Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer sülalesi ve ben
Tropheus yazdı:Tamamdır abim allah saglık versin gerisi gelir zaten yaparız bı mını org SAYGILAR.
yaparsanız pekte mini olmasın org. yani günü birlikte olsa duyurun lütfenAffethazır kendimi buranın bu güzel havasına kaptırmışken müsait oldukça her etkinliğe katılmak amacındayım..saygılarSeerf
Bul
Cahit Bey..

Kesinlikle doğruluğu tartışılmayacak bir krallığı vurgulamışsınız.Çocukluğumuzda boğazdaki ilk gerçek balık deneyimlerimizin kahramanı olan lüfer ailesi,üstün zekası ile ,misinayı toplamaya yetiştiremediğimiz zamanlarda ,sürati ile oltayı geçerek ,zokayı dahi solungaç kapağından çıkarıp misinayı keser ve bizleri hayal kırıklığına uğratırdı.
Doğru yemi günü gününe tayin etmekte en çok zorlandığımız balıktır lüfer..Bir gün izmarite gelir diğer gün zarganaya...
Tabii sizin aile konusunda ölçüleriniz o günlere göre küçülmüş ama bugünün doğruları bunlar..
Gözlerimizi şenlendirdiniz.Ellerinize sağlık..

Selamlar..
Bul
Ayhan ZERENER yazdı:PaylaşıAlkism için teşekkürler. Mükemmel..

Teşekkürler ediyorum sevgili kardeşim.Sağol.
Bul
realdeath yazdı:yaparsanız pekte mini olmasın org. yani günü birlikte olsa duyurun lütfenAffethazır kendimi buranın bu güzel havasına kaptırmışken müsait oldukça her etkinliğe katılmak amacındayım..saygılarSeerf

Lüfer sezonu başladığında tekrar konuşuruz.Önemli olan hep birlikte olmak
Bul
aygroup yazdı:Cahit Bey..

Kesinlikle doğruluğu tartışılmayacak bir krallığı vurgulamışsınız.Çocukluğumuzda boğazdaki ilk gerçek balık deneyimlerimizin kahramanı olan lüfer ailesi,üstün zekası ile ,misinayı toplamaya yetiştiremediğimiz zamanlarda ,sürati ile oltayı geçerek ,zokayı dahi solungaç kapağından çıkarıp misinayı keser ve bizleri hayal kırıklığına uğratırdı.
Doğru yemi günü gününe tayin etmekte en çok zorlandığımız balıktır lüfer..Bir gün izmarite gelir diğer gün zarganaya...
Tabii sizin aile konusunda ölçüleriniz o günlere göre küçülmüş ama bugünün doğruları bunlar..
Gözlerimizi şenlendirdiniz.Ellerinize sağlık..

Selamlar..

Çok güzel anlatmışsın.Evet,bizi kendisine hayran bırakan tarafıda bu hırçınlığı değl midir zaten.Onu çekerken oltayı silkelemesi,havalara sıçraması nasıl bir güzelliktir.Onu sevmemek mümkün değil.Paylaştığın için sağol..
Bul
Ekran ışıl ışıl parladı gözlerimiz şenlendi.Paylaşım için teşekkürler Cahit bey..
Her yeni sezonun bir önceki aratmaması dileklerimle..
Bul
Cahit Acun yazdı:Lüfer sezonu başladığında tekrar konuşuruz.Önemli olan hep birlikte olmak
Evet haklısınız Cahit abi, bende hep beraber dostluk havasını soluyabilmek maksadı ile yazmıştım..teşekkür ederimSeerf
Bul
Cahit kaptan öyle bir zamanda konu açtınki aklımız başımızdan çıktı gitti. Konuya eklenenlerle tam kurt vaziyetine döndüm. Çok keyifli bir paylaşım oldu. Umarım daha keyiflilerinde daha bereketlilerinde de buradan paylaşırız. TeşekkürlerAlkisTekirdağ da avlanmak ta ayrı bir keyiftir tabiiiiiiSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Ekran ışıl ışıl parladı gözlerimiz şenlendi.Paylaşım için teşekkürler Cahit bey..
Her yeni sezonun bir önceki aratmaması dileklerimle..

Güzel dileklerin için teşekkürler ediyorum kardeşim.Sağol.
Bul
realdeath yazdı:Evet haklısınız Cahit abi, bende hep beraber dostluk havasını soluyabilmek maksadı ile yazmıştım..teşekkür ederimSeerf

Bende teşekkürler ediyorum.Kendine iyi bak.Lüfer avlarında buluşmak umuduyla...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Cahit acun 2013 lüfer avlarim Cahit Acun 21 3,422 05-02-2014, 09:27
Son Yorum: Cahit Acun
  Lüfer'lerle dans.. Cahit Acun 31 4,130 02-11-2013, 22:17
  Doğum günümde deniz ana'nin hediyesi...lüfer'ler Cahit Acun 15 2,544 27-10-2013, 07:58
  At-çek lüfer avim Cahit Acun 29 4,559 25-10-2013, 09:00
  Lüfer'lerin gecesi.. Cahit Acun 27 4,908 08-10-2013, 12:49
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Lüfer resitali Cahit Acun 23 3,146 04-10-2013, 14:01
  Spin ile Lüfer avım Cahit Acun 27 4,140 13-09-2013, 13:30
  Gece lüfer'leri Cahit Acun 33 3,920 11-09-2013, 17:16
  Boğaz'in lüfer'leri.. Cahit Acun 28 3,852 03-09-2013, 08:41