Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saldırganlar Tepside
Orhan abim bu kadar çeşitli balığı yakalamanın zevkini yaşamışsın kalamarlar harika gözüküyor bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
valla bu hafta rapor rekoru kırılacak her halde hadi hayırlısı babacım harika av yapmışsın helal olsunAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Balıkları çeşeit yapmışsın orhan abi harika görünüyorlar valla. Afiyet bal şeker olsun
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
tebrikler güzel av
Mesut EKİCİ
YOZGAT
1974
Bul
istavritci yazdı:sayın balıkçım balıkları çeşit yapmışsın afiyet olsunAlkisSeerf
Teşekkür ederim sayın balıkcımSeerf

Albatros-gr yazdı:oncelikle birinci foto cok guzelAlkis
artik kalamarlarin gelmis abi,gozun aydin,guzel ve cesitli balik var,afiyet olsunSeerf
o saldirganlari tuttugun yerde derinlik ne kadar?bayagi bir derin olmasi lazim,zannediyorum
Kalamarlar her geçen gün dahada verimli olacak inşallah.saldırganları 50 metrelerde yakaladım Faruk,teşekkür ederimSeerf

Uzun_ahmet yazdı:Orhan babam sen bu işin piirisin beee...Maşallahın var baba nazar değmesin bol balıklı avlar dilerim..AlkisAlkis
Teşekkür ederim AhmetSeerf
Bornova - izmir
Bul
manisalıdeli yazdı:orhan abim tebrikler koluna sağlıkAlkistepsi başrollere çıkmaya başlamış hiç boşalmasın inşallahAffetköpek blıkları bizede denk gelmişti mordoğanda yiyiliyormu kaptanım onlar?
Köpekbalığını yemedim Ferudun,teşekkür ederimSeerf

murkican yazdı:Abim benim, afiyet ola.
Teşekkür ederim MuratSeerf

Lakerda yazdı:Bereketli, olsun kaptan..Seerf
TeşekkürlerSeerf
Bornova - izmir
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, bereketli vede afiyet olsunAlkisSeerf. O köpek balıkları hakkında biraz bilgi verirmisin; nedir nasıl yenir vs..
Serkan,ikinci sayfada sağolsun serdar gerekli açıklamayı yapmışAlkisteşekkür ederimSeerf

maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş yine klasını konuşturmuşsun. O engin sularda bu saldırganları bulup yakalamak her yiğidin harcı değil.Hele o karagözler bir harika .Afiyet olsun.Bol şanşlar,daha iyisini avlanman dileyimle rast gele.Alkis
Tam çeşit oldu Ahmet kardeşim,teşekkür ederimSeerf

yalova tatar yazdı:bereketli olsun sayın ekmekçim Seerf çeşni yapmışsın afiyet olsunAlkis
Teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:Orhan abi tebrikler, bereketli olsun.AlkisKalamarlar birikiyor maşallah, doyacağız anlaşılanSiyirdim3. fotodakilerin cinsi tam olarak ne? İskorpiti kaç metrede aldın? Devamı olurdu aslında. Sürü oluyorlar genelde. Afiyet olsun, rasgele...Seerf
Kalamarlar doğruca dipfrizeSiyirdimKöpek balığı türünden kedi balığı,iskorpit 40 metre civarı geldi nedense bana tek tek geliyoBoboTeşekkür ederim BahadırSeerf

alperburdur yazdı:orhan abim tebriklerAlkis
Teşekkür ederim AlperSeerf

realdeath yazdı:abi benim gibi deniz balığına fransız kalana o kalamarlar iskorpitler öcü gibi geliyor, ama eline sağlık sana afiyet olsunAlkis
Teşekkür ederim ÖmerSeerf
Bornova - izmir
Bul
bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi valla çeşit bolmuş mığrı mürende var galiba karagöz mercan maşallah hepsi var,abim mığrıları nasıl pişiriyorsun tava mangal hangisi daha güzel olur ben bir kere mangalda denedim pek bişey anlamadım rastgele afiyet olsun.AlkisSeerf
Teşekkür ederim İsmailSeerf

yycolak yazdı:Arslanlar gibi yine görev yerine getirilmiş.Afiyet olsun.Çeşitte güzel ellerine sağlık Orhan Abicim.
Teşekkürler YalçınSeerf

bucalıfikret yazdı:orhan abi bol çeşit yapmışsın maşallahın var afiyet olsun rast gele.AlkisSeerf
Sanada rasgele Fiko teşekkür ederimSeerf
Bornova - izmir
Bul
orhan abi tebrikler.meran artık çeşit yapmaya başlamış.Buna çok sevindim.saldırgan dediğinizi önce anlayamadım.fotoğraflardan köpekbalığı olduğunu dahi çözememiştim.ama yorumlardan anlaşıldıki bunları jaws mış.rastgele.
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  bügün tepside neler var orhanekmekci 26 4,498 12-11-2008, 02:41
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: