Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
aygroup-levrekci tanışması
balıkoltası yazdı:Çok güzel muhabbet olmuştur bundan eminimGulumse
Alkis

Birolcuğum..Sana bir özür borçluyum..Lakin hem süre kısıtlı olduğundan hem de trafiğin çok yoğun oluşu ve ikimizin de buluşmaya gecikme ihtimalinden dolayı sana haber vermedim.

İnşallah bir dahaki sefere...
Bul
thunderbolt yazdı:Forum üyelerimizin yüzyüze görüşme olayları süper Alkis Allah arttırarak devam etmeyi nasip etsin Affet Nihat ağzını hayırlara aç yaw Hadiordan En fazla bir virüs ayırır bizi , o da kısa bir süreliğine Siyirdim Bir format atarız olur , biter Happy Zaten sen Admin'lik ve insanlık görevini fazlasıyla ifa ediyorsun . Foruma girmediğim günlerdeki aramalarını unutmadım Wink

Sevgili Nedim...

O bahsettiğin virüs daha dünyaya gelmedi...HadiordanAyrıca her virüse karşı koyabilecek antibiyotiğimiz de forum bünyesinde mevcuttur..
Bul
doktor yazdı:ikinizide tebrik ederim ne sohbet olmuştur ama ne derede alabalık nede denizde levrek kalmışstır çok güzel hareketler bunlar sizlere helal olsun saygılarımı sunarımAlkis76.

Sevgili Eren...

Dediğin gibi tahmin ediliyor ama ,hain zaman o kadar çabuk geçiyor ki hiç bir şey konuşamıyorsun...

Hep beraber olmak dileği ile...
Bul
aygroup yazdı:Değerli Arkadaşlar...

Nihat'ın da belirttiği gibi sözleştiğimiz şekilde İstanbulda buluştuk..Hayatımın en çabuk geçen iki saati idi...Çok güzel bir sohbet oldu..Ayrılmak ve muhabbeti sonlandırmak istemediğimi itiraf etmem gerek...Ama gerek benim randevulu işlerim gerek Nihatın işleri, bizi kısıtlı zamanda kalmak mecburiyetine bıraktı.

Dediği gibi tüm Arkadaşlarımızın kulaklarını çınlattık..Hatta ben bir ara arkamda Yalçın duruyormuş gibi bir hisse bile kapıldım..Happy

Yeniden beraber olacağımız günü özlemle bekleyeceğim..Ayrıca kısa bir süre için de olsa ,bir sebep yaratıp ,bölgemizdeki tüm Arkadaşları bir araya getirmemiz gerektiği kanaatindeyim.

Sevgili Nihat...Ben de seninle görüştüğümden dolayı çok mutlu oldum..Ev sahibi olman ve buluşmayı ramazana denk getirmen dikkatimden kaçmadı ama çayları senden faizi ile tahsil edeceğimden hiç şüphen olmasın..Siyirdim

Tüm Arkadaşlara ilgilerinden dolayı teşekkür ederim...
sözüm olsun ahmet abi birdahakine bol bol çay içeriz inşallah Gulumse
Bul
maşallah arkadaşlar süpersinizAlkis heryer kırmızı kırmızıGulumse çok güzel olmuşşşş çokkkkkkkk RoseAlkis çay olsada içsek ahhhhh ahhhhhhhhhBobo Wink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:maşallah arkadaşlar süpersinizAlkis heryer kırmızı kırmızıGulumse çok güzel olmuşşşş çokkkkkkkk RoseAlkis çay olsada içsek ahhhhh ahhhhhhhhhBobo Wink

Hüso...

Trakya'da atasözü gibidir...Kırmızı olsun..5 lira pahalı olsun..HappyMekanı bile özel boyattık..Happy
Bul
Nİhatım bizde sayende tanışmış olduk inşallah bir organizasyondada elini sıkma fırsatı buluruz
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
LeVrEkCi yazdı:işte bu en büyük hayalim ismail abi,sarozda bunu hayal ettim ama ne yazık tam istediğim gibi olmadı ama birgün inşallah tam katılımlı güzel bir orgnizasyon yapacagız.Alkis
yapalım şu işi nihat işte adres erdek turanlar köyü herkese orta mesafe aklımızda kaldı balık önemli değil çadırlı çoluk çocuk arkadaşlar hep bir arada sazlı sözlü valla süper olur bunu yapmamız lazım.büyük organizasyon.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
yine bir güzellik daha sitemiz adına Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bahriyeli yazdı:yapalım şu işi nihat işte adres erdek turanlar köyü herkese orta mesafe aklımızda kaldı balık önemli değil çadırlı çoluk çocuk arkadaşlar hep bir arada sazlı sözlü valla süper olur bunu yapmamız lazım.büyük organizasyon.
ismail abi o zamandan beri erdek için plan yapıyoruz en uygun zaman olsun istiyoruz inşallah 2010 yaz başı için planlanmamız var kısmetse 2010 mayıs sonu bişeyler olacak otarafta.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İzmir Levrekçi Tayfasından Koray SpinAvcısı 32 3,914 25-11-2012, 00:48
Son Yorum: SpinAvcısı
  Meteor Orhan ile Aygroup buluşması.. aygroup 57 5,574 20-10-2009, 00:51
Son Yorum: meteor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi