Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Yorumları: 267
Konuları: 14
abicim süpersin

umarım daha büyükleriyle yeni rekorlar kırarsın.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
rauf abi anlatımındaki akışkanlık öyle güzelki.kendimi teknede sana yardım ediyor gibi sandım.hatta satırlarında balığı tekneye koymak için "teknenin icindeki alet edavat torba köstek ne varsa temizliyorum kakıcı hazır ediyorum " diyorsunya;Benim sana sanki ortalığı dur ben temizlerim sen çıkrığa bak diyecek gibi canlı oldu.
Balık gerçekten çok güzel.Tam krallara yakışır bir balık almışsın.kısmetten öte hiç bir şey yoktur.Afiyet olsun.
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Süper bir av Rauf abi tebrikler.Fotoğraf,video ve dört dörtlük anlatımınla bu avı bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkürler..
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
kasap100 yazdı:Rauf abicim böyle bir av hikayesinin bizi sıkması mümkün mü?
Zevkle kendim yapmışcasına okudum.Bereketli olsun.Boynuz kulağı geçermiş ama boynuzun öğreneceği daha çok şey var gibime geliyor benim
Afiyet olsun, rastgele...
Takımlarınızın fotoğrafları varsa görmek isterim.Teşekkürler...
köstekler Daha evvel actığım konularda vardı ama yine buraya ekliyeyim.
![[Resim: 2v9onqf.jpg]](http://i38.tinypic.com/2v9onqf.jpg)
Köstekler böçyle yalnız balığa göre iğne büyüklükleri değişiyor selamlar.
Tropheus yazdı:super bır anlatım ve paylaşım eline saglık rauf kaptan teşekkurler.
Ben teşekkür ederim.
eşref sürek yazdı:Rauf abim muhteşem bir balık kurbanlık koç gibi bir şeymiş yazdıklarını okurken heyecanını yaşadım ellerin dert görmesin bu güzel avlarının devamını dilerim afiyet olsun rastgele
Ne demek benim icin zevk oluyor.
cranium yazdı:Rauf Abi tebrikler Muhteşem bir uğraş sonunda muhteşem bir balık ! Fazla söze gerek yok .
Sağ ol iyi günler.
tahsinmersin yazdı:Rauf abi mükemmelsin.unutulmıyacak av yapmışsın,böyle bir balığı çekmek kolay değil.ellerine sağlık.
Sizlerde sağ olun .
ALTAYLI yazdı:Rauf Kaptan seni yürekten kutluyorum. Tebrik ederim. Ayrıca nefis bir anlatım ile o anı bizlere de hissettirdin. Bu derin su Orfoz'ları ile ilgili şöyle bir hikaye anlatılır. Bu balıklar önce dişi olarak büyürler büyürler büyürler ve en nihayetinde çiftleşmek için erkek olur ve çiftleştikten sonra ölürler. Bu nedenle de balıkçılar derler ki Orfoz'un erkeğini avlayan olamamıştır. Tüple inen Zıpkıncılar da oldukça büyümüş Orfoz'a bu nedenle sıkmazlarmış. Ben de bu bahane ile bunu paylaşayım istedim. Seni tekrar tebrik ediyor daha nice keyifli avlar diliyorum
Böyle olduğunu bilmiyordum benim kşisel tecrubelerimden mesela derin su mercanlarının iri olanlarında hep havyar cıkmıştır levrekte öyle demek orfozda işler tersine

teşekkürler.
ufuktan26 yazdı:Rauf abi süpersin vallahi
Herkese nasip olmaz böyle bir av.Yazını okurken sanki orada gibiydim.Ellerine sağlık..
O anı benimle beraber yaşamanızı istemiştim demek başarılı olmuşum selamlar.
thunderbolt yazdı:Büyüksün Usta , süper balık
Zaten de eceli yaklaşmış gibi Bu mahluğu olta ile almak hakikaten de çok zor , ve az çıkıyor , tebrikler
Teşekkür
ederim arkadaşım rastgelsin.
aygroup yazdı:Sevgili Rauf Ağabey..
Bir işi herkes yapabilir..Bazıları daha iyi yapabilir..Hatta bir kısım insan çok daha iyi yapabilir..
Ama sadece birkaç kişi , yaptığı işin yıldızı olur..
Sen gerek gösterdiğin çaba ile ,gerek anlatımın ile gerekse hayatımda ilk defa canlı gördüğüm bu balığı çekmek başarısı ile yaptığın işin yıldızısın..
Seni tanıdığım için gurur duyuyorum..Ellerine sağlık..
Rastgele..
Segili kardeşim beni mahcup ediyorsun bende duygularını böyle acıkca ifade eden arkadaşlarımla burada tanıştığım icin kendimi şanslı sayıyorum selamlar rastgelsin.
MaVrUşGiL yazdı:Rauf abi, başlık o kadar yakışmışki başka söz söylemeye gerek yok. İŞTE BU!
Daha evvelde bunun miniğini cekmiş işte bu diye sevinmiştim meğerse gercek olan buymuş selamlar.
şerpa yazdı:abicim süpersin
umarım daha büyükleriyle yeni rekorlar kırarsın.
Kısmet rastgelir inşallah selamlar.
SerenaY66 yazdı:rauf abi anlatımındaki akışkanlık öyle güzelki.kendimi teknede sana yardım ediyor gibi sandım.hatta satırlarında balığı tekneye koymak için "teknenin icindeki alet edavat torba köstek ne varsa temizliyorum kakıcı hazır ediyorum " diyorsunya;Benim sana sanki ortalığı dur ben temizlerim sen çıkrığa bak diyecek gibi canlı oldu.
Balık gerçekten çok güzel.Tam krallara yakışır bir balık almışsın.kısmetten öte hiç bir şey yoktur.Afiyet olsun.
Kıymetli kardeşim aslında ya sen yada ben yanlış yerde ikamet ediyoruz

selamlar.
Lakerda yazdı:Süper bir av Rauf abi tebrikler.Fotoğraf,video ve dört dörtlük anlatımınla bu avı bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkürler..
benim icin zevk oluyor iyi günler.
Yorumları: 1,495
Konuları: 56
Çok sağlam maaşallah tebrikler rauf reis
Yorumları: 278
Konuları: 22
tebrik ederim rauf kaptan maşşallahı var...

darısı bizlerin başına..
Yorumları: 28
Konuları: 2
Rauf Abi,
Önce tebrik ederim. bana ve benim gibilere daha iyi örnek olunmaz. daha nice rekorlara inşallah. Alanya'ya gelmek nasip olursa yanına uğramak şart artık...
Saygılar...
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
Perdeci SALİH teknesi bende 100 metre kadar aşağıda idi kendimi tutamadım HEYYYTTT,HEYTTT beee

az bile bağırmışssın valla ben olsam ikide takla 3 parende atardım video anlatım balık süper daha ne olsun abicim tebrik ederim

şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Rauf ağabey,
CBS tamam ama valla maşallah ;
Senin kerterizi ve salınma yöntemini hesaplaman karşısında