08-03-2010, 22:12
araphüso26 yazdı:teşekkürler abicim şu cam rapalalar sizin imalatınızmı acaba..fazla soru sordum heralde ..bu son
Cam rapalalar Burak ve Burç Karadeniz kardeşlerimin üretimidir.Sağlıcakla kal.
Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler
|
08-03-2010, 22:12
araphüso26 yazdı:teşekkürler abicim şu cam rapalalar sizin imalatınızmı acaba..fazla soru sordum heralde ..bu son Cam rapalalar Burak ve Burç Karadeniz kardeşlerimin üretimidir.Sağlıcakla kal.
08-03-2010, 22:15
realdeath yazdı:Ustam eline sağlık,,deniz balığı olayını bilmediğim için heyecenını tahmin edemiyorum levrek avının,tatlı suda herkesin genel favorisi sazandır.. denizlerin sazanı olarak (heyecen bakımından ) levrek avını gösterebilirmiyiz.. Ben öncelikle Lüfer,sonra Levrek diyorum.Bu kişiye göre değişir.Lüfer avlamak benim hayatımın bir parçasıdır.Çünkü onu her avladığımda heyecanım kat be kat artıyor.Kral ünvanı haklı olarak sadece ona verilmiştir.
08-03-2010, 22:43
Bu güzel bilgiler için teşekkürler Cahit Bey. Rapalalarda iyi iş yapıyor anlaşılan ki (sizin tecrübeli tekniklerinizlede) bu harika levrekler alınmış. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
08-03-2010, 22:50
Cahit Acun yazdı:Ben öncelikle Lüfer,sonra Levrek diyorum.Bu kişiye göre değişir.Lüfer avlamak benim hayatımın bir parçasıdır.Çünkü onu her avladığımda heyecanım kat be kat artıyor.Kral ünvanı haklı olarak sadece ona verilmiştir.lüferin yeri ayrı abi o bambaşka bir heyecan bambaşka bir huzur ![]() Cahit Acun yazdı:Nihat,teşekkür ederim abi tavsiye edeceğin bir marka varsa kamış için bilmek isterim,makineyi kaydettim kamıştada marka verebilirmisin? teşekkürler.
08-03-2010, 23:14
LeVrEkCi yazdı:sen at çek uğraşacaksın ama ilk levreğini kısmetse tekneden el oltasıyla çakecaksin bende sen balığı çekerken video çekeceğimcanım abim benim inşallah allah o günleride göstersin bize seninle lapine bile razıyım özledim bi ara görüşelim abicim.
09-03-2010, 04:56
Cahit abim verdiğin değerli bilgiler sayesinde sitemizde at çek işi büyük ilgi göreceğine eminim
bu yöntemle yakaladığın levreklerde en güzel örneği bu güzel avlarının devamını dilerim bilgiler için teşekürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
09-03-2010, 09:36
(Son Düzenleme: 09-03-2010, 09:49, Düzenleyen: Cahit Acun.)
LeVrEkCi yazdı:lüferin yeri ayrı abi o bambaşka bir heyecan bambaşka bir huzur PROLOGIC... Bu iş için şu ana kadar en iyi sonuç aldığım kamış.İki boy tavsiye ediyorum.Birincisi 240 Cm(15-40 gram atarlı).Bu kamışı sahilde ve suyun içine girdiğinde kullanırsın.270 Cm ya da 300 Cm(20-60 gram atarlı) olanınıda deniz seviyesinden yüksekte olursan kullanırsın.Rast gelsin...
09-03-2010, 09:39
kılçık yazdı:Bu güzel bilgiler için teşekkürler Cahit Bey. Rapalalarda iyi iş yapıyor anlaşılan ki (sizin tecrübeli tekniklerinizlede) bu harika levrekler alınmış. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Rastgele. Kardeşim,özellikle cam rapalalar çok iyi iş yapıyor.Tavsiye ediyorum.Rast gelsin...
09-03-2010, 09:46
eşref sürek yazdı:Cahit abim verdiğin değerli bilgiler sayesinde sitemizde at çek işi büyük ilgi göreceğine eminim Eşref,teşekkürler ediyorum.Sabırlı ve azimli olmak bu iş için çok önemlidir.Arkadaşlarımın zorlandığı konularda,elimden geldiğince yardıma hazırım.Kendine iyi bak.
09-03-2010, 10:05
Sevgili arkadaşlarım,
"Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı" ve daha bir çok raporum ve Burak Karadeniz kardeşimin,"uzun olta ile Lüfer avı" başlıklı raporu,başkaları tarafından kopyalanarak,sanki kendi raporları imiş gibi sitelerde yayınlanmaktadır.Bu durumlarla karşılaştığınızda lütfen bu sahtekarları,site yöneticilerine şikayet ediniz ve sitelerden uzaklaştırılmasını sağlayınız.Hepinize şimdiden teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kalın... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|