Yorumları: 25,969
Konuları: 290
orhanekmekci yazdı:Arabanın ruhsatı gibi teknenin ruhsatı da diyebiliriz,sahiplik belgesi.Birde bu motorlu tekneleri kullanabilmek için amatör denizci belgesi(ehliyet)gerekiyor.
anladim abi..tesekkurler..
................................................
bizde teknelere butun evraklar gerekli de...motor gucu 30hp den yuksek oldugunda ehliyet isteniyor..fakat diger tekne belgelerinin tam olmasi gerekli,birde kisisel olarak amator balikci tezkeresi gerekiyor,tekne uzerinde her kisiye
Yorumları: 840
Konuları: 27
abi afiyet olsun süper av olmuş bu arada teknenin moru hayırlı oğurlu olsun abi.
Yorumları: 1,335
Konuları: 27
mütişsin orhan abi kalamarlarıda yemliylemi aldınız kalamar rapalasıylamı
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 935
Konuları: 55
kalamarlar harika görünüyor, avınıza tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
orhanekmekci yazdı:Arabanın ruhsatı gibi teknenin ruhsatı da diyebiliriz,sahiplik belgesi.Birde bu motorlu tekneleri kullanabilmek için amatör denizci belgesi(ehliyet)gerekiyor.
20 gün önce sahil güvenlik babama gelmiş evrak sormuş babam evrak yok demiş bu sene uyarıyoruz seneye yüksek miktarda meblağlı cezalar kesecegiz demiş,
babam motorun ve teknenin faturaları bulmuş (faturası olmayanlar muhtardan sahiplik belgesini 5tl ye alabilirler)teknenin en ve boyunu ölçüp not etmiş isim şart koyulmuş isim olarak benim kızın adını yazdık,4 taraftan resim çektik hepsiyle beraber tekirdağa gitti ruhsata benzer bi evrak aldı 65 tl de para verdi.
kullanıcı için 5 metreden küçük teknelerden evrak istenmiyor.
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:20 gün önce sahil güvenlik babama gelmiş evrak sormuş babam evrak yok demiş bu sene uyarıyoruz seneye yüksek miktarda meblağlı cezalar kesecegiz demiş,
babam motorun ve teknenin faturaları bulmuş (faturası olmayanlar muhtardan sahiplik belgesini 5tl ye alabilirler)teknenin en ve boyunu ölçüp not etmiş isim şart koyulmuş isim olarak benim kızın adını yazdık,4 taraftan resim çektik hepsiyle beraber tekirdağa gitti ruhsata benzer bi evrak aldı 65 tl de para verdi.
kullanıcı için 5 metreden küçük terden evrak istenmiyor.
Nihat,bu hangi evrak oluyor
Bornova - izmir
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kullanıcı için gerekmiyor abi yani amatör denizci belgesi ehliyet gerekmiyor demek istedim
Konuları: 258
LeVrEkCi yazdı:kullanıcı için gerekmiyor abi yani amatör denizci belgesi ehliyet gerekmiyor demek istedim 
Buradada denize açılan arkadaşlardan istiyorlar,ehliyet,sahiplik belgesi,Türk bayrağı,yangın söndürücü,cankurtaran simiti ve ipi,teknede bulunan kişi sayısı kadar can yeleği,bunlar olmassa olmazlardan
Bornova - izmir
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
çok güzeller babacım ellerine oltana sağlık

motorda gelmiş sanırım iyi günlerde kullan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]