Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İftara kadar
Orhan babam bereketli olsun iftariyelikler çıkmış..AlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
AlkisTebrıkler Orhan abı tavalık cıkmıs .Allah bereket versın .

Saygılarımla,
Bul
orhan ustam bu ne kupezden çok kalamar var görüntüde yoksa isim değişikliğnemi? gidecen Siyirdim rastgele ustam iyi iftarlık hemde afiyet olsun Alkis
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
aygroup yazdı:Orhan Bey...

Bizim burada fırtına iki tekne batırdı...

Balığın adını bile düşünemediğimiz şu günlerde bunlar bize moral verdi..Çok güzel görüntüler...Bu tepsi konusu da artık size yapıştı kaldı...Sizin adınız ne zaman geçse benim de aklıma tepsi geliyor...Happy

Ellerinize sağlık..Afiyet olsun..

Selamlar..
Tekrar geçmiş olsun Ahmet bey,Allah tekrarını göstermesin.Teşekkür ederimAlkis

araphüso26 yazdı:babacım ramazan sonu ziyafet var desene afiyet olsunAlkis
Ramazandan sonra inşallah hatırlarını soracamBoboteşekkür ederimAlkis

bucalıfikret yazdı:orhan abi tebrikler tavalıklar çıkmış kalamarlar süper afiyet olsun rast gele...AlkisAlkisAlkis
Teşekkür ederim FikoAlkis
Bornova - izmir
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Kaptanım Alkis , Bir yabani mercan , iki gopes ve dört tane kalamar tastamam bir balıkçılık olmuş , afiyetler Alkis
Kısa günün karı oldu Ahmet,teşekkür ederimAlkis

fish or die yazdı:orhan abi kalamarları almışsın yine yanına tavalıkta çıkmış bereketli ve afiyet olsun emektarın hakkı ödenmez Alkis
Emektar hala kahrımı cekiyo Murat,teşekkür ederimAlkis

doktor yazdı:Orhan abim tebrik ederim güzel balıkçılık yapmışsın kalamar tadı aklıma geldi şimdi saygılar sayın abim bereketli olsun.Alkis76
Teşekkür ederim Alkis

u_boy yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Orhan abi.Kalamarlar boy boy.Tebrikler..
Teşekkür ederim ÜmitAlkis
Bornova - izmir
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Orhan babam bereketli olsun iftariyelikler çıkmış..AlkisAlkis

bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Orhan abı tavalık cıkmıs .Allah bereket versın .

Saygılarımla,

Kamil ILIPINAR yazdı:orhan ustam bu ne kupezden çok kalamar var görüntüde yoksa isim değişikliğnemi? gidecen Siyirdim rastgele ustam iyi iftarlık hemde afiyet olsun Alkis

Teşekkür ederim arkadaşlarAlkis
Bornova - izmir
Bul
thunderbolt yazdı:Sen sazanları öpüyosun ya Siyirdim Orhan Baba da rakı eşliğinde tepside kalamar ve balık oynatıyor gibime geliyor be Arabım Hehe

araphüso26 yazdı:şimdi sırasımı mübarek günlerde bayram sonrası için birşey diyememSiyirdim

Teşekkürler arabımHappyAlkisen güzeli kalamarla balıkları yanyana getirmeyeyimSiyirdim
Bornova - izmir
Bul
orhan abi kalamarlar harika görünüyor. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:orhan abi kalamarlar harika görünüyor. afiyet olsun.

Hakan,taze yem bulamayınca mecburen kalamara yöneliyorumGulumseteşekkür ederimAlkis
Bornova - izmir
Bul
Yok be Arabım espirinin alkolle filan alakası yok.Hele bu mübarek günlerde lafını bile etmem Nayirolamaz Bizim de köken ta oralara dayanıyor sonuçta Wink Buralarda bir şehir efsanesi vardır : Konyalı'nın tepside dansöz oynatması hikayesidir bu Hadiordan Balık ve kalamarlar bir an gözümde öyle canlanıverdiler Siyirdim

Orhan Abimizin canı sıktıysam veya kalbini kırdıysam özür dilerim Affet Forumumuzda kimsenin özellikle de büyüklerimin kalbini kırmayı asla istemem Baby . Sevgilerimle ... 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Çorbayı kaynatacak kadar dedim oldu :) MaVrUşGiL 30 4,609 26-09-2012, 17:52
Son Yorum: Avramit
  akşam sofrasına yetecek kadar BALIK and OZAN 41 5,517 24-05-2012, 12:23
Son Yorum: hasansenturk72
  Bir yem bu kadar farkeder Albatros-gr 30 5,928 11-06-2010, 09:31
Son Yorum: cranium
  Yağmurda bu kadar oldu mariner8 46 6,584 14-12-2009, 11:02
Son Yorum: mariner8
  sahurdan iftara orhanekmekci 52 6,282 21-09-2009, 21:04
Son Yorum: truepast
  şimdilik bu kadar izmarit hurriyet 17 3,313 10-07-2008, 01:06
Son Yorum: adem77
  09.11.07 Av Raporu - Bursa - Şimdiye Kadar Tuttuğum En Büyük Balık alien13 42 6,603 13-11-2007, 10:18
Son Yorum: DeNiZKuRdU
  bugünlük bu kadar verdi deniz maceratorr 18 3,211 17-10-2007, 11:07
Son Yorum: andrail gail

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi