Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı ve Levrek'ler
araphüso26 yazdı:teşekkürler abicim şu cam rapalalar sizin imalatınızmı acaba..fazla soru sordum heralde ..bu sonMahcup

Cam rapalalar Burak ve Burç Karadeniz kardeşlerimin üretimidir.Sağlıcakla kal.
Bul
realdeath yazdı:Ustam eline sağlık,,deniz balığı olayını bilmediğim için heyecenını tahmin edemiyorum levrek avının,tatlı suda herkesin genel favorisi sazandır.. denizlerin sazanı olarak (heyecen bakımından ) levrek avını gösterebilirmiyiz..AlkisSeerf

Ben öncelikle Lüfer,sonra Levrek diyorum.Bu kişiye göre değişir.Lüfer avlamak benim hayatımın bir parçasıdır.Çünkü onu her avladığımda heyecanım kat be kat artıyor.Kral ünvanı haklı olarak sadece ona verilmiştir.
Bul
Bu güzel bilgiler için teşekkürler Cahit Bey. Rapalalarda iyi iş yapıyor anlaşılan ki (sizin tecrübeli tekniklerinizlede) bu harika levrekler alınmış. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Rastgele.
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Cahit Acun yazdı:Ben öncelikle Lüfer,sonra Levrek diyorum.Bu kişiye göre değişir.Lüfer avlamak benim hayatımın bir parçasıdır.Çünkü onu her avladığımda heyecanım kat be kat artıyor.Kral ünvanı haklı olarak sadece ona verilmiştir.
lüferin yeri ayrı abi o bambaşka bir heyecan bambaşka bir huzur Gulumse
Cahit Acun yazdı:Nihat,

Kamış alırken özellikle dikkat edeceğin bir kaç şey söyleyeyim.Cam rapala kullanacaksan kamışın biraz daha sert olsun ki cam rapalaya aksiyon verebilesin.Ucu oynak kamışla bu aksiyonu veremiyorsun.Twister için kamış ucunun sert olması gerekmiyor.Twisteri sadece atıp çekmek yeterlidir.Twisterin tüm aksiyonu kuyruğun dönerek gelmesidir.Ucunun ince olmasının bir artısıda,Twisteri daha ileri atmanı sağlar.İnce misina kullanmanda yarar var.
teşekkür ederim abi tavsiye edeceğin bir marka varsa kamış için bilmek isterim,makineyi kaydettim kamıştada marka verebilirmisin?
teşekkürler.
Bul
LeVrEkCi yazdı:sen at çek uğraşacaksın ama ilk levreğini kısmetse tekneden el oltasıyla çakecaksin bende sen balığı çekerken video çekeceğim Gulumsezaman yaklaştı kardeşim Gulumse
canım abim benim inşallah allah o günleride göstersin bize seninle lapine bile razıyım özledim bi ara görüşelim abicim.
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
Cahit abim verdiğin değerli bilgiler sayesinde sitemizde at çek işi büyük ilgi göreceğine eminim
bu yöntemle yakaladığın levreklerde en güzel örneği
bu güzel avlarının devamını dilerim
bilgiler için teşekürler rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962

Bul
LeVrEkCi yazdı:lüferin yeri ayrı abi o bambaşka bir heyecan bambaşka bir huzur Gulumse

teşekkür ederim abi tavsiye edeceğin bir marka varsa kamış için bilmek isterim,makineyi kaydettim kamıştada marka verebilirmisin?
teşekkürler.

PROLOGIC... Bu iş için şu ana kadar en iyi sonuç aldığım kamış.İki boy tavsiye ediyorum.Birincisi 240 Cm(15-40 gram atarlı).Bu kamışı sahilde ve suyun içine girdiğinde kullanırsın.270 Cm ya da 300 Cm(20-60 gram atarlı) olanınıda deniz seviyesinden yüksekte olursan kullanırsın.Rast gelsin...
Bul
kılçık yazdı:Bu güzel bilgiler için teşekkürler Cahit Bey. Rapalalarda iyi iş yapıyor anlaşılan ki (sizin tecrübeli tekniklerinizlede) bu harika levrekler alınmış. Paylaşım için tekrar teşekkürler. Rastgele.

Kardeşim,özellikle cam rapalalar çok iyi iş yapıyor.Tavsiye ediyorum.Rast gelsin...
Bul
eşref sürek yazdı:Cahit abim verdiğin değerli bilgiler sayesinde sitemizde at çek işi büyük ilgi göreceğine eminim
bu yöntemle yakaladığın levreklerde en güzel örneği
bu güzel avlarının devamını dilerim
bilgiler için teşekürler rastgele

Eşref,teşekkürler ediyorum.Sabırlı ve azimli olmak bu iş için çok önemlidir.Arkadaşlarımın zorlandığı konularda,elimden geldiğince yardıma hazırım.Kendine iyi bak.
Bul
Sevgili arkadaşlarım,

"Kıyıdan at-çek yöntemi ile balık avı" ve daha bir çok raporum ve Burak Karadeniz kardeşimin,"uzun olta ile Lüfer avı" başlıklı raporu,başkaları tarafından kopyalanarak,sanki kendi raporları imiş gibi sitelerde yayınlanmaktadır.Bu durumlarla karşılaştığınızda lütfen bu sahtekarları,site yöneticilerine şikayet ediniz ve sitelerden uzaklaştırılmasını sağlayınız.Hepinize şimdiden teşekkürler ediyorum.Sağlıcakla kalın...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Dikili levrek'leri Cahit Acun 26 5,693 04-02-2015, 11:32
Son Yorum: Cahit Acun
  Levrek avlarimdan seçtiklerim.. Cahit Acun 14 2,867 15-10-2014, 15:12
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Levrek'lerle güzel bir sabah... Cahit Acun 24 3,523 01-10-2014, 23:29
  Şafak Levrek'leri Cahit Acun 38 5,526 18-07-2013, 19:53
  Kıyıdan Lüfer avı ve teknikleri Cahit Acun 44 5,692 14-02-2012, 22:01
  Kıyıdan bırakma tekniği ile Levrek avı Cahit Acun 50 9,125 01-02-2012, 17:42
  Hayalimizdeki Levrek kamışları Cahit Acun 28 3,831 02-11-2011, 21:26
Son Yorum: yycolak
  Saros'da At-çek Levrek avlarımız Cahit Acun 49 9,138 08-05-2011, 18:54
  Lüfer,Levrek ve Sinarit rapalaları Cahit Acun 52 12,661 26-12-2010, 23:09
  At-çek Levrek avcılığında dikkat edilmesi gereken hususlarSevgili arkadaşlarım,, Lev Cahit Acun 30 6,601 14-09-2010, 09:00

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi