Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
üzgünüm.
BEN leverek tutsam inanırım ama bu yazıya aslaaa olmamış fiko abicim. çalış seneye daha iyisini beklıyom.AlkisAlkisAlkis
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
sizin erdekte çekeceğiniz var bizlerden diyecem ama gelebilecekmisiniz bakalım yengelerden izin alıpta Siyirdim
Bul
Nihat abi site olarak baskı yapalım gelmeleri için, artık yaptırım ,tehdit ne varsa elimizden gelen esirgemeyelim,,, emekli insanlar sonuçta gelsinler yahuHappy
Bul
realdeath yazdı:abi org. da ikinizi de göreceğiz bakalım , hanginiz sosyete balıkçısıSiyirdim(bizim burada yemini başkasına taktırana denir sosyete balıkçısıHappy)

Balıkçısı fazla Ömercim sadece sosyete.Balık tutamıyorki garibim.Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:sizin erdekte çekeceğiniz var bizlerden diyecem ama gelebilecekmisiniz bakalım yengelerden izin alıpta Siyirdim

Benimkinin evle alakası yok Nihatcım Kızımla hala uğraşıyoruz.Bu pazar Ankara Hacettepeye gidecekler yeni bir tedavi yöntemine denek olmaya.Her şeyi deniyoruz.O konuda rahatlarsak geleceğim.Yoksa yapacak bir şey yok.Ben orada kafam burada zor olur değilmi.
Bul
realdeath yazdı:Nihat abi site olarak baskı yapalım gelmeleri için, artık yaptırım ,tehdit ne varsa elimizden gelen esirgemeyelim,,, emekli insanlar sonuçta gelsinler yahuHappy

Emekliyiz ama zavallı yurdum emeklisi çalışmazsak yandık.Açlık kapıya dayanır Ömercim.İkimizinde duygusal sorunları var.Yoksa böyle bir birliktelik kaçarmı.Hatta bu konuya ön ayak olan benim neredeyse.Eşimle ilk t-shortlarımızı alır almaz fotolayıp konuya girmiştim.Ama maalesef durumlar şu anda biraz farklı.İnşallah düzelirAffetr.
Bul
yycolak yazdı:Emekliyiz ama zavallı yurdum emeklisi çalışmazsak yandık.Açlık kapıya dayanır Ömercim.İkimizinde duygusal sorunları var.Yoksa böyle bir birliktelik kaçarmı.Hatta bu konuya ön ayak olan benim neredeyse.Eşimle ilk t-shortlarımızı alır almaz fotolayıp konuya girmiştim.Ama maalesef durumlar şu anda biraz farklı.İnşallah düzelirAffetr.
Amin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterimAffet
Bul
realdeath yazdı:Amin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterimAffet

Bende öyle kardeş bende öyle....Mahcup
Bul
Yav zaten siteye giremiyom birde bu haberi okuyunca iki kuruşluk aklım var oda gidecekti.Hadiordan Neyseki yorumlara ve sonuna çabuk baktımda içim rahatladı.Siyirdim
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
realdeath yazdı:Amin abi inşallah için rahat işlerin yolunda bir şekilde orada olursun, valla çok isterimAffet
ömer kafana takma & 90 yalçın beyi getirecem yanlız bizim fikrimiz sizlerde kabul buyurursunuz yalçın kardeşimin dediği gibi kızımızın poroblemi var ALLAH iyilik versin sıhat sağlık versinAffetAffetAffet c.tesi sabağı ordayız akşamına geç vakitte döneriz .Alkis
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi