11-03-2009, 10:23
Faruk abi nasıl demessin "HEY GİDİ GEÇLİK HEYYYY"
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Hey gidi gunler heyyy
|
11-03-2009, 10:23
Faruk abi nasıl demessin "HEY GİDİ GEÇLİK HEYYYY"
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
11-03-2009, 13:32
abim mator süpermiş benim amcamnda var öyle bir motor hastayım o motorların sesine
![]() ![]()
11-03-2009, 13:35
paylaşım için sağol faruk abi fotolar harika!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz [/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
11-03-2009, 15:29
abi naaparsın işte freni yokki canına yandığımının dünyasının ,ömür dediğin bayır aşşağı kopmuş giden kamyon gibi...senin yanında ayıp olacak ama bende keşke 17 de kalsam diyordum..sıfır dert sıfır tasa bas gaza free yaşa
![]() ![]() motorlu resim ayriyetten parlıyor bu arada...
11-03-2009, 16:00
istavritci yazdı:faruk aynen katılıyorum heygidi günler heyyyyyyyyy Bakiyorumda Mehmet abi sen y harflerini benden cok koymussun ![]() Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi nasıl demessin "HEY GİDİ GEÇLİK HEYYYY" Agzinla soylemesen icin diyor abi ya...bos ver Ahmet genede halimize sukretmek var ![]()
11-03-2009, 16:03
(Son Düzenleme: 11-03-2009, 16:19, Düzenleyen: fish or die.)
vayyy vayyy coni vayt gibiymişsin faruk abi
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
11-03-2009, 16:08
balıkcı uğur yazdı:abim mator süpermiş benim amcamnda var öyle bir motor hastayım o motorların sesineBende zamaninda bayiliyordum seslerine Ugur ![]() cesuryürek77 yazdı:paylaşım için sağol faruk abi fotolar harika!!! Sende Sagol Muhammed ![]()
11-03-2009, 16:11
realdeath yazdı:abi naaparsın işte freni yokki canına yandığımının dünyasının ,ömür dediğin bayır aşşağı kopmuş giden kamyon gibi...senin yanında ayıp olacak ama bende keşke 17 de kalsam diyordum..sıfır dert sıfır tasa bas gaza free yaşaAslinda evvela halimize sukretecegiz..ama iste boyle eski fotolari gordugumuzde...heyyyyyy cekiyor icimiz(elimizde olmadan) Tesekkurler Omer ![]()
11-03-2009, 16:15
fish or die yazdı:vayyy vayyy coni vayt gibiymişsin faruk abi Murat bizim burada<< KARTALDIK PARTAL OLDUK>>derler ![]() Yalniz anlayamadim..masallahin var diyorsun..(devaminda)fark fazla resimler arasinda..sevineyim mi?uzuleyim mi? ![]()
11-03-2009, 16:19
fark fazla yok işte abi anla yaw yazım hatası
![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir. |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|