Yorumları: 2,905
Konuları: 44
eşref sürek yazdı:Uğur bir tane olsun bizim olsun dedikleri bu olsa gerek kısmetinde bu balık varmış güzel ama tırıvırı için arkadaşlar söyliyeceklerini söylemişler bereketli avlar afiyet olsun rastgele
nasibte bu varmış abicm daha doğrusu benkimkide iyi şans he kimse balık alamamış sabahtan beri yaw
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Tırıvırıya af,maf acımak yok Uğur,yemlik balıklar konusundaki notunu tam aldın ama tırıvırı konusunda puanımı düşük veriyorum
Bu arada 600 gr.lık levrek te fena değilmiş tebrik ederim..
Lakerda yazdı:Tırıvırıya af,maf acımak yok Uğur,yemlik balıklar konusundaki notunu tam aldın ama tırıvırı konusunda puanımı düşük veriyorum 
Bu arada 600 gr.lık levrek te fena değilmiş tebrik ederim..
ne yapıyım abicim acıdım bir an insanlara birde 650 ytl gelmesin diye tırıvırı ağ gibi cezalar burda bu fiyattan gidiyo
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
yaww ugur tamam vicdanlı davranmak istedin sende haklısın arada kalmışsın şikayet etsen bi dert etmesen bidert adamları uyarsan birdaha görürsem şikayet edecem bu sefer başın derde girecek ama belki 3-5 sene sonra tutacak balık kalmayınca veya ileride çocugun resimlere bakıp baba bu balıklardan neden tutamıyoruz dediğinde hatta konuşacak konu olmadıgından bu site kapandıgında o adamlara keşke acımasaydım diyeceksin.her ne olursa olsun tırıvırıya hayır çok önemli bir konu bu.
bu arada karne için tebrik ederim aksini düşünmemiştim ama iyi olduguna sevindim ve gurur duydum inşallah hepimizin çocukları seni örnek alırlar ve hem başarılı ögrenci olurlar hemde iyi birer doğa dostu balıkçı olurlar.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Derslerinin iyi olmasına sevindim,ikinci dönemdede başarılarının devamını dilerim
Bornova - izmir
LeVrEkCi yazdı:yaww ugur tamam vicdanlı davranmak istedin sende haklısın arada kalmışsın şikayet etsen bi dert etmesen bidert adamları uyarsan birdaha görürsem şikayet edecem bu sefer başın derde girecek ama belki 3-5 sene sonra tutacak balık kalmayınca veya ileride çocugun resimlere bakıp baba bu balıklardan neden tutamıyoruz dediğinde hatta konuşacak konu olmadıgından bu site kapandıgında o adamlara keşke acımasaydım diyeceksin.her ne olursa olsun tırıvırıya hayır çok önemli bir konu bu.
bu arada karne için tebrik ederim aksini düşünmemiştim ama iyi olduguna sevindim ve gurur duydum inşallah hepimizin çocukları seni örnek alırlar ve hem başarılı ögrenci olurlar hemde iyi birer doğa dostu balıkçı olurlar.
teşekür ederim abicim bu sözlerden sonra ve bu düşünceyle ben birdaha asla affetmeyeceğimi anladım bizim çocuklarımız bu balığı nasıl tuttun baba bir daha tut dediğinde ne yapacak foto sop yaptıydık çocuğum diyecek artık

gülmeme bakmayın bazen insanlar çok sinirlendiğindede gülebiliyor
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Uğur ilk önce telefonun bozulmamışya ona bak

hemde bir levrek daha ne istiyorsun

afiyetler
tavsiyem kanunsus balık avlananları ihpar etmen lazımdı