teknoloji de ilerliyor. Aşağıdaki linki incelediğinizde, balığın derin organlarına değil, ağız kenarına takılmasını sağlamak için geliştirilmiş iğneler göreceksiniz. Ben henüz tezgahlarda görmedim, belki gelmiştir. Biran önce takımlarımızı bu iğnelerle donatmaya başlamamız gerek ki, babalarımız zamanında olup da göremediğimiz balıkları çocuklarımız görsün!

Rastgelsin..

http://images.google.com.tr/images?q=%22...hl=tr&sa=2
Bütün renkler aynı hızla kirleniyordu
Birinciliği beyaza verdiler..
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: