08-04-2010, 11:47
BEN leverek tutsam inanırım ama bu yazıya aslaaa olmamış fiko abicim. çalış seneye daha iyisini beklıyom.

üzgünüm.
|
08-04-2010, 11:47
BEN leverek tutsam inanırım ama bu yazıya aslaaa olmamış fiko abicim. çalış seneye daha iyisini beklıyom.
![]() ![]() ![]()
08-04-2010, 18:23
sizin erdekte çekeceğiniz var bizlerden diyecem ama gelebilecekmisiniz bakalım yengelerden izin alıpta
![]()
08-04-2010, 19:41
Nihat abi site olarak baskı yapalım gelmeleri için, artık yaptırım ,tehdit ne varsa elimizden gelen esirgemeyelim,,, emekli insanlar sonuçta gelsinler yahu
![]()
08-04-2010, 23:50
realdeath yazdı:abi org. da ikinizi de göreceğiz bakalım , hanginiz sosyete balıkçısı Balıkçısı fazla Ömercim sadece sosyete.Balık tutamıyorki garibim. ![]()
08-04-2010, 23:53
LeVrEkCi yazdı:sizin erdekte çekeceğiniz var bizlerden diyecem ama gelebilecekmisiniz bakalım yengelerden izin alıpta Benimkinin evle alakası yok Nihatcım Kızımla hala uğraşıyoruz.Bu pazar Ankara Hacettepeye gidecekler yeni bir tedavi yöntemine denek olmaya.Her şeyi deniyoruz.O konuda rahatlarsak geleceğim.Yoksa yapacak bir şey yok.Ben orada kafam burada zor olur değilmi.
08-04-2010, 23:56
realdeath yazdı:Nihat abi site olarak baskı yapalım gelmeleri için, artık yaptırım ,tehdit ne varsa elimizden gelen esirgemeyelim,,, emekli insanlar sonuçta gelsinler yahu Emekliyiz ama zavallı yurdum emeklisi çalışmazsak yandık.Açlık kapıya dayanır Ömercim.İkimizinde duygusal sorunları var.Yoksa böyle bir birliktelik kaçarmı.Hatta bu konuya ön ayak olan benim neredeyse.Eşimle ilk t-shortlarımızı alır almaz fotolayıp konuya girmiştim.Ama maalesef durumlar şu anda biraz farklı.İnşallah düzelir ![]()
09-04-2010, 00:51
yycolak yazdı:Emekliyiz ama zavallı yurdum emeklisi çalışmazsak yandık.Açlık kapıya dayanır Ömercim.İkimizinde duygusal sorunları var.Yoksa böyle bir birliktelik kaçarmı.Hatta bu konuya ön ayak olan benim neredeyse.Eşimle ilk t-shortlarımızı alır almaz fotolayıp konuya girmiştim.Ama maalesef durumlar şu anda biraz farklı.İnşallah düzelirAmin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterim ![]()
09-04-2010, 01:29
realdeath yazdı:Amin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterim Bende öyle kardeş bende öyle.... ![]()
09-04-2010, 22:31
Yav zaten siteye giremiyom birde bu haberi okuyunca iki kuruşluk aklım var oda gidecekti.
![]() ![]()
09-04-2010, 22:48
realdeath yazdı:Amin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterimömer kafana takma & 90 yalçın beyi getirecem yanlız bizim fikrimiz sizlerde kabul buyurursunuz yalçın kardeşimin dediği gibi kızımızın poroblemi var ALLAH iyilik versin sıhat sağlık versin ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|