Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kisilerle Ozlesmis Rapalalarim
kasap100 yazdı:Faruk abi tebrikler, güzel balıkçılık olmuş yineAlkis
Ama sinek daha mı iyi iş yapıyordu neSiyirdimSen şeker versen iyi olacakmış şu sineğeBobo
Afiyet olsun,rastgele...Seerf
tesekkurler Bahadir....
AH!!o sinek,inan ne kadar ozledim...ama ne care,yokSnifsinfSnifsinf
seker ufak sey,sinege bir gelsin 5 kg baklava var....SeerfSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir....
AH!!o sinek,inan ne kadar ozledim...ama ne care,yokSnifsinfSnifsinf
seker ufak sey,sinege bir gelsin 5 kg baklava var....SeerfSiyirdim

orhanekmekci yazdı:Yaz ayını kurtardık,iyi hoş kışın Faruk abin nerden bulcek bu sineğiSiyirdim

Faruk abi sineği bir bulsun ben ona buradan özel kışlık sine yuvası hazırlarım Orhan abi.Sayenizde iki deniz, balık avı görüyoruz.Sizin avları kaybetmemek lazım.Yoksa tam internet balıkçısı olacağımSiyirdimHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadir sen tekneni,motorunu ozlemedin mi?
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir sen tekneni,motorunu ozlemedin mi?

Özledim özlemesine de gidemiyorum ki abi...
Gece gündüz çalışıyorumSad
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Özledim özlemesine de gidemiyorum ki abi...
Gece gündüz çalışıyorumSad
olsun Bahadir..is daha onemli...
balikcilik her zaman olur
Bul
Reis harikasın balıkları toparlamışsın...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Emrah77 yazdı:Reis harikasın balıkları toparlamışsın...Alkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tesekkurler Emrah...sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Faruk Abi internette "Rapala FT model" gibi bir arama yaptırabilirsin Wink Benim foto imkanım maalesef yok Baby İnan çok avcı bir sahtedir.Hatta buna benzeyen yeşil bir sahte daha vardı .Sanırım Rapala GM model olacaktı.O da bunun kadar avcıdır Wink Bence sahtelerin olmazsa olmazları bunlar.Tabi benim fikrim bu.Hatta bu iki modelden birisini alırsan benim ismimi bile verebilirsin , böylece beni de hep hatırlarsın Siyirdim Saygılar ...
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
tebrikler faruk abi güzel av olmuş balıkların hep aynı rapalaya gelmesi çok fazla bilgim olmasada renk ve o anki hava durumuna bağlı olarak çalışan rapala diye aklıma geldi saat ve hava durumuna göre diğer rapalarında güzel çalışması dileğiyle rastgeleAlkisSeerf
balığa hasret yaşamak zor
Bul
thunderbolt yazdı:Faruk Abi internette "Rapala FT model" gibi bir arama yaptırabilirsin Wink Benim foto imkanım maalesef yok Baby İnan çok avcı bir sahtedir.Hatta buna benzeyen yeşil bir sahte daha vardı .Sanırım Rapala GM model olacaktı.O da bunun kadar avcıdır Wink Bence sahtelerin olmazsa olmazları bunlar.Tabi benim fikrim bu.Hatta bu iki modelden birisini alırsan benim ismimi bile verebilirsin , böylece beni de hep hatırlarsın Siyirdim Saygılar ...
Nedim not aldim..arayacagim sagol...bulursam kesin senin ismini alacaklar
bahriyeli yazdı:tebrikler faruk abi güzel av olmuş balıkların hep aynı rapalaya gelmesi çok fazla bilgim olmasada renk ve o anki hava durumuna bağlı olarak çalışan rapala diye aklıma geldi saat ve hava durumuna göre diğer rapalarında güzel çalışması dileğiyle rastgeleAlkisSeerf
tesekkurler Ismail...kesinlikle senin dedigin gibi olmasi gerek,cunku diger rapalalar baska gunlerde balik cikariyorlardi...
sizlerede rastgele
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi