Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Alıntı:
Orjinal Gönderi :
yycolak
ekip oturdu galiba bir eksikle maşallah
ismailcim şu kaçan balıklar olmasa rekor üstüne rekor kırılacak
ya sağlam misineler bulunacak yada kepçenin sapı bayağı uzun olacak
şaka allah içinize sindirsin
bu soğukta keyifli bir av olmuş tebrikler hepinize
valla yalçın abi yeminle sende geldin aklıma ama pazar günü sizler balığa gidince,p.tesi akşamı gelmezsin diye sana kol atmadım.teşekkürler..

-----------------------------------------------------------------------------------------------
bir eksik derken mahir abiyi kastetmiştim
beni biliyorsun 15 günden evvel kendime zor gelirim
düşünmen bile yeter ismailcim
sen bir harikasın
Yorumları: 795
Konuları: 8
Harika bir av olmuş yahuu. ellerinize saglık. Sanırım birazda üşümüşsünüz..ama olsun degmiş bence..
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
tahsin bayağı zorlu bir gece olmuş kaçanlara üzülmemek elde değil amma

yakaladıklarınız yeter daha güzel trofelere denk gelirsiniz
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
elinize kolunuza sağlık güzel kareler teşekkürler.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
boşuna dememişler kaçan balık büyük olur diye şaka birtarafa elinize sağlık tebrikler afiyet olsun rast gele.

Yorumları: 942
Konuları: 13

Tebrıkler Tahsın Abı
Raporunu zevkle okudum
guzel bır av yapmıssınız soguk havaya ragmen
Balıklar muhtesem gorunuyor afıyet olsun
Saygılarımla,
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
tüm ekibi kutluyorum,güzel bir akşam geçirmişsiniz,şanssızlıklar yüzünden kaçan balıklara gerçekten üzülmemek elde değil.yakalanan balıklarda süper.yem olarak sardalya kullandınız sanırım,takımda tek iğneli ,yaprak kurşunlu bırakma heralde.doğrumu. bir dahaki sefere şansınız ve muhabbetiniz bol olsun.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
Krizoberill yazdı:Harika bir av olmuş yahuu. ellerinize saglık. Sanırım birazda üşümüşsünüz..ama olsun degmiş bence..
teşekkür derim ahmet ozan.bir ara rüzgar karşıya gibi döndü,o zaman bayağı üşüdük.
yalova tatar yazdı:tahsin bayağı zorlu bir gece olmuş kaçanlara üzülmemek elde değil amma
yakaladıklarınız yeter daha güzel trofelere denk gelirsiniz 
erden cim iyi temennilerin için teşekkür ederim.inşallah güzel bir trofe yakalarız.
fotokopici yazdı:elinize kolunuza sağlık güzel kareler teşekkürler.
sağol Erol abi,teşekkürler.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
bucalıfikret yazdı:boşuna dememişler kaçan balık büyük olur diye şaka birtarafa elinize sağlık tebrikler afiyet olsun rast gele.

fiko cum teşekkür ederim.sana da nice iri levrek gelmesini dilerim
bestvz yazdı:
Tebrıkler Tahsın Abı
Raporunu zevkle okudum
guzel bır av yapmıssınız soguk havaya ragmen
Balıklar muhtesem gorunuyor afıyet olsun
Saygılarımla,
sağol fuat.rapor yazmayı pek beceremiyom olduğu kadar idare edin.
ANTALYALI07 yazdı:tüm ekibi kutluyorum,güzel bir akşam geçirmişsiniz,şanssızlıklar yüzünden kaçan balıklara gerçekten üzülmemek elde değil.yakalanan balıklarda süper.yem olarak sardalya kullandınız sanırım,takımda tek iğneli ,yaprak kurşunlu bırakma heralde.doğrumu. bir dahaki sefere şansınız ve muhabbetiniz bol olsun.paylaşım için teşekkürler.rastgele.
aytekin teşekkür ederim.evet gerçekten güzel bir akşamdı.
yem sardalya,tek iğneli,rüzgar varsa ve arkadan alamassak yaprak kurşun kullanıyoz,ama bırakma yapmıyoruz.bırakma yaparsak levrek yemi yiyip iğneyi bırakıyor.elimiz veya gözümüz misinada avlanıyoruz.tşk.
Yorumları: 7,271
Konuları: 96
Güzel bir av macerası olmuş.

Kaçanlardan ders çıkarmışsınızdır artık

Ama yine de kalanlar fena değilmiş yani
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
![[Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930]](http://www.amatorbalikci.net/image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930)
[/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]