Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bir tane ama idare eder
alperburdur yazdı:yeni nesil işte böyle bilinçli yetişiyor ya amatör balıkçılığın geleceği parlak Alkisbravo uğurum sen doğru yolda ilerlemeye devam et kardeşim tebrikler ve başarılar abim paylaşımına da teşekkürlerAlkis
saol alper abi senin su levrek işi ne oldu bişey çıktımıWink
Bul
eşref sürek yazdı:Uğur bir tane olsun bizim olsun dedikleri bu olsa gerek kısmetinde bu balık varmış güzel ama tırıvırı için arkadaşlar söyliyeceklerini söylemişler bereketli avlar afiyet olsun rastgele
nasibte bu varmış abicm daha doğrusu benkimkide iyi şans he kimse balık alamamış sabahtan beri yawBobo
Bul
Tırıvırıya af,maf acımak yok Uğur,yemlik balıklar konusundaki notunu tam aldın ama tırıvırı konusunda puanımı düşük veriyorum Smile

Bu arada 600 gr.lık levrek te fena değilmiş tebrik ederim..
Bul
Lakerda yazdı:Tırıvırıya af,maf acımak yok Uğur,yemlik balıklar konusundaki notunu tam aldın ama tırıvırı konusunda puanımı düşük veriyorum Smile

Bu arada 600 gr.lık levrek te fena değilmiş tebrik ederim..
ne yapıyım abicim acıdım bir an insanlara birde 650 ytl gelmesin diye tırıvırı ağ gibi cezalar burda bu fiyattan gidiyoSnifsinf
Bul
yaww ugur tamam vicdanlı davranmak istedin sende haklısın arada kalmışsın şikayet etsen bi dert etmesen bidert adamları uyarsan birdaha görürsem şikayet edecem bu sefer başın derde girecek ama belki 3-5 sene sonra tutacak balık kalmayınca veya ileride çocugun resimlere bakıp baba bu balıklardan neden tutamıyoruz dediğinde hatta konuşacak konu olmadıgından bu site kapandıgında o adamlara keşke acımasaydım diyeceksin.her ne olursa olsun tırıvırıya hayır çok önemli bir konu bu.
bu arada karne için tebrik ederim aksini düşünmemiştim ama iyi olduguna sevindim ve gurur duydum inşallah hepimizin çocukları seni örnek alırlar ve hem başarılı ögrenci olurlar hemde iyi birer doğa dostu balıkçı olurlar.Alkis
Bul
Derslerinin iyi olmasına sevindim,ikinci dönemdede başarılarının devamını dilerimAlkis
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:yaww ugur tamam vicdanlı davranmak istedin sende haklısın arada kalmışsın şikayet etsen bi dert etmesen bidert adamları uyarsan birdaha görürsem şikayet edecem bu sefer başın derde girecek ama belki 3-5 sene sonra tutacak balık kalmayınca veya ileride çocugun resimlere bakıp baba bu balıklardan neden tutamıyoruz dediğinde hatta konuşacak konu olmadıgından bu site kapandıgında o adamlara keşke acımasaydım diyeceksin.her ne olursa olsun tırıvırıya hayır çok önemli bir konu bu.
bu arada karne için tebrik ederim aksini düşünmemiştim ama iyi olduguna sevindim ve gurur duydum inşallah hepimizin çocukları seni örnek alırlar ve hem başarılı ögrenci olurlar hemde iyi birer doğa dostu balıkçı olurlar.Alkis
teşekür ederim abicim bu sözlerden sonra ve bu düşünceyle ben birdaha asla affetmeyeceğimi anladım bizim çocuklarımız bu balığı nasıl tuttun baba bir daha tut dediğinde ne yapacak foto sop yaptıydık çocuğum diyecek artıkSiyirdim
gülmeme bakmayın bazen insanlar çok sinirlendiğindede gülebiliyorWink
Bul
orhanekmekci yazdı:Derslerinin iyi olmasına sevindim,ikinci dönemdede başarılarının devamını dilerimAlkis
emin olabilirsin abicimSeerfWink
Bul
Uğur ilk önce telefonun bozulmamışya ona bak Gulumse hemde bir levrek daha ne istiyorsun Hehe afiyetler
tavsiyem kanunsus balık avlananları ihpar etmen lazımdı Seerf
Bul
mariner8 yazdı:Uğur ilk önce telefonun bozulmamışya ona bak Gulumse hemde bir levrek daha ne istiyorsun Hehe afiyetler
tavsiyem kanunsus balık avlananları ihpar etmen lazımdı Seerf
saolasın ahmet abi doğru söylüyon ihbar etmem gerekliydiWink
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  2 tane daha levrek :) SpinAvcısı 12 2,470 15-01-2016, 08:42
Son Yorum: yaser2sultan
  bu rapor hafta ici oldu gerci idare edin:) Ruhan Ozgen 15 3,772 24-11-2006, 20:04
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi