Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hey gidi gunler heyyy
Faruk abi nasıl demessin "HEY GİDİ GEÇLİK HEYYYY"
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
abim mator süpermiş benim amcamnda var öyle bir motor hastayım o motorların sesineAlkisAlkis
Bul
paylaşım için sağol faruk abi fotolar harika!!!AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis
[SIZE=5][SIZE=6][SIZE=4][SIZE=6][SIZE=5][SIZE=3]
Biz Dostlar[SIZE=3]ımızı Ne Kalbimizle Severiz,Ne Aklımızla Hani Olurya Kalbimiz Durur,Aklımız Unutur. Biz Sadece Ruhumuzla Severiz
[/SIZE]
[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE][/SIZE]
Bul
abi naaparsın işte freni yokki canına yandığımının dünyasının ,ömür dediğin bayır aşşağı kopmuş giden kamyon gibi...senin yanında ayıp olacak ama bende keşke 17 de kalsam diyordum..sıfır dert sıfır tasa bas gaza free yaşa Smile birde metalciydikki sorma...Smile
motorlu resim ayriyetten parlıyor bu arada...
Bul
istavritci yazdı:faruk aynen katılıyorum heygidi günler heyyyyyyyyySnifsinfSnifsinfSnifsinf

Bakiyorumda Mehmet abi sen y harflerini benden cok koymussunSmile
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi nasıl demessin "HEY GİDİ GEÇLİK HEYYYY"

Agzinla soylemesen icin diyor abi ya...bos ver Ahmet genede halimize sukretmek varSmile
Bul
vayyy vayyy coni vayt gibiymişsin faruk abi Happy Ama maşallahın var hala gerçekten fark fazla yok resimler arasında Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
balıkcı uğur yazdı:abim mator süpermiş benim amcamnda var öyle bir motor hastayım o motorların sesineAlkisAlkis
Bende zamaninda bayiliyordum seslerine UgurSeerf
cesuryürek77 yazdı:paylaşım için sağol faruk abi fotolar harika!!!AlkisAlkisAlkisAlkisAlkis

Sende Sagol MuhammedGulumse
Bul
realdeath yazdı:abi naaparsın işte freni yokki canına yandığımının dünyasının ,ömür dediğin bayır aşşağı kopmuş giden kamyon gibi...senin yanında ayıp olacak ama bende keşke 17 de kalsam diyordum..sıfır dert sıfır tasa bas gaza free yaşa Smile birde metalciydikki sorma...Smile
motorlu resim ayriyetten parlıyor bu arada...
Aslinda evvela halimize sukretecegiz..ama iste boyle eski fotolari gordugumuzde...heyyyyyy cekiyor icimiz(elimizde olmadan)
Tesekkurler OmerSeerf
Bul
fish or die yazdı:vayyy vayyy coni vayt gibiymişsin faruk abi Happy Ama maşallahın var hala gerçekten fark fazla resimler arasında Seerf

Murat bizim burada<< KARTALDIK PARTAL OLDUK>>derlerHehe
Yalniz anlayamadim..masallahin var diyorsun..(devaminda)fark fazla resimler arasinda..sevineyim mi?uzuleyim mi?Hi
Bul
fark fazla yok işte abi anla yaw yazım hatası Siyirdim
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi