Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın resimlerinde çok güzeller eline emeğine sağlık bebek balıklar için gösterdiğin duyarlılığınada teşekkür ederim senin gibi bi balıkçı arkadaştanda böyle davranılması beklenir anlatımın ve paylaşımın için teşekkür ederim saygılar.

Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
doktor yazdı:Birol arkadaşım güzel balıkçılık yapmışsın resimlerinde çok güzeller eline emeğine sağlık bebek balıklar için gösterdiğin duyarlılığınada teşekkür ederim senin gibi bi balıkçı arkadaştanda böyle davranılması beklenir anlatımın ve paylaşımın için teşekkür ederim saygılar.

Teşekkür ederim Doktor. Mırmır avı gerçekten çok keyifliymiş. Daha önce bu boyda olanlarından pek tutmamıştım.
Rastgele.
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
bereketli olsun güzel balıklar bide şunların 45-50 cmlikleri var daha max 40 cm tuttum gerçekten mücadeleci bi balık daha büyükleri gerçekten çok daha zevkli olur...
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
tomy77 yazdı:bereketli olsun güzel balıklar bide şunların 45-50 cmlikleri var daha max 40 cm tuttum gerçekten mücadeleci bi balık daha büyükleri gerçekten çok daha zevkli olur...
Teşekkürler Osman. Evet çok mücadeleci gerçekten. ama dediğin boylar denk gelirse kamış çatırdar eminim
bu arada bioyu ne zaman alıyorsun

Yorumları: 1,719
Konuları: 82
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Yorumları: 169
Konuları: 0
Tebrikler Birol güzel bir av olmuş, duyarlı davranışın için kutlarım
Alper 26.11.1958
22-09-2009, 11:26
(Son Düzenleme: 22-09-2009, 11:29, Düzenleyen: balıkoltası.)
bucalı alper yazdı:Tebrikler Birol güzel bir av olmuş, duyarlı davranışın için kutlarım
Teşekkürler Alper Bey.
Keşke her amatör balıkçı duyarlı olsa. Ama maalesef birçoğu kovasına atıyor bu boydaki balıkları.
Balık olsunda boyu önemli değil diyorlar. Bilmiyorlarki o yavru balığı alınca binlerce balık azalıyor denizde.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
o kadar ufak levreğide ilk kez görüyorum birol

,
bizim oralardada benim oğlanla komşunun oğlu sağlam mırmır tuttular,denizden kurt teke falan topladılar bana takım yaptırdılar gidip baya güzel mırmırlar getirdiler 3 tanesi yarım kg üstüydü balıkların resim çekmek hiç aklıma gelmedi keşke çekseydim güzel balıklardı.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:o kadar ufak levreğide ilk kez görüyorum birol
,
bizim oralardada benim oğlanla komşunun oğlu sağlam mırmır tuttular,denizden kurt teke falan topladılar bana takım yaptırdılar gidip baya güzel mırmırlar getirdiler 3 tanesi yarım kg üstüydü balıkların resim çekmek hiç aklıma gelmedi keşke çekseydim güzel balıklardı.
bereketli olsun afiyet olsun rastgele 
Eee bizim burdakiler ufak Nihat

Ama büyüklerinin tüyosunu aldım bütün boru kurduyla sabahlamak gerekecek..
Mırmır başladı bu aralar galiba heryerde..ama tat yok balıkta maalesef.

sadece av zevki veriyor .
Teşekkürler, Rastgele..
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Tebrikler Birol.Bereketli olsun..
Duyarlılığın için teşekkürler...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...