03-09-2009, 23:45
abi bereketli olsun av yınede güzel olmuş afiyet olsun maşallah avın devamı dileği ile
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969
Tava olur,mangal olmaz
|
03-09-2009, 23:45
abi bereketli olsun av yınede güzel olmuş afiyet olsun maşallah avın devamı dileği ile
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY 1969
03-09-2009, 23:54
Abi balık az gelse de tavalık olmuş yine de , bereketli olsun
![]() ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
03-09-2009, 23:58
robinson987 yazdı:abi bereketli olsun av yınede güzel olmuş afiyet olsun maşallah avın devamı dileği iletesekkurler Bekir..sizlerede rastgele thunderbolt yazdı:Abi balık az gelse de tavalık olmuş yine de , bereketli olsuntesekkurler Nedim... mangala gelince ,dedigin gibi/...bu mangal org.larda kullanmak icin ideal ![]()
04-09-2009, 00:36
Bereketli Olsun Faruk Abi Yemliye Devam Ediyorsun Çeşit Oluyor Maşallah Diyelim
Sırtı Çekmiyorsun Bu Aralar Su Üstü Orta Sularda Palamuta Denk Gelebilirsin Rastgele Afiyet Olsun
04-09-2009, 00:53
FuRkAn * yazdı:Bereketli Olsun Faruk Abi Yemliye Devam Ediyorsun Çeşit Oluyor Maşallah Diyelimtesekkurler Furkan..evet yemlide bir seyler oluyor...paragat gene daha iyi boylar veriyor.. siritye gelince,sirti bu gunlerde biraz azaldi... yeniden basliyacak ..kesin. evet bu gunlerde palamut,lufer ve lambuka gibi baliklari bekliyoruz rastgele
04-09-2009, 00:54
faruk onlar tavada olur mangalda hele hele o mangaldanda düşmez onlar ben yapayımda bak.sonrada senin ellerini benimde ayaklarımı bağlasınlar.
![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
04-09-2009, 01:01
yalova tatar yazdı:faruk onlar tavada olur mangalda hele hele o mangaldanda düşmez onlar ben yapayımda bak.sonrada senin ellerini benimde ayaklarımı bağlasınlar. ![]() ![]() ![]() sagolasin Erden.. sadece o mangal benim degil emanet...mangali kullanmaya gelmez,parasini isterler sonra ![]() sizlerede rastgele
04-09-2009, 01:04
Albatros-gr yazdı: O da mangal değil fabrika gibi be Farukcum. Herkesin dikkatini çekti. ![]() Bizim gibi keyifçilere öyle şeyler gösterilirmi. Ruyamıza girermi şimdi.. ![]()
04-09-2009, 01:09
yycolak yazdı:O da mangal değil fabrika gibi be Farukcum.abicim benim degil anlatamadim..uzerime kaldi bu mangal yaw ![]() ![]() onu net`ten ozellikle odunc aldim..bende cok begendim ,fakat cok buyuk... ![]()
04-09-2009, 01:30
Albatros-gr yazdı:abicim benim degil anlatamadim..uzerime kaldi bu mangal yaw Tamam kardeş senin demedimki.. ![]() Sadece çok hoşuma gitti. Onu belirtmek istedim. Zaten olsada bizim para gücümüz ona yetermi. Emekli adamız ,hemde bizim memlekette. ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Canim mercan tava istedi | Albatros-gr | 64 | 8,201 |
23-08-2009, 00:57 Son Yorum: Albatros-gr |