Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
canım sardalya çekti
ustam61 yazdı:SnifsinfSnifsinfpehhhh "gel levrek senin kurbanın olsun" diyemedin nihat SnifsinfSnifsinf
abi daha iyisini dedim ya işte ayıp ettin şimdi bak Seerfsana levreğin çorbasını,pilakisini tatlısını bile yaparım seve seveeee Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:abi daha iyisini dedim ya işte ayıp ettin şimdi bak Seerfsana levreğin çorbasını,pilakisini tatlısını bile yaparım seve seveeee Seerf
Fena kırılmış normale dönmek için maçı ver kapansın konu demesin ustaHappyHappyHappyHappyHappy
Bul
nihatım bereketli olsun Alkissardalya arkası çok güzel balık yapar ona göre Wink demedi demeAffet
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:artık son haddime geldi bahadır,
motoru hafta sonuna yetiştiremeseler bile yerine motor verecekler firma sahibi söz verdi,sonrada kendi motorumu 1 kahve karşılıgı kendi arabasıyla getirip teslim edecekmiş yani hafta sonu bir aksilik çıkmazsa denemelere başlıyorum,su çok bulanıkmış ama levrekler dalan kuzenlerimin burnunun dibine kadar girmişler,1 tanede vurmuşlar.
bu arada tohatsuyu sordum mercury ile aynıymış hatta yedek parçaları bile birbirine uyuyormuş,arçelik beko misali.
bugün yozuriyi alamadım 35 numaradan aşagısı yoktu 2 tane başka aldım bu hafta sonu kullanmam lazım bayadır flurocarbonlar aklımda biliyorsun Gulumse
hava,deniz izin verirse ve kısmetse bu hafta sonu zaman harcayacagım levreklere inşallah.Seerf

Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş.
İnşallah en irisinden bir levrek olur da gözlerimizin pası silinir.
Uzun zamandır bizimde levrek gördüğümüz yok.
O kadar gece avları nafile. Hiç bir yerden çıkmıyor. Bizde derin su avları mercanlarımızla avunuyoruz, ama yeni sırtı ve at-çek meraları gündemde.
Bu hafta Tohatsu ile muhteşem bir performans yakaladım. Planing budur dedim. Ben çok memnun kaldım doğrusu. İnşallah yeni motorunla güzel avlar çıkarırsın.
Ama unutma vaktin olursa bir de video ile süsle anı yaşayalım.
Rastgele.... Seerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş.
O kadar gece avları nafile. Hiç bir yerden çıkmıyor. Bizde derin su avları mercanlarımızla avunuyoruz, ama yeni sırtı ve at-çek meraları gündemde.
Bu hafta Tohatsu ile muhteşem bir performans yakaladım. Planing budur dedim. Ben çok memnun kaldım doğrusu. İnşallah yeni motorunla güzel avlar çıkarırsın.
Rastgele.... Seerf
iste buna sevindim....Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:artık son haddime geldi bahadır,
motoru hafta sonuna yetiştiremeseler bile yerine motor verecekler firma sahibi söz verdi,sonrada kendi motorumu 1 kahve karşılıgı kendi arabasıyla getirip teslim edecekmiş yani hafta sonu bir aksilik çıkmazsa denemelere başlıyorum,su çok bulanıkmış ama levrekler dalan kuzenlerimin burnunun dibine kadar girmişler,1 tanede vurmuşlar.
bu arada tohatsuyu sordum mercury ile aynıymış hatta yedek parçaları bile birbirine uyuyormuş,arçelik beko misali.
bugün yozuriyi alamadım 35 numaradan aşagısı yoktu 2 tane başka aldım bu hafta sonu kullanmam lazım bayadır flurocarbonlar aklımda biliyorsun Gulumse
hava,deniz izin verirse ve kısmetse bu hafta sonu zaman harcayacagım levreklere inşallah.Seerf
hayirli olsun Nihat...
her sey gonlunce olsun..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:iste buna sevindim....Alkis

Teşekkürler Faruk abi...Yeni motor harika..Wink
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Yeni malzemelerin hayırlı olsun kardeş.
Rastgele.... Seerf
inşallah bahadır levrek gelsinde video kolay,bu sene levreği çekerkende video yapmak istiyorum kısmet bakalım.

Albatros-gr yazdı:hayirli olsun Nihat...
her sey gonlunce olsun..
rastgele
teşekkürler faruk abi saolasın.
Bul
Dostum güzel balıkçılık yapmışsın tebrik ederim . Alkis
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
Nihat abi güzel zevk yapmışsın bereketli olsun...Seerf