17-05-2009, 20:22
Orhan abim bu kadar çeşitli balığı yakalamanın zevkini yaşamışsın kalamarlar harika gözüküyor bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
Saldırganlar Tepside
|
17-05-2009, 20:22
Orhan abim bu kadar çeşitli balığı yakalamanın zevkini yaşamışsın kalamarlar harika gözüküyor bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
17-05-2009, 22:02
valla bu hafta rapor rekoru kırılacak her halde hadi hayırlısı babacım harika av yapmışsın helal olsun
![]() ![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
17-05-2009, 23:25
Balıkları çeşeit yapmışsın orhan abi harika görünüyorlar valla. Afiyet bal şeker olsun
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
18-05-2009, 01:32
istavritci yazdı:sayın balıkçım balıkları çeşit yapmışsın afiyet olsunTeşekkür ederim sayın balıkcım ![]() Albatros-gr yazdı:oncelikle birinci foto cok guzelKalamarlar her geçen gün dahada verimli olacak inşallah.saldırganları 50 metrelerde yakaladım Faruk,teşekkür ederim ![]() Uzun_ahmet yazdı:Orhan babam sen bu işin piirisin beee...Maşallahın var baba nazar değmesin bol balıklı avlar dilerim..Teşekkür ederim Ahmet ![]()
Bornova - izmir
18-05-2009, 01:35
manisalıdeli yazdı:orhan abim tebrikler koluna sağlıkKöpekbalığını yemedim Ferudun,teşekkür ederim ![]() murkican yazdı:Abim benim, afiyet ola.Teşekkür ederim Murat ![]() Lakerda yazdı:Bereketli, olsun kaptan..Teşekkürler ![]()
Bornova - izmir
18-05-2009, 10:08
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, bereketli vede afiyet olsunSerkan,ikinci sayfada sağolsun serdar gerekli açıklamayı yapmış ![]() ![]() maliyeci51 yazdı:Orhan kardeş yine klasını konuşturmuşsun. O engin sularda bu saldırganları bulup yakalamak her yiğidin harcı değil.Hele o karagözler bir harika .Afiyet olsun.Bol şanşlar,daha iyisini avlanman dileyimle rast gele.Tam çeşit oldu Ahmet kardeşim,teşekkür ederim ![]() yalova tatar yazdı:bereketli olsun sayın ekmekçimTeşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
18-05-2009, 10:15
kasap100 yazdı:Orhan abi tebrikler, bereketli olsun.Kalamarlar doğruca dipfrize ![]() ![]() ![]() alperburdur yazdı:orhan abim tebriklerTeşekkür ederim Alper ![]() realdeath yazdı:abi benim gibi deniz balığına fransız kalana o kalamarlar iskorpitler öcü gibi geliyor, ama eline sağlık sana afiyet olsunTeşekkür ederim Ömer ![]()
Bornova - izmir
18-05-2009, 10:23
bahriyeli yazdı:bereketli olsun orhan abi valla çeşit bolmuş mığrı mürende var galiba karagöz mercan maşallah hepsi var,abim mığrıları nasıl pişiriyorsun tava mangal hangisi daha güzel olur ben bir kere mangalda denedim pek bişey anlamadım rastgele afiyet olsun.Teşekkür ederim İsmail ![]() yycolak yazdı:Arslanlar gibi yine görev yerine getirilmiş.Afiyet olsun.Çeşitte güzel ellerine sağlık Orhan Abicim.Teşekkürler Yalçın ![]() bucalıfikret yazdı:orhan abi bol çeşit yapmışsın maşallahın var afiyet olsun rast gele.Sanada rasgele Fiko teşekkür ederim ![]()
Bornova - izmir
18-05-2009, 10:29
orhan abi tebrikler.meran artık çeşit yapmaya başlamış.Buna çok sevindim.saldırgan dediğinizi önce anlayamadım.fotoğraflardan köpekbalığı olduğunu dahi çözememiştim.ama yorumlardan anlaşıldıki bunları jaws mış.rastgele.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
bügün tepside neler var | orhanekmekci | 26 | 4,498 |
12-11-2008, 02:41 Son Yorum: adem77 |