18-02-2009, 13:00
birol sende olmasan forum raporsuz kalcak
tebrikler bereketli olsun...

Nazar etme ne olur;at çek seninde olur

Boğaziçi'nin Çinekopları-28
|
18-02-2009, 13:00
birol sende olmasan forum raporsuz kalcak
![]() ![]()
Nazar etme ne olur;at çek seninde olur
![]()
18-02-2009, 13:47
manisalıdeli yazdı:birol sende olmasan forum raporsuz kalcak Teşekkürler Feridun. ![]() Rastgele.
18-02-2009, 16:44
Tebrikler Birol
![]() ![]()
18-02-2009, 16:51
mariner8 yazdı:Tebrikler Birol Teşekkürler Ahmet Bey. Rastgele.
18-02-2009, 19:32
2 saat kadar kalendere takıldım sabah güzel istavrit almışlar ben ordayken dogru düzgün balık yoktu 2 çinekop 17 istavrit çocukların yemeklik çıktı.
kalenderdede yemli ugraşılsa balık alınabilir birol,ne yazık vakitsizlikten bişey alamıyorum,haftaya işe geç gitme haftam bakacagız artık. bu arada bu sarıkanat gece yapmazmı birol yaww hazır havalar lodos denesekmi bi gece.
18-02-2009, 20:47
LeVrEkCi yazdı:2 saat kadar kalendere takıldım sabah güzel istavrit almışlar ben ordayken dogru düzgün balık yoktu 2 çinekop 17 istavrit çocukların yemeklik çıktı. Nihat denense boğazda heryerde çinekop vardır ama deneyen yok. Kış balığı gece yapmıyor ne ilginçtir ki. Sabah gün ağarınca başlıyıp akşam 5 te kesiyor. ama denenebilir tabi.
18-02-2009, 21:52
Eline saglık yahuu. vallahi süper.. tebrikler
![]()
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
18-02-2009, 21:58
süpersin dostum...balıklar çok sağlam..artık yeter diyorum.beni çok etkilyor bu resimler..burda kötü oluyorum bak...çok daraldım.yarın akşam köprüye takılacam biraz.olmaz ama biraz olsun sitres atayım..Allah koluna+kamış+makinana zeval vermesin.saygılar.rastgele..durmak yok...
![]() ![]() ![]() ![]()
19-02-2009, 01:00
Krizoberill yazdı:Eline saglık yahuu. vallahi süper.. tebriklerTeşekkürler. BALIK and OZAN yazdı:süpersin dostum...balıklar çok sağlam..artık yeter diyorum.beni çok etkilyor bu resimler..burda kötü oluyorum bak...çok daraldım.yarın akşam köprüye takılacam biraz.olmaz ama biraz olsun sitres atayım..Allah koluna+kamış+makinana zeval vermesin.saygılar.rastgele..durmak yok... Sağol Ozan. Sende git balığa ve rahatla bence. Köprüdede çıkar çinekop elbet. Rastgele.
19-02-2009, 02:07
çinekoplar bu yazı çıkarır gibime geliyor. maşalllah.
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN
R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M ..................YEŞİL TİMSAHLAR...........******** ******** |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|