Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bugünkü buluşmanın balıkları
orhanekmekci yazdı:Arabanın ruhsatı gibi teknenin ruhsatı da diyebiliriz,sahiplik belgesi.Birde bu motorlu tekneleri kullanabilmek için amatör denizci belgesi(ehliyet)gerekiyor.Gulumse
anladim abi..tesekkurler..
................................................
bizde teknelere butun evraklar gerekli de...motor gucu 30hp den yuksek oldugunda ehliyet isteniyor..fakat diger tekne belgelerinin tam olmasi gerekli,birde kisisel olarak amator balikci tezkeresi gerekiyor,tekne uzerinde her kisiye
Bul
abi afiyet olsun süper av olmuş bu arada teknenin moru hayırlı oğurlu olsun abi.76
Bul
mütişsin orhan abi kalamarlarıda yemliylemi aldınız kalamar rapalasıylamı Smile
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Bul
kalamarlar harika görünüyor, avınıza tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
orhanekmekci yazdı:Arabanın ruhsatı gibi teknenin ruhsatı da diyebiliriz,sahiplik belgesi.Birde bu motorlu tekneleri kullanabilmek için amatör denizci belgesi(ehliyet)gerekiyor.Gulumse

20 gün önce sahil güvenlik babama gelmiş evrak sormuş babam evrak yok demiş bu sene uyarıyoruz seneye yüksek miktarda meblağlı cezalar kesecegiz demiş,
babam motorun ve teknenin faturaları bulmuş (faturası olmayanlar muhtardan sahiplik belgesini 5tl ye alabilirler)teknenin en ve boyunu ölçüp not etmiş isim şart koyulmuş isim olarak benim kızın adını yazdık,4 taraftan resim çektik hepsiyle beraber tekirdağa gitti ruhsata benzer bi evrak aldı 65 tl de para verdi.
kullanıcı için 5 metreden küçük teknelerden evrak istenmiyor.
Bul
LeVrEkCi yazdı:20 gün önce sahil güvenlik babama gelmiş evrak sormuş babam evrak yok demiş bu sene uyarıyoruz seneye yüksek miktarda meblağlı cezalar kesecegiz demiş,
babam motorun ve teknenin faturaları bulmuş (faturası olmayanlar muhtardan sahiplik belgesini 5tl ye alabilirler)teknenin en ve boyunu ölçüp not etmiş isim şart koyulmuş isim olarak benim kızın adını yazdık,4 taraftan resim çektik hepsiyle beraber tekirdağa gitti ruhsata benzer bi evrak aldı 65 tl de para verdi.
kullanıcı için 5 metreden küçük terden evrak istenmiyor.

Nihat,bu hangi evrak oluyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
kullanıcı için gerekmiyor abi yani amatör denizci belgesi ehliyet gerekmiyor demek istedim Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:kullanıcı için gerekmiyor abi yani amatör denizci belgesi ehliyet gerekmiyor demek istedim Gulumse
Buradada denize açılan arkadaşlardan istiyorlar,ehliyet,sahiplik belgesi,Türk bayrağı,yangın söndürücü,cankurtaran simiti ve ipi,teknede bulunan kişi sayısı kadar can yeleği,bunlar olmassa olmazlardanGulumse
Bornova - izmir
Bul
çok güzeller babacım ellerine oltana sağlıkAlkismotorda gelmiş sanırım iyi günlerde kullanWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
tatar35 yazdı:abi afiyet olsun süper av olmuş bu arada teknenin moru hayırlı oğurlu olsun abi.76
Teşekkür ederim ErdalAlkis

Avcı Altan yazdı:mütişsin orhan abi kalamarlarıda yemliylemi aldınız kalamar rapalasıylamı Smile
Kalamar rapalasıyla aldım,teşekkür ederimGulumse

Can ARSLAN yazdı:kalamarlar harika görünüyor, avınıza tebrikler
Teşekkür ederim CanGulumse
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  cuma gecesi balıkları erdekli yücel 11 1,984 19-05-2014, 22:02
Son Yorum: nihatkr
  yalovanın balıkları... kaya 15 2,368 15-01-2012, 23:52
Son Yorum: ufuktan26
  tuzlanın balıkları.... kaya 21 3,521 05-01-2012, 00:24