Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
nisanın son avı
Bereketli olsun Aytekin, tabiri caizse balık ayağa kadar gelmiş anlaşılan ama çevrendekilerin bundan istifade edememeleri pek de öyle kısmete av olmadığını gösteriyor.Sen gereken yemi ve uygun takımı kullanarak becerini göstermişsin..[Resim: icon7.gif]
Rastgele..
Bul
Aytekin kafaları iyi dağıtmışsınız,ama sen fazla kasılma onlar yengemizin kısmeti.Gulumse.
güzel bir av gecesi olmuş.taktik değiştirip canlı salma yapman senin tecrübeli bir avcı olduğunu gösterir.güzel bir rapor olmuş.
her ikinizinde ellerine sağlık rast gelsin.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
ANTALYALI07 yazdı:iyi dileklerin için teşekkürler yalçın abi.en son söylediğin gibi balıklar ;anneler ve babalar eşliğinde ailecek yenildi.sanada rastgele yalçın abi daha iyileri sizlere gelsin.

ooooh afiyet-şeker olsun kardeşim.AlkisSeerf
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Aytekin, tabiri caizse balık ayağa kadar gelmiş anlaşılan ama çevrendekilerin bundan istifade edememeleri pek de öyle kısmete av olmadığını gösteriyor.Sen gereken yemi ve uygun takımı kullanarak becerini göstermişsin..[Resim: icon7.gif]
Rastgele..
iyi dileklerin için teşekkürler mehmet abi.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
tahsinmersin yazdı:Aytekin kafaları iyi dağıtmışsınız,ama sen fazla kasılma onlar yengemizin kısmeti.Gulumse.
güzel bir av gecesi olmuş.taktik değiştirip canlı salma yapman senin tecrübeli bir avcı olduğunu gösterir.güzel bir rapor olmuş.
her ikinizinde ellerine sağlık rast gelsin.
Smiletahsin abi tamamen sana katılıyorum,hanımın şansına inanırım,konyaaltına beraber gittiğimiz hiçbir avdan boş dönmedik,yemeklikler hep çıktı,ben asıl böyle güzel zaman geçirince başka zamanlarda balık için hanımdan izin çıkması daha kolay oluyor.Smilesaygılar tahsin abim.
Bul
aytek uzun zamandır böyle güzel bir rapor koymamıştın .. herşey senden yanaymış.. yengede bu güzelliklerden sonra sana daha çok izin verir herhaldeSiyirdimharikasın kardeşim Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
AlkisTebrıkler Aytekın Bey
Ender gorunen bır doga olayına sahıt olmussunuz
ve bunu en akıllı sekılde kullanmıssınız .
Valla ben olsam oturur seyrederdım ne oluyor dıye

Saygılarımla,
Bul
araphüso26 yazdı:aytek uzun zamandır böyle güzel bir rapor koymamıştın .. herşey senden yanaymış.. yengede bu güzelliklerden sonra sana daha çok izin verir herhaldeSiyirdimharikasın kardeşim Rose

çok sağol hüseyin abi.daha iyisi sizlere rastgelsin.izin konusunda gerçekten süper olacak Smile
Bul
bestvz yazdı:AlkisTebrıkler Aytekın Bey
Ender gorunen bır doga olayına sahıt olmussunuz
ve bunu en akıllı sekılde kullanmıssınız .
Valla ben olsam oturur seyrederdım ne oluyor dıye

Saygılarımla,
fuat abi teşekkürler.sizede rastgele.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi