09-06-2010, 00:51
yycolak yazdı:Nefesi kuvvetliyse oradan da yetiştirir Ömercim.Sen hocaya bir rica ediver.Baksana durum çok fena.Başlıyorum abi o zaman , hafif bir esinti gelrse benden dir

![[Resim: 11539.jpg]](http://img.internethaber.com/news/11539.jpg)
ödülü kazanmak istemezmisiniz ?
|
09-06-2010, 00:51
yycolak yazdı:Nefesi kuvvetliyse oradan da yetiştirir Ömercim.Sen hocaya bir rica ediver.Baksana durum çok fena.Başlıyorum abi o zaman , hafif bir esinti gelrse benden dir ![]() ![]()
09-06-2010, 00:52
yycolak yazdı:Ortalık karıştı zaten Nihatcım.Fikonun diline dolandıkya tamamdır halimiz.Yedi düvele kepaze sayılırız. Abi dur yapma ![]() Başımın üstünde yerin var. Ama bende de tık yok ki ![]() Levrek peşinde telef oluyoruz işte ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
09-06-2010, 00:52
YaKaMoZ 54 yazdı:Başlıyorum abi o zaman , hafif bir esinti gelrse benden dir Hafif esinti buysa.Hocamızı bulduk sanırım.Bu nefesle üflerse ilk avda denizde çipura bırakmam ben. ![]() ![]() ![]() ![]()
09-06-2010, 00:56
Albatros-gr yazdı:ben sana bir kiyak yapip kacarim... Abi bu çupra hafif harap gibi ![]() ![]()
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
09-06-2010, 11:30
YaKaMoZ 54 yazdı:Başlıyorum abi o zaman , hafif bir esinti gelrse benden dir bu esintiye yalçın çupra bırakmaz ömerim. ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-06-2010, 11:31
Bahadır Sarıca yazdı:Abi dur yapma bahadır kabak sana patladı nedense. ![]()
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
09-06-2010, 11:36
bende burdan yalçına kurşun döktürüyorum hayırlısı olsun.
![]()
09-06-2010, 11:50
ben yalçın abime kıyak yaparım ödül falan istemem abime kıyak olsun..
09-06-2010, 14:58
Aksam Yalcin gonderdigim cipurayi kesin gormedi..
tekrar gondereyim.... ![]() Yalcin hadi bakalim,bitti artik bu cile.. kurataricin geliyor...yolda ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
09-06-2010, 15:02
bucalıfikret yazdı:bende burdan yalçına kurşun döktürüyorum hayırlısı olsun. Abi bide üflemek lazım ama ![]()
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|