Yorumları: 11,006
Konuları: 243
birol balıkçı tezgahı gibi dizmişsin yine eline sağlık afiyet olsun ayakta alkışlıyorum seni tek kelimeyle balıkçısın

[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
BALIK and OZAN yazdı:birol tebrikler harikasınbende akşam iş çıkışı erol abiyle üsküdara geçtim..balıkhaneden biraz yem aldım..attık takımları suya ama bir kez vursa kafamı kesecektim..vurmadılar neden dersen yem bayat dünün balığı..balık alınıyordu. etrafımızdakiler taze yemle balıkları çektikçe moral sıfır oldu.kimsedende yem alamadık...2li 2li balık çekiyorlardı..ilk defa böyle canım sıkıldı..ama bile bile yaptım bu işi..denedik belki yediririz diye..yemin ediyorum en son bi tane kediye attım kedi döndü arkasını gitti..kafayı yedim anlaıycan.balıkların çok güzel..durmak yok yola devam...rastgelee..
Bu söz çok hoşuma gitti kusura bakmazsan Ozan

Kedi bile yemediyse gerçekten bayatmış demekki..

Ama tutamamana üzüldüm. boğazda ben bugün tek bir yaprakla 4 tane tuttum. 4 çinekop çekmiş yemin halini düşün. öylesine attım dönüşte. bakalım vuracakmı diye. vurdu...senin yemleri bukadar ayırması tuhaf. keşke canlı istavrit falan alabilseydin.

Durmak yok evet . Sende bu ara yokla. Kaçırma bu muazzam balığı. senin hesap açık kalmış kapat vakit geçmeden.
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
birol bereketli olsun bazen kalabalıkta güzeldir sıkılmazsın muhabet edersin,olur böyle arada sırada.eline sağlık yine zevk yapmışsın.
fotokopici yazdı:birol bereketli olsun bazen kalabalıkta güzeldir sıkılmazsın muhabet edersin,olur böyle arada sırada.eline sağlık yine zevk yapmışsın.
Teşekkürler Erol Bey. Evet kalabalıkta yanındakiler kafa dengi olunca zevkli oluyor. Ama en ufak bir karışmada homurdanan tipler olursa da eziyet oluyor o av.