Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suçüstü!!!
bu resimleri görünce keşke tatarın arabayla bende gitseydim diye düşünmedim değil hani afiyet olsun arkadaşlar Seerf
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
siz ömere bakmayın lapinleri afiyetle götürdü biz gelince Siyirdim aç falan kalmadı o asıl aç kalan arkadaşı asımdır balık bile yiyemedi garibim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:siz ömere bakmayın lapinleri afiyetle götürdü biz gelince Siyirdim aç falan kalmadı o asıl aç kalan arkadaşı asımdır balık bile yiyemedi garibim

Abi, suç bizde değilki balıkçılık org. gelipde balık yemiyosa biz ne yapalım Happy. Artı henüz kendisini aramızda görmüş değiliz belkide bizden memnun kalmadı.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Abi, suç bizde değilki balıkçılık org. gelipde balık yemiyosa biz ne yapalım Happy. Artı henüz kendisini aramızda görmüş değiliz belkide bizden memnun kalmadı.
Yok be yaw,( bu be yaw yapıştı düşmüyor dilden nedenseSiyirdim) Adamı köye bıraktım , 4-5 gün orada kalacak ,internet te yok,bana güzel bir nick iletecek ben açacağım ona hesabıSmile
Bul
abe bizim gızan lara beziyler beya tanıdık onlar tanıdık be ya üle diiimiii.
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
Çok güzel görüntüler.Ben o bahçede olsaydım kesin fidelerden alırdım.Balkonuma ekerdim. Maşallah ne kadar güzeller. Bir dahaki sefere inşallah.
Saygılar.
valla erdek dönüşü erden abi gelin çay içelim yemek yiyelim dedi olmaz yolumuz var dedik ama evi boşverin o zaman bahçeye gidelim taze salatalık vereyim dedi ona hayır diyemedik,
maşallah erden abinin mekan mükemmel.
erden abi saol var ol abicim teşekkürler herşey içinAlkisSeerf
Bul
araphüso26 yazdı:doğru anladınSiyirdim malı götürmüşler vallaBobo
hehe sen ne diyorsun daha görünmeyen kısmıda var o bahçenin Gulumse
Bul
realdeath yazdı:Yok be yaw,( bu be yaw yapıştı düşmüyor dilden nedenseSiyirdim) Adamı köye bıraktım , 4-5 gün orada kalacak ,internet te yok,bana güzel bir nick iletecek ben açacağım ona hesabıSmile
asım kardeşimizi mutlaka aramızda görmek isteriz herkes sevdi dostlugunu AlkisSeerf,
sen kendine de nick bul bak 1 gün gitti 2 günün kaldı ne yapacagımı biliyorsun Siyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:asım kardeşimizi mutlaka aramızda görmek isteriz herkes sevdi dostlugunu AlkisSeerf,
sen kendine de nick bul bak 1 gün gitti 2 günün kaldı ne yapacagımı biliyorsun Siyirdim
oda şu an görüştüm Sakarya nehrinde balıktaymış, iyi gidiyormuş av, ve ilk nete oturduğunda üye olacak,
nick e gelince şimdi aklıma gelen birşey var onu söyleyeyim bari; YaKaMoZ 54.... yazı karakterini bire bir aynı isterim ama Wink
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi