Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rİca
Uzun_ahmet yazdı:Yok be fevzi organizasyon dönüşü yüklenmeler kesildi onu demek istedim..Tabii rekor sende oluncada kimsenin sesi çıkmadı, e tabii onlarda anladı profesyonel balıkçının kim olduğunu SiyirdimHappy

yok ahmet abı daha prof olamadık daha cıragız..yavas yavas ogrenıyoruz abılerımız sayesınde Smile
BUCA FAN CLUB TARAFTARLAR DERNEĞİ

KemalİZM'İR !
Bul
blue_zaire yazdı:mesela ben herseye burnumu sokarım ama kımse bıseycık demez Siyirdim
Bide denize sok şu burnuda bize balıkların yerini söyleSiyirdimBobo
Bornova - izmir
Bul
ben fevziye başından beri inanmıştım zaten Siyirdim
Bul
Ben de bugünlerde neredeyse foruma giremiyorum.Ama konulara maydanoz olmayı da seviyorum Happy Yalnız bişey itiraf etmeliyim ki ; mesajlarda görüntülenme sayısını yükseltenlerden biri de benim.1 cevap yazıyorum belki ama "kim ne yazmış" diye 10 defadan aşağı da girmiyorum Siyirdim

Bugünlerde sizlerden sohbetlere katılamadığım için özür dilerim.Manyetik alan ve anten olayına kendimi fazlasıyla kaptırdım.Antenlerimi bitirdikten sonra buralarda olacağım.Deneylerim bu hafta başlıyor.Zaten sevdiğim "tek" forum burası ve pek tabii sizlersiniz RoseBals
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Çok haklısın Sayın Tatar ım. Sana katılıyorum..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Erden abi, bu konuyu açarak iyi yapmışsın. Doğru söze karşı hiç bir şey denmez.

Bende ilk zamanlar kendi açtığım konulara sonradan bi şeyler yazmamaya gayret ediyordum. Kendi konusunu gündeme taşıyor denmesin diye Bobo.

Konu hazır açılmışken benimde dikkatimi çeken bir şeyden bahsedeyim; Konuyu açıp soru soran, altda cevabı verilmiş olsa bile ısrarla sorusuna cevap arıyor. Yani konuların altındaki mesajlar tam okunmadığı gibi son cevabın üzerinden devam ediliyor.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
evet tatara katılıyorum bütün yorumlara katılıyorum ..ama şunuda gözlemledim kendi konularına cevap yazan bazı arkadaşlar isim yok başka konulara yazmıyor hatta forumda kendilerine ilgi gösterildiği halde ben fazla yazmam konulara mesaj sayısındanda belli oluyoSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Amma yaptın fevzi sana kim ne diyebilirki, diyenlerin seslerini kestin zaten HeheHehe
Evet Fevzi galiba Ahmet hakliSiyirdim
Bul
thunderbolt yazdı:Ben de bugünlerde neredeyse foruma giremiyorum.Ama konulara maydanoz olmayı da seviyorum Happy Yalnız bişey itiraf etmeliyim ki ; mesajlarda görüntülenme sayısını yükseltenlerden biri de benim.1 cevap yazıyorum belki ama "kim ne yazmış" diye 10 defadan aşağı da girmiyorum Siyirdim

Bugünlerde sizlerden sohbetlere katılamadığım için özür dilerim.Manyetik alan ve anten olayına kendimi fazlasıyla kaptırdım.Antenlerimi bitirdikten sonra buralarda olacağım.Deneylerim bu hafta başlıyor.Zaten sevdiğim "tek" forum burası ve pek tabii sizlersiniz RoseBals

bana bak özlettin kendini anten diye diye anten olacan korkuyom vallaWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Albatros-gr yazdı:Evet Fevzi galiba Ahmet hakliSiyirdim

Haklıyım dimi faruk reis, ama hakikaten de öyle oldu..ister ustalık de ister şans...SiyirdimHappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Rica kzltp 10 1,989 30-09-2012, 21:53
Son Yorum: kzltp

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: