Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Çıkartmalar Geldi
Yaa başkan benimkilerde gelmedi :0521:
sonunda az önce geldiler.çıkartmalar tabiiki.ama hakkaten çok ufaklar.bunun 1 tanesinin büyüklüğü çapı 4 cm hiç olmazsa 10cm falan olsaydı .resimdede görüyorsunuz.yani dışardan dikkat etmek zor.Gözükmez gibi geliyor.

[attachment=1415]
Bul
valla küçüklermiş anca gözlük camıma yapıştırırım ben görürüm onları neyse yapacak bişe yok canın saolsun oktay bunada şükür bende niye gelmediler diyorum gelmişte ben göremiyo olabilirim evet evet sanırım öyle bi arıyım bakiim önce mikroskop bulmam lazım ama neyse Smile727272727272727272bulamıyoomm72727272727272
Bul
ankaraya 1 hafta da geldi.İstanbullu arkadaşlardan daha yokmu gelen.heralde ilk gelen ben oldum.2. kamil abi olur gibime geliyor.
Bul
benim zarftan 24 tane çıkartma çıktı.yanında 2 lüfer,2 akya,2 tanede mırmır çıktı.Sağolasın oktay bey sayende taze taze balık yiyeceğiz. .Akşama ziyafet var.(şimdi birileri gerçek sanacak)
Bul
ne arayan var nede soran bekliyoz bakalım gerçi bizim postane allah versin ana baba günü kpss giriş formu gelmeyen bizim burada allah onlara sabır versin fısherman banada balık gönderdinmi levrekcibabadan birşey geleceği yok nasılsa keh keh kıh
Bul
Ewet küçükler ...

Anlaşılan tekrar bastıracağım

Şimdilik bunlara bi bakalım dizayn nasıl baskı nasıl vs.
Bul
oktay bey tekrar bastırma sıkıntı yapacaksa gerek yok.Ama illakide bastırırız dersen.Bastırcağınız çıkartmaların bazıları içten yapışır olsun.mesela arabaya yapıştırcağız ya.dıştan yapıştırırsak malum hemen kavlar.dağılır.ama içten cama yapıştırırsak sorun çözülür .
Bul
evet mümkünse arka aracın okuyabileceği büyüklükde vede içden yapıştırmalı olsun ricamızzzzzzzzzzz tabiiiiiiiiiii
Bul
Reis kolay gelsin

Çıkartmalar şu an elime geldi fakat........
bunlar gerçekten çok ufak olmuş bence bu zarfın içinde 24 lük çıkartmalar bir sayfada 4 tane kadar ebatlarında olmalıydı
İlgine sonsuz teşekkür ederim. İçerik olarak gayet güzel durmuş....

Bir önceki mesajda gözlerim yeteri kadar bozulmuş ve görmüyor demiştim. şimdi tastamam oldu. çözüm üretelim gerekirse bizlerde katkı sağlayalım.
sağolasın....

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bayram erken geldi. yycolak 66 5,809 30-07-2012, 12:31
Son Yorum: yycolak
  (ADALYA) ETEM abi ziyaretime geldi YaKaMoZ 10 2,465 11-07-2012, 17:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  yaz geldi. yycolak 11 2,021 01-06-2012, 20:39
Son Yorum: ALTAYLI
  asker oğlum izine geldi... yycolak 57 6,848 14-07-2011, 19:42
Son Yorum: yycolak

Hızlı Menü: