Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cezayi kabul etmiyorum
Faruk abi güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim sahten gene şov yapmış bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım bizim meralar da da iş yapacakmı saygılar sayın abim.Alkis76
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
doktor yazdı:Faruk abi güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim sahten gene şov yapmış bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım bizim meralar da da iş yapacakmı saygılar sayın abim.Alkis76
tesekkurler Eren...sizlerdede is yapacagina inaniyorum..insallah yapar..
sizlerede rastgeleSeerf
Bul
Abi sinarit palazı o sahteye oyun yaparken yakalanmış Siyirdim Çok da enteresan bir poz olmuş.Ama yine de Hakan'ın şu sahtenin çinekop ve sarıkanatta iş yapacağını ben de düşünüyorum açıkçası. İspendek sürüsünü gördüğümde kırmızı olanı hemen sallarım artık Smile Çeşitlerin güzelmiş , afiyet olsun Seerf Sineklerin ölüsü bile işe yaramış Happy
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Faruk abi, balıklar muhteşem görünüyor AlkisSeerf süper iş yapmışsın tebrik ederim.

Şimdi asıl meseleye gelelim Smile cezanın şartı bizden alanlarda iş yapacakmı idi Happy sen istersen orca tut valla beni bağlamaz Siyirdim.
Hele bir gelsinler biz deneyelim ondan sonra bakarız Wink.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
cezamı ödül mü bence???Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Farukcum tebrikler.
Yine konuşturmuşsun ustalığını.
Afiyetler olsun.Sağlıklar.
Bul
faruk abi 0 no kurşun 1 no kurşun bunların gramları nedir yani ben gram bilirimde ondan merak ettim.
Bul
Faruk abi tebrikler, inşallah sahteler buradada iş yapacak ve herkesin yüzü gülecek..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Abi sahteler işini yapmış tabiki de senin usta ellerinde... Tebrikler...

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir,bu gun her zamanki gibi 3,5 mil hiz ile sirti yapiyordum..simdi 8 metrede iken o sargos yavrusunu sirttan yakaladi(demek dipte)..12 metrede iken hic dip baligi tutmadi..unuttum,sirtinin uzerinde,bir tane 0 no,bir tane 2 no kursun vardi...
diger detaylarina gelince,huy iste yine alirken daha kutusunu attim
tesekkurler ,sizlerede rastgele

Faruk abi bilgiler için teşekkür ederim.
Bir de sinarit için sana bir öneri;

[Resim: 72392664.jpg]
Marka : STRIKE PRO
Model : JL-062F
Renk kodu : #132
Boy : 11cm
Ağırlık : 13gr
Kullanılan derinlik : Sinking (Batan)- 2,6 - 4m batma derinliği
Genel bilgi : Tekne arkasından ya da kamışla at-çek avlarında kullanılan, çekiciliği yüksek olan bir sahte yem. Yüksek çekiş hızlarında bile bozulmayan düzenli yüzüş hareketleri mevcuttur.Sinarit avlarında uygundur.
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi