09-06-2009, 01:15
rauf abi paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık
MORİNA BALIĞI Avı (Video)
|
09-06-2009, 01:15
rauf abi paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlık
09-06-2009, 07:43
MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi, süper video için çok teşekkürler. Tüm anlarını gözümü kırpmadan izledim. Sağol var ol.Sende sağ ol dostum. GökhanA28 yazdı:arkadaslar ben Almanyadan katiliyorum ve morina baligini cok yakaladim ama daha iyi bilgilenmek istiyorum biz hep yalanci yemle yakaliyoruz bana detayli bilgi verirmisiniz bu baligi yakamak icinGükhan kardeşim görüldüğü gibi bu bir yabancı video doğal olarak biz amatörle müsade edilmeyen bir avlanma tekniği ile avlanma esnasında cekilmiş ben bu videoyu bilgilenmek icin koydum.Burada yani türkiye sularında Morina balığı yaşamaz o balık soğuk suların balığıdır kuzeyde bulunur burada onun bir akrabası Mezgit balığı vardır dolayısıyla bu balık avının tekniği Almanyada yapanlar tarafından öğrenilmesinde fayda vardır selamlar. adem77 yazdı:rauf abi paylaşım için teşekkürler eline emeğine sağlıkRica ederim iyi günler.
09-06-2009, 07:57
Rauf Abicim ben daha yeni gördüm videoyu.Çok hoşuma gitti.
Hem eski bir serbest dalıcı olmam hemde yeni bir oltacı olmam açısından değişik duygular yaşadım.Teşekkürederim.Sağlıklar.
28-12-2011, 06:21
Paylasim icin saolun
28-12-2011, 09:43
Rauf Kaptan bende izlemek istedim ama sanırım linkte problem var. Şu mesajı alıyorum.
We're sorry, but this video may not be available. If this video was recently uploaded, it may still be processing. If this video is yours, you can check its status. To see more videos visit our home page. Teşekkürler...
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|