27-08-2009, 20:30
Ben de ne maçı bu diyorum.
Faruk tebrikler.Kuzucukları kapmışsın yine.
Afiyet olsun..

Afiyet olsun..
Basket maci
|
27-08-2009, 20:30
Ben de ne maçı bu diyorum.
![]() ![]() Afiyet olsun..
27-08-2009, 22:29
u_boy yazdı:tesekkurler Umit.. aynen yazdigin gibi..macin ozetini verdigin icin sagol.. nede olsa eski basketci olarak,macin detaylarini guzel anlamissin ![]() ![]() ![]()
27-08-2009, 22:34
(Son Düzenleme: 27-08-2009, 22:41, Düzenleyen: Albatros-gr.)
thunderbolt yazdı:Abi ben sizin takımın oyuncularını çok seviyorumsagol Nedim..bizlerde sizleri cok seviyoruz.. gorusmek uzere...rastgele bucalıfikret yazdı:faruk güzel maç çıkartmışsınız karşı rakipe sayı kaptırdınızmı merak ediyorumkonu icinde yazmayi unutmmusum,karsi takima sayi kaptirdik...en azindan 6-7 kostek dipte takili kaldi..birde yazmayi unuttum,Adnan arkadasa oyle bir sey tutuldu ki,neydi bilmiyoruz,yariya kadar getirdi..sonra kostegi kopartti kacti...yuzde-yuzde takimin captain`di o iste senin dedigin o has oyuncularla (cipuralarla)macim kismetse cumartesi-pazar,paragat ile...
27-08-2009, 22:38
kasap100 yazdı:Faruk abi süper bir maç olmuştesekkurler Bahadir...madem sizler buyutuyorsunuz,rica etsem su sirtide tuttugum sinagrit palazlarindan da birkac tane ,(buyukce boy )bizim taraflara gonderseniz zahmet olmazsa ![]() sizlerede hafta sonu cikacaginiz macta basarilar.. rastgele
27-08-2009, 22:40
Emrah77 yazdı:Abi bu maç harika geçmiş, bütün atışlar 3 sayılık olmuş maşallah...tsekkurler Emrah...sayilar hakikaten ucluktu.. sizlerede rastgele HIDIR yazdı:oh oh tebriklertesekkurler Hidir..sizlerede rastgele
27-08-2009, 22:43
ufuktan26 yazdı:Ben de ne maçı bu diyorum.tesekkurler Hocam...tv maci verecekti..fakat bazi noktalarda anlasamadik ![]() ![]() sizlerede rastgele
27-08-2009, 22:56
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Bahadir...madem sizler buyutuyorsunuz,rica etsem su sirtide tuttugum sinagrit palazlarindan da birkac tane ,(buyukce boy )bizim taraflara gonderseniz zahmet olmazsa Ah be gülüm abim, şu palazları biz bir görsek, size de baba sinoları göndermezmiyiz. ![]() Bi yerlerde saklanıyorlar ama bulamadık daha ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
27-08-2009, 23:00
bu arada esimden fircayi yedim....
![]() pc `de gece balik fotolarini gordu..yani devamli teknede bulunan ,pantolon ile bluzu gordu..ne bunlarin hali,neden eve yikamak icin getirmiyorsun onlari diye..birde firca yedik tamammi galiba biraz hakli ![]() ![]()
27-08-2009, 23:01
Faruk abi maçın detaylarını beğendiğin için teşekkürler.Abi bir şey soracaktım , şimdi sen paragat atarken iğnelerin bir tanesinin yerine sahte balık bağlasan ve öyle sallasan sence nasıl olur sonucu veya sahte balık paragatı olur mu?
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar.. Nietzsche
27-08-2009, 23:01
kasap100 yazdı:Ah be gülüm abim, şu palazları biz bir görsek, size de baba sinoları göndermezmiyiz.onlarin yerini bir bul..her sene ayni yerden ayikla-ayikla al.. ciddi soyluyorum....kiyiya yakin taslik meralarda sirti gez..fakat butun incelik sirtinin dibe yakin gezmesi |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|