Yorumları: 2,649
Konuları: 156
Albatros-gr yazdı:Tebrikler Birol gene guzel balik almissin..afiyet olsun..
kalabaliga gelince,ust-uste avlanmak zor oluyor...en nihayet oraya zevkini yapmiya gidiyorsun,dedigin gibi safrit aviylada zevkini yapacaksin...
Teşekkürler Faruk Bey. Aslında köprüde yer bulununca avlanmak zevkli. üstüste avlanılmıyor. Ama bu aralar yer bulmak büyük sorun.
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Tebrikler Birol yine güzel av yapmışsın
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
yorum yazmıcam

ama mangal arabada geziyo sen tut beraber yiyelim karşıya geçince ben seni bulurum tebrikler
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Birol arkadaşım tebrik ederim çinekop un adı yeter genede balıkçılık yapmışsınız tebrik ederim tavalık çıkmış afiyet olsun .
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
LeVrEkCi yazdı:üsküdara gittigimde kıyıdan 50 metre öteden ağ çekiyordu balıkçılar acaba dedim rapala toplamak içinmi ağ atıyorlar diye düşündüm.
emirganda bir meslektaşıma rastlamıştım 2 kardeş dalıp rapala ve kurşun topluyorlarmış kış günü.
düşün neler yapılıyor bu rapala ve kurşunlar için
üsküdardaki ağ kafamda soru işareti oluşturmuştu açıkçası ki ağ sabah gün doğarken toplanır balıkları yengeçler yemesin diye bu adam 10 gibi gelmişti ağ toplamaya ve ağı çok eski yırtık içinde bir ağdı.
tabii benimkisi sadece bi düşünce belkide yanılıyorumdur kimsenin günahını almayayım.
onlar her gün oraya balık için ağ atıyorlarmış..şu an orada akıntı yok..dolayısıyla ağ dipte rahat durduğu için çinekopa bakıyorlar..buda balığı olumsuz etkiliyor..o gün gittiğimizde de ağı topluyorlardı...balık öğleden sonra yapmaya başladı..balık herhalde orada fazla görünüyor ki oraya ağ atıyorlar..ama bunu yapmasaları kıyı balıkçıları için kötü..bununda şu an yasak olmadığını söylüyorlar..ne kadar doğru,yanlış bilemiyorum..
Ozan eminönü tarafı çok iyi balık yapmış. dün gündüz de orası yapıyordu biraz. demekki gece ve bugünde yapmış. bukadar nasıl farkeder anlamadım. bir tarafta yapıp diğer tarafta yapmaması.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
balikoltasi yazdı:Ozan eminönü tarafı çok iyi balık yapmış. dün gündüz de orası yapıyordu biraz. demekki gece ve bugünde yapmış. bukadar nasıl farkeder anlamadım. bir tarafta yapıp diğer tarafta yapmaması.
Birol boyle durumlar buradada oluyor... akintilarin bir rolu olurmu diye dusunuyorum....
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
birol tebrikler...köprü işini bende bitirdim gibi..hatta çinekoppu..istavrite bakarız dediğin gibi...çinekop yine aynı derinliktemi..
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler...köprü işini bende bitirdim gibi..hatta çinekoppu..istavrite bakarız dediğin gibi...çinekop yine aynı derinliktemi..
aynı derinlikte Ozan. değişen birşey yok. sadece artık hiç yer bulunmuyor.

sabah 5.45 de yer bulunmuyor diyorlar.