Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
depodaki balıklar:)
uğurum afiyet olsun balıklar çok güzel gözüküyor inanılmaz lezzetli olmuştur onlar şimdi.

buarada öğrenci adamın hali başka kalemle ölçü koyuyor Seerf Gulumse
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
naxos 5 yazdı:uğur, biraz da bize gönder be kardeşim, bunların hepsi bir orduyu doyurur vallahi... afiyet olsun. difrizi de hemen öyle boşaltma. bak önümüz kış...
saool hakan abi difirizi merak etme sen difiriz dolu dolu abi balık gödermesine gönderirimde oraya geleştani balık kılık değiştirir beeeBobo
Bul
alperburdur yazdı:uğurum ağzımın suyu aktı bilgisayarın klavyesi sular içinde kaldı kardeşim güzelmiş balıkların afiyet olsun bizim yerimize de ye 89 rastgele...
saol alper abi valla resimleri koymak istemezdim ama ne yapacan artık herkes ağzının salyasını tutacakSiyirdimBobo
Bul
fish or die yazdı:uğurum afiyet olsun balıklar çok güzel gözüküyor inanılmaz lezzetli olmuştur onlar şimdi.

buarada öğrenci adamın hali başka kalemle ölçü koyuyor Seerf Gulumse
murat abi öğrenci adamın çakmakla işi olmadığı için kalem olacak başka ne olacak 1 saat veya 2 saat sonra görüşek şu mesajı yazarken balıklar tavada nar gibi kızarıyo 1 saat sonra midede iyşallahBobo
Bul
Yapma uğur akşam akşam milletin karnı acıktı Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
uğur afiyetler olsun,pişmiş halinide bekliyoruzSmileakşam geç saatlerde olsun ama,aç karnına şimdi resimler pek iyi olmazSmilepaylaşım için teşekkürler.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Yapma uğur akşam akşam milletin karnı acıktı Siyirdim
yaptım bile abiSiyirdim
Bul
ANTALYALI07 yazdı:uğur afiyetler olsun,pişmiş halinide bekliyoruzSmileakşam geç saatlerde olsun ama,aç karnına şimdi resimler pek iyi olmazSmilepaylaşım için teşekkürler.
abi ne demişler paylaşmasını bil demişler o yüzden ben yiyorum siz resimlere bakıyonuzSiyirdim
Bul
afiyet olsun..
Bul
işte kuzuların pişmiş haliBoboSeerf

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Nerede bu baliklar HIDIR 11 2,425 08-10-2008, 13:28
Son Yorum: orhanekmekci
  filmleri balıklar çekseydi AFALA 12 2,506 21-12-2007, 21:01
Son Yorum: tomy77