Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Albatros-gr yazdı:Hakan yukaridaki cevabinda rapala gezdirmekten bahsettide aklima geldi...
orada bir malzemeci dukkani buldum..fakat dukkanda hemen-hemen her sey tatli su uzerineydi....
bir kosede tozlanmis halde,su asagidaki sahteleri gordum.,markasi filan yok....guzel bir seye de benzemiyorlar..
almis olmak icin aldim...
is yapacaklarina pek inanmiyorum..fakat bazen belli de olmuyor hani....
faruk abi üstteki rapalanın bende mavisi var ucuz almıştım ama ustaların 25 liralık rapalalarla alamadıgı palamutları o sahteyle almıştım belli olmaz iş yapabilir,alttakide şekil olarak fena durmuyor.
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Tropheus yazdı:super goruntuler abicim evlenen çifti kutlarım.

tesekkurler Sedat..
gencler adina da ayrica tesekkkurler
LeVrEkCi yazdı:faruk abi üstteki rapalanın bende mavisi var ucuz almıştım ama ustaların 25 liralık rapalalarla alamadıgı palamutları o sahteyle almıştım belli olmaz iş yapabilir,alttakide şekil olarak fena durmuyor.
ustteki bendeki melanur katiline benziyor..fakat cok kalitesiz bir yapilisi var..fotoda pek belli olmuyor,alttaki ,digerine bakarak biraz daha kaliteli gibi duruyor....
ilk gidisimde denenecekler...kendileri bilir....arsive kaldiriveriz...
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Yeni evlilere ömür boyu mutluluklar dilerim tekrardan kaptan, İstanbul'dayım siteden uzaktım geç görebildim konunu..
Mini dediğin tatile Hollanda'yı bile sığdırmışsın, gezinin dolu dolu geçtiği belli..
Arkadaşlarıma ben de katılıyorum kırbir kere maşallah fotolarda manken gibisin..
Lakerda yazdı:Yeni evlilere ömür boyu mutluluklar dilerim tekrardan kaptan, İstanbul'dayım siteden uzaktım geç görebildim konunu..
Mini dediğin tatile Hollanda'yı bile sığdırmışsın, gezinin dolu dolu geçtiği belli..
Arkadaşlarıma ben de katılıyorum kırbir kere maşallah fotolarda manken gibisin..
cok tesekkur ederim Mehmet abi....sagol..
gencler adina da ayrica tesekkurler..
Hollanda,bulundugumuz kasabaya 25 km uzaklikta,gitmessek kesinlikle olmazdi...
gezide her gunu degil de ,her saati degerlendirmeye calistik..
tekrar tesekkurler
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Faruk abi çok güzel olmuş hemde değişik yerler görmüşsün, yeni evli çiftleri kutluyor ömür boyu mutluluklar diliyorum..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi çok güzel olmuş hemde değişik yerler görmüşsün, yeni evli çiftleri kutluyor ömür boyu mutluluklar diliyorum..
tesekkurler Ahmet....
degisik yerler gormek cok guzel....
genclerin adina da ayrica tesekkurler..
[SIGPIC][/SIGPIC]
[/SIZE]
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Eyvallah abicim sağolasın, bu sıralar bende fazla çıkamıyorum eskişehirden görevde çıkmıyor farklı iller görelim..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 8,084
Konuları: 75
Oynama konusunda Almanya temsilcimiz faruk abi Türkiye temsilciside turanköyde arap hüso 'dur