01-06-2010, 23:02
ustam61 yazdı:abi daha iyisini dedim ya işte ayıp ettin şimdi bakpehhhh "gel levrek senin kurbanın olsun" diyemedin nihat

canım sardalya çekti
|
01-06-2010, 23:02
ustam61 yazdı:abi daha iyisini dedim ya işte ayıp ettin şimdi bak ![]() ![]()
01-06-2010, 23:05
LeVrEkCi yazdı:abi daha iyisini dedim ya işte ayıp ettin şimdi bakFena kırılmış normale dönmek için maçı ver kapansın konu demesin usta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
01-06-2010, 23:12
nihatım bereketli olsun
![]() ![]() ![]()
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
01-06-2010, 23:51
LeVrEkCi yazdı:artık son haddime geldi bahadır, Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş. İnşallah en irisinden bir levrek olur da gözlerimizin pası silinir. Uzun zamandır bizimde levrek gördüğümüz yok. O kadar gece avları nafile. Hiç bir yerden çıkmıyor. Bizde derin su avları mercanlarımızla avunuyoruz, ama yeni sırtı ve at-çek meraları gündemde. Bu hafta Tohatsu ile muhteşem bir performans yakaladım. Planing budur dedim. Ben çok memnun kaldım doğrusu. İnşallah yeni motorunla güzel avlar çıkarırsın. Ama unutma vaktin olursa bir de video ile süsle anı yaşayalım. Rastgele.... ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
02-06-2010, 00:23
Bahadır Sarıca yazdı:Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş.iste buna sevindim.... ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
02-06-2010, 00:26
LeVrEkCi yazdı:artık son haddime geldi bahadır,hayirli olsun Nihat... her sey gonlunce olsun.. rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
02-06-2010, 01:23
Albatros-gr yazdı:iste buna sevindim.... Teşekkürler Faruk abi...Yeni motor harika.. ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
02-06-2010, 09:13
Bahadır Sarıca yazdı:Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş.inşallah bahadır levrek gelsinde video kolay,bu sene levreği çekerkende video yapmak istiyorum kısmet bakalım. Albatros-gr yazdı:hayirli olsun Nihat...teşekkürler faruk abi saolasın.
02-06-2010, 10:03
Dostum güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim .
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK= |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|