Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
hiç çorumlu yokmu
orhanekmekci yazdı:Uğur sayende aramızda hiç Çorumlu yok demiyoruz,iyiki varsın babana selamlar.Rasgele.
aleyküm selam orhan abi anlaşılan çorumu ben temsil edeceğimSiyirdim
Bul
fish or die yazdı:uğur gelir yakında inşallah çorumdan yeni üyeler.
iyşallah murat abi Gulumse
Bul
HIDIR yazdı:uğur aldığın balıklar belli bence çorumlular seni bulsun
çorumlu balık avcıların aşşa yukarı hepsini tanıyorum saten abicim gizli yetenek arıyom Siyirdim
Bul
Napçen Uğur meşhur mu etçen Happy Balıkçılıktan sonra menejerlik mi yapıcaksın Happy
Bul
thunderbolt yazdı:Napçen Uğur meşhur mu etçen Happy Balıkçılıktan sonra menejerlik mi yapıcaksın Happy
yok abi mesur etmem yaw beraber balığa gidecemSiyirdim
Bul
balıkcı uğur yazdı:çorumlu balık avcıların aşşa yukarı hepsini tanıyorum saten abicim gizli yetenek arıyom Siyirdim

onu bende arıyorum uğurcum bulursan özel mesaj atıverAlkisAlkisHehe
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Halamın oğlu 2007 yılına kadar Çorum'da banka müdürlüğü yapmıştı.Arkadaş grubu ile nereden tuttuklarını bilmiyorum ama bir sazan 11 kg gelmişti.
Saygı ve Sevgilerimle.
Bul
balıkcı uğur yazdı:tmm abi bende saten birden 18 geçiyim demiyom ya yawSiyirdim daha ikisene var ben yaşımı doya doya yaşayacam saten GulumseSeerf

uğur keşke senin yaşında olsam.hadi gel yaşlarımızı değişelim.fifti fifti yapalım.üstüne benden 1 tanede araba.hı ne dersin.Happy
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:uğur keşke senin yaşında olsam.hadi gel yaşlarımızı değişelim.fifti fifti yapalım.üstüne benden 1 tanede araba.hı ne dersin.Happy
ilker abi arabanın markası ne idiiiiiiiiiiSiyirdim
Bul
vetilmed yazdı:Halamın oğlu 2007 yılına kadar Çorum'da banka müdürlüğü yapmıştı.Arkadaş grubu ile nereden tuttuklarını bilmiyorum ama bir sazan 11 kg gelmişti.
ali abi senin yegen her halde danın barajından almış o balığı bende o barajdan altıbuçuk kg bir sazan almıştım ama bu sene gittim ağ atmışlar suda iyice azalmış balık bitmiş anlayacan geçen babamla samsuna gittik iş için alaca göletide kurumuş valla araba gidiyo ortasındanSiyirdimSnifsinf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lapinden kurtuluş yokmu??? maceratorr 11 2,507 17-10-2007, 13:00
Son Yorum: arm59

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: