Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Birol arkadaşım tebrik ederim çok güzel balıkçılık yapmışsın çinekoplar çok güzeller tam manası ile balığı boğmuşsun her zaman böyle balıkçılık yapmanı dilerim afiyet olsun .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
birol maşallah balığı boğmuşsun,bereketli ve afiyet olsun,bol şanslar rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler Birol çok güzel av yapmışın

Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
birol bugün senin mekandan geçtim arabayı çektim biraz seyrettim yemli atıyorlardı çapari atıyo olsalardı inecektim bende ama 15 dakika kadar seyrettim balık alan yoktu.km tuttum benim dükkan 1500 metre mesafede balık tuttugun yer

ama bayıldım gerçekten kafa dinlemeye denize girmeye birebir mekan
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
19-10-2008, 19:18
(Son Düzenleme: 19-10-2008, 19:27, Düzenleyen: balıkoltası.)
LeVrEkCi yazdı:birol bugün senin mekandan geçtim arabayı çektim biraz seyrettim yemli atıyorlardı çapari atıyo olsalardı inecektim bende ama 15 dakika kadar seyrettim balık alan yoktu.km tuttum benim dükkan 1500 metre mesafede balık tuttugun yer
ama bayıldım gerçekten kafa dinlemeye denize girmeye birebir mekan
Orası benim kafamı dinlediğim ve çok sevdiğim bir yer Nihat. boğazda palamut bile alsalar ben orda ne çıkarsa razı olurum. çünkü zevkle avlanıyorum orda.Ayrıca bugün arkadaşlarım ordaydı yemliyle çok güzel balık yapmış. ufacık makinayla ve kamışla 3 saatte 8 tane çinekop almışlar.Diğer olta atanlar öğlene kadar 15 parça balık almışlar. çinekopa çapari atmıyorlarmış arkadaşımda söyledi ama güzel bir çapari atılsa kesin balık alınırdı. çünkü tekneler almışlar hemen önlerinden. geçen gün ben çapari atarkende kimse çinekopa çapari atmıyordu.
Bende yarın öğlen 1-2 ye kadar ve salı günü arkadaşımla tüm gün kısmetse ordayım.zaman ayarlarsan gel istersen takılırsın.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yarın çalışmıyorum o tarafta olmam ama fırsat bulursam gelirim bende yemliyle ugraşmayı sevmiyorum herkes yemli atarken ben çapariye bakıyorum ama çapariyle bişey tutamadıgımdan sanıyorum artık yemliyle ugraşmaya başlarım.
mekan gerçekten kafa dinlemeye birebir tam benim istediğim tarz biryer.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
LeVrEkCi yazdı:yarın çalışmıyorum o tarafta olmam ama fırsat bulursam gelirim bende yemliyle ugraşmayı sevmiyorum herkes yemli atarken ben çapariye bakıyorum ama çapariyle bişey tutamadıgımdan sanıyorum artık yemliyle ugraşmaya başlarım.
mekan gerçekten kafa dinlemeye birebir tam benim istediğim tarz biryer.
tamam çaparide balık alıyor ama yemlininde yeri ayrı. o vuruşu hissetmek çok zevkli. ayrıca yemli daha fazla sarıkanat alıyor. bugün ordan lüfer almış biri. benimde yarın amacım çapari değilde yemli ve rapalayla sarıkanat ve lüfer olacak. ama dayanamayıp yine çapari atarmıyım bilemiyorum
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tam bir mesai gününü harcamışsın Birol kardeşim,tebrikler.Sonucuda yorgunluğuna değmiş bereketli afiyet olsun.
Bornova - izmir
Yorumları: 675
Konuları: 91
çok güzel afiyetle yeyin.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
yorulmadan hiç bişey yok ,tebrikler iyi iş çıkarmışsın.