Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Meteor Orhan ile Aygroup buluşması..
kasap100 yazdı:Günden güne gelenek haline gelen bu buluşmaların, çok hoş bir şekilde birbiri ardına gelmesi hepimizi mutlu ediyor.
Tebrikler Dostlar...AlkisSeerf

Teşekkürler Bahadır..Bizler de çok mutlu oluyoruz..
Bul
aygroup yazdı:Nazar etme ne olur ...Biraz çaba göster senin de olur...

İstanbul otogardan bir otobüs..Başımın üstünde yeriniz var..Daha ne diyeyim ki...Sezon ile ne alakası var..Av için her zaman gelirsin.Zaten av da yok bu sene..Boş ver...Muhabbete gel...

dogru soyluyon abi busene avda yok muhabet kesın olcak zaten ögrenmem gereken çok şey ver senden abicim. saygılar.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Tebrikler Ahmet abi , Alkisböyle dostlukların devamını dilerimAlkis
Bul
teşekkürler ahmet abi Alkisteşekkürler orhan Alkis bu buluşma ve paylaşım için ahmet abi bu sıcakkanlı insanlar nasıl toplanmış diyorsun .bende haspel kader bi cevap vereyim .ortak noktamız çok,doğayı ve avı seviyoruz,en önemlisi insanları seviyoruz.heleki bide sanalda konuşup bunu gerçek hayatta yaptığımız zaman daha bi güzel oluyor işte bizim sıcaklığımız burdan kaynaklanıyorAlkisWinkAffetSiyirdimSeerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Tebrikler,sitemiz adına güzel bir kare dahaAlkisdevamını dilerimSeerf
Bornova - izmir
Bul
Allah muhabetımızı her daım arttırsın .

Saygılarımla,
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler Ahmet abi , Alkisböyle dostlukların devamını dilerimAlkis

Teşekkürler Adaşım..Sağolasın..
Bul
yalova tatar yazdı:teşekkürler ahmet abi Alkisteşekkürler orhan Alkis bu buluşma ve paylaşım için ahmet abi bu sıcakkanlı insanlar nasıl toplanmış diyorsun .bende haspel kader bi cevap vereyim .ortak noktamız çok,doğayı ve avı seviyoruz,en önemlisi insanları seviyoruz.heleki bide sanalda konuşup bunu gerçek hayatta yaptığımız zaman daha bi güzel oluyor işte bizim sıcaklığımız burdan kaynaklanıyorAlkisWinkAffetSiyirdimSeerf

Sevgili Erden..

İşin çok garip bir tarafı da var..Lokalimizde tabii olarak gelen arkadaşlar oluyor ve Orhan'ın kim olduğunu soruyor.Ben ,bu güne kadar sadece internetten konuştuk ilk defa görüşüyoruz diye söyleyince ,aramızdaki samimiyet açısından inanmadıklarını yüz ifadelerinden anlayabiliyorum..

Akılları böyle bir şeyi kabul etmiyor..HappyHappy
Bul
aygroup yazdı:Sevgili Erden..

İşin çok garip bir tarafı da var..Lokalimizde tabii olarak gelen arkadaşlar oluyor ve Orhan'ın kim olduğunu soruyor.Ben ,bu güne kadar sadece internetten konuştuk ilk defa görüşüyoruz diye söyleyince ,aramızdaki samimiyet açısından inanmadıklarını yüz ifadelerinden anlayabiliyorum..

Akılları böyle bir şeyi kabul etmiyor..HappyHappy
hemde çok garip geliyor ahmet abi. anlamakta zorluk çekiyor bilmeyenler, ama misafir olarak gelip ortamı gördüklerinde dilleri tutuluyor. son çeşme organizasyonunda benim getirdiğim misafirler gibi. bu güzelliği anlatmak yetmez gelin sizde yaşayın diyorum.biz dostluğun ve arkadaşlığın en güzelini burada yaşıyoruz.tebrikler saygılar.Gulumse
balığa hasret yaşamak zor
Bul
bahriyeli yazdı:hemde çok garip geliyor ahmet abi. anlamakta zorluk çekiyor bilmeyenler, ama misafir olarak gelip ortamı gördüklerinde dilleri tutuluyor. son çeşme organizasyonunda benim getirdiğim misafirler gibi. bu güzelliği anlatmak yetmez gelin sizde yaşayın diyorum.biz dostluğun ve arkadaşlığın en güzelini burada yaşıyoruz.tebrikler saygılar.Gulumse
aslında girseler onlarıda alırız ismail abi buyursunlar gelsinler bizim ailemiz daha çookkk büyüyecek inşallah
GulumseSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  orhan afacandan selamlar ORHAN AFACAN 3 2,029 28-10-2014, 11:30
Son Yorum: LeVrEkCi
  Ben Torik Orhan baba ben de aranızdayım. Torik Orhanbaba 79 8,463 01-11-2012, 22:05
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  aygroup-levrekci tanışması LeVrEkCi 53 6,075 12-09-2009, 00:07
Son Yorum: aygroup
  Ottoman fishing-Uzun ahmet Buluşması Uzun_ahmet 15 3,112 04-10-2008, 11:19
Son Yorum: naxos 5

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi