Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
organizasyon konusundada haklısınız geçen senelerde daha çok organizasyonlar yapıyorduk ama bu sene erdeğe adapte olalım diye araya organizasyon sokmayalım dedik inşallah yazın daha sık ufaklı büyüklü organizasyonlar yaparız.
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
site için yapılan yeniliklere sevinirim .düşünüyorum bulamadım birde bizim yalçın okusun belki o bulur çok meraklıdır yeniliklere.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ben bazı konuları takip etmekte geçikiyor olabilirim. Yenilik tabiki güzel olabilir, fikirlere açıkım ama, benim en büyük sıkıntım siteye girememek, buyrun 7 gün geçmiş. Gece gündüz girmeye çalışıyorum ancak karşıma OpenDNS diye bir şey çıkıyor da site çıkmıyor. Başka her bir yere giriyor. Benimde monitörü yiyeyim geliyor. İki dakka kalkıyorum, ondan sonra da çocuklar kapıyor. Kalıyorum hepten ayazda.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
bucalıfikret yazdı:site için yapılan yeniliklere sevinirim .düşünüyorum bulamadım birde bizim yalçın okusun belki o bulur çok meraklıdır yeniliklere.
İlk yenilik sen olacaksın şekerim.Yarın akşam şey yani bu akşam 21.15 te dükkanın orada sonra eve.Hayatını değiştireceğim.Yepyeni pırıl pırl olacaksın.
Yorumları: 256
Konuları: 13
Nihat bey malesef bizim piyasamızda yenilikler genelde 10 yılda bir oluyor. Piyasamızındaki en son yenilik mesela surf kamışların çıkması oldu. Bir sürü ürün çıkıyor ama bir öncekinin biraz daha değişiği. Kampanya işine gelince. İnteret satışında indirim imkanı pek olmuyor ama telefonla arayıp yada bizzat gelecek arkadaşlarımıza fiyatlarda daha fazla yardımcı olma imkanım oluyor. ERdek oraganizasyonuna gidecek istanbullu arkadaşların erdeğe gitmeden istanbulda bir araya gelmesi nasıl gidilecek hep beraber gitme imkanı varmı gibi konuşmalar yapılabilir. Belki buradan bir otobus kıralanıp hep beraber gidilebilir. DAha neşeli ve zevkli olacağı kanaatindeyim.Bizim sezonumuz yaz dönemi olduğundan dolayı sadece açılan konuşara cevap yazmaya çalışıyorum. Malesef pek konu açamıyorum.İnşallah ileride daha fazla konu açmaya çalışacağım.
Saygılar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rasgelebalık yazdı:Nihat bey malesef bizim piyasamızda yenilikler genelde 10 yılda bir oluyor. Piyasamızındaki en son yenilik mesela surf kamışların çıkması oldu. Bir sürü ürün çıkıyor ama bir öncekinin biraz daha değişiği. Kampanya işine gelince. İnteret satışında indirim imkanı pek olmuyor ama telefonla arayıp yada bizzat gelecek arkadaşlarımıza fiyatlarda daha fazla yardımcı olma imkanım oluyor. ERdek oraganizasyonuna gidecek istanbullu arkadaşların erdeğe gitmeden istanbulda bir araya gelmesi nasıl gidilecek hep beraber gitme imkanı varmı gibi konuşmalar yapılabilir. Belki buradan bir otobus kıralanıp hep beraber gidilebilir. DAha neşeli ve zevkli olacağı kanaatindeyim.Bizim sezonumuz yaz dönemi olduğundan dolayı sadece açılan konuşara cevap yazmaya çalışıyorum. Malesef pek konu açamıyorum.İnşallah ileride daha fazla konu açmaya çalışacağım.
Saygılar.
kamil bey zaten ulaşım konularımız açıldı istanbul erdek ulaşım konusu linkte var
http://www.amatorbalikci.net/showthread.php?t=11928
ayrıca organizasyon konusunda isimlerin yanına nasıl kimle gideceği belli oldukça ekliyoruz.
şu anda erol abinin isminin yanında yazdığı gibi yanında 2-3 kişilik yeri var isteyen erol abiye mesaj atıp hala daha uygunsa onunla gidebilir,aracı peugeot partner dizel araç hem büyük hem ekonomik,
otobüs işini araştırdık ama erken gidenler ,geç dönecekler veya erken dönecekler oldugundan o iş uygun olmadı.saygılar.
Yorumları: 5,558
Konuları: 55
Yorumları: 5,558
Konuları: 55