Yorumları: 2,222
Konuları: 70
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ
KemalİZM'İR !
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
ben fevziye başından beri inanmıştım zaten
Yorumları: 2,720
Konuları: 11
Ben de bugünlerde neredeyse foruma giremiyorum.Ama konulara maydanoz olmayı da seviyorum

Yalnız bişey itiraf etmeliyim ki ; mesajlarda görüntülenme sayısını yükseltenlerden biri de benim.1 cevap yazıyorum belki ama "kim ne yazmış" diye 10 defadan aşağı da girmiyorum
Bugünlerde sizlerden sohbetlere katılamadığım için özür dilerim.Manyetik alan ve anten olayına kendimi fazlasıyla kaptırdım.Antenlerimi bitirdikten sonra buralarda olacağım.Deneylerim bu hafta başlıyor.Zaten sevdiğim "tek" forum burası ve pek tabii sizlersiniz

" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Yorumları: 795
Konuları: 8
Çok haklısın Sayın Tatar ım. Sana katılıyorum..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Erden abi, bu konuyu açarak iyi yapmışsın. Doğru söze karşı hiç bir şey denmez.
Bende ilk zamanlar kendi açtığım konulara sonradan bi şeyler yazmamaya gayret ediyordum. Kendi konusunu gündeme taşıyor denmesin diye

.
Konu hazır açılmışken benimde dikkatimi çeken bir şeyden bahsedeyim; Konuyu açıp soru soran, altda cevabı verilmiş olsa bile ısrarla sorusuna cevap arıyor. Yani konuların altındaki mesajlar tam okunmadığı gibi son cevabın üzerinden devam ediliyor.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
evet tatara katılıyorum bütün yorumlara katılıyorum ..ama şunuda gözlemledim kendi konularına cevap yazan bazı arkadaşlar isim yok başka konulara yazmıyor hatta forumda kendilerine ilgi gösterildiği halde ben fazla yazmam konulara mesaj sayısındanda belli oluyo
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]