Afiyet olsun Faruk abi, tebrikler...
Balıkçı diye sana demek lazım abi.Her çeşit balık var.Her çeşit av metodu var.
Daha ne olsun.Senin gibi balıkçılar çok olsun da benim gibi bu aralar internet balıkçılığı yapanlara örnek olsun
kasap100 yazdı:Afiyet olsun Faruk abi, tebrikler...
Balıkçı diye sana demek lazım abi.Her çeşit balık var.Her çeşit av metodu var.
Daha ne olsun.Senin gibi balıkçılar çok olsun da benim gibi bu aralar internet balıkçılığı yapanlara örnek olsun
tesekkurler Bahadir...yok be abicim dedigin kadar degil..arada boyle baliga gidmedigimiz durumlarda oluyor..su aralar senin oldugu gibi..
bunun int balikccligi filan yok..ayip ettin..
yakin zamanda insallah kavusursun teknen ile
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Orhan abi...evet saydam ici gozukuyor...
ben butun gun sirtileri dipten cektim,sinagrit icin..onun icinde istavrit filan takmadi bana..capari duruma yetisti
sen kalamarlara rapor yazmadinmi?yoksa benim mi dikkatimden kacti?
Raporluk av olmadığı için yazmadım Faruk.Pazarın kalamarları aşağıda
araphüso26 yazdı:faruk abiye beni madara ettin ya helal olsun sanada küstüm küstüüüüüüüüümmmmmmmmmmmmmm
Abi bu çiçeği sana beni affet diye gönderiyorum, yoksa düşerim gece gece Eskişehir yollarına. Bu arada Ahmet abiyle birlikte seyahat niyetinizde gözümden kaçtı sanma kambersiz düğüne niyetlenmişsiniz kamber olmadan oranın tadı çıkmaz haberin olsun .
farukabi tebriklerelin boş dönmemiş yineo rapaladan buldun buldun yoksa elindekine gözün gibi bakmalısın daha çok balık tutacak oafiiyetler olsun şimdiden
manisalıdeli yazdı:farukabi tebriklerelin boş dönmemiş yineo rapaladan buldun buldun yoksa elindekine gözün gibi bakmalısın daha çok balık tutacak oafiiyetler olsun şimdiden
tesekkurler Feridun...evet abi..su anda yedegi olmadigindan gozum gibi bakiyorum...
sizlerede rastgele