Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Basket maci
Ben de ne maçı bu diyorum. Gulumse Faruk tebrikler.Kuzucukları kapmışsın yine.Alkis
Afiyet olsun..
Bul
u_boy yazdı:
ALBATROS TEAM & İMARET FİSH TEAM

AEGEAN SEA ARENA

FİRST QUARTER ( 19:00 ) İS : 2 Hanos

TWİCE QUARTER ( 20:00 ) İS : Mercan , Çift Karagöz

THİRD QUARTER (21:30 ) İS : İmaret Fish Team winner.

FOURTH QUARTER ( 22:00 ) İS : Karagöz , Mercan , Eşkina

THE WİNNERS İS ;

ALBATROS TEAM

CONGRATULATİONS !!!

SiyirdimSiyirdimSiyirdim

Faruk abim bereketli ve afiyet olsun AlkisAlkis

tesekkurler Umit..
aynen yazdigin gibi..macin ozetini verdigin icin sagol..
nede olsa eski basketci olarak,macin detaylarini guzel anlamissinAlkisAlkisAlkis
Bul
thunderbolt yazdı:Abi ben sizin takımın oyuncularını çok seviyorum 76 Yunanistan ile kontratınız bittiğinde görüşelim mutlaka Siyirdim
sagol Nedim..bizlerde sizleri cok seviyoruz..
gorusmek uzere...rastgele
bucalıfikret yazdı:faruk güzel maç çıkartmışsınız karşı rakipe sayı kaptırdınızmı merak ediyorum Siyirdim
elinize sağlık böyle maça zevkle çıkılır
dikkat et onların has oyuncusu sağaya çıkmamış (çupra) benden söylemesi.AlkisAlkisAlkis
konu icinde yazmayi unutmmusum,karsi takima sayi kaptirdik...en azindan 6-7 kostek dipte takili kaldi..birde yazmayi unuttum,Adnan arkadasa oyle bir sey tutuldu ki,neydi bilmiyoruz,yariya kadar getirdi..sonra kostegi kopartti kacti...yuzde-yuzde takimin captain`di o
iste senin dedigin o has oyuncularla (cipuralarla)macim kismetse cumartesi-pazar,paragat ile...
Bul
kasap100 yazdı:Faruk abi süper bir maç olmuşAlkisSiyirdim
Dün gece geldiğinde maçtan bir iki smaç göstermiştin, raporla tüm maçı özetlemişsin.Ellerinize sağlık.Seerf
Bu arada sizin orada karagözlerin maşallahı var.Pembeler de bayaa iriymiş.Bereketli olsun.Bizim buralarda büyütüyoruz, siz ordan yakalıyorsunuz herhaldeHappy
Karşı takımın time out alması gayet normal. Nefes aldırmamışsınız. Sayıları yedikçe çekilmişler.Daha nice bol ve keyifli maçların olsun. RastgeleAlkisAlkisAlkis
tesekkurler Bahadir...madem sizler buyutuyorsunuz,rica etsem su sirtide tuttugum sinagrit palazlarindan da birkac tane ,(buyukce boy )bizim taraflara gonderseniz zahmet olmazsaSiyirdim
sizlerede hafta sonu cikacaginiz macta basarilar..
rastgele
Bul
Emrah77 yazdı:Abi bu maç harika geçmiş, bütün atışlar 3 sayılık olmuş maşallah...AlkisAlkisAlkis

Emrah77
YALOVA

Zor bize kolay gelir...İmkansızsa biraz zaman alır...
tsekkurler Emrah...sayilar hakikaten ucluktu..
sizlerede rastgele
HIDIR yazdı:oh oh tebriklerAlkis
tesekkurler Hidir..sizlerede rastgele
Bul
ufuktan26 yazdı:Ben de ne maçı bu diyorum. Gulumse Faruk tebrikler.Kuzucukları kapmışsın yine.Alkis
Afiyet olsun..
tesekkurler Hocam...tv maci verecekti..fakat bazi noktalarda anlasamadikSiyirdimHappy
sizlerede rastgele
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir...madem sizler buyutuyorsunuz,rica etsem su sirtide tuttugum sinagrit palazlarindan da birkac tane ,(buyukce boy )bizim taraflara gonderseniz zahmet olmazsaSiyirdim
sizlerede hafta sonu cikacaginiz macta basarilar..
rastgele

Ah be gülüm abim, şu palazları biz bir görsek, size de baba sinoları göndermezmiyiz.Siyirdim
Bi yerlerde saklanıyorlar ama bulamadık dahaWink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
bu arada esimden fircayi yedim....Snifsinf
pc `de gece balik fotolarini gordu..yani devamli teknede bulunan ,pantolon ile bluzu gordu..ne bunlarin hali,neden eve yikamak icin getirmiyorsun onlari diye..birde firca yedik tamammi
galiba biraz hakliSiyirdimHappy
Bul
Faruk abi maçın detaylarını beğendiğin için teşekkürler.Abi bir şey soracaktım , şimdi sen paragat atarken iğnelerin bir tanesinin yerine sahte balık bağlasan ve öyle sallasan sence nasıl olur sonucu veya sahte balık paragatı olur mu?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
kasap100 yazdı:Ah be gülüm abim, şu palazları biz bir görsek, size de baba sinoları göndermezmiyiz.Siyirdim
Bi yerlerde saklanıyorlar ama bulamadık dahaWink
onlarin yerini bir bul..her sene ayni yerden ayikla-ayikla al..
ciddi soyluyorum....kiyiya yakin taslik meralarda sirti gez..fakat butun incelik sirtinin dibe yakin gezmesi
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi