Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buluşma
fish or die yazdı:agam maşallah koca istanbulu talan ettin tebrikler Seerf bir hafta dinlen şimdi sonra yine yolculuk Siyirdim
dur ben onu biraz daha yorup gönderecem izmire Gulumse
Bul
ortak benide yorsana,sende umut var öğreneceksin bu işi,,ha gayretSiyirdimHappy
Bul
fish or die yazdı:agam maşallah koca istanbulu talan ettin tebrikler Seerf bir hafta dinlen şimdi sonra yine yolculuk Siyirdim

izmir işi çantada keklikde ben asıl istanbulun ikincisini halletmeye uğraşıyorum o daha önemli şu an hafta içi bir kaçarsam iş tamam oradan ver elini izmir Happy ama nasıl olacak şu an hala belli değil annem rahatsız onu taşıma işi ile ilgileneceğim uzarsa benim istanbulda uzar yok erken biterse vınn doğru ereğlibakalım pazartesi herşey belli olacak
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:ortak benide yorsana,sende umut var öğreneceksin bu işi,,ha gayretSiyirdimHappy

seni hayat yormuş be bu yaşda emeklilik bekliyon Siyirdim
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
LeVrEkCi yazdı:bu leventi varya bu ball ıleventi haberi yok öyle kündeye getiriyorumki hayat boyu tavla demeyecek zar göremeyecek SiyirdimHehe

nihat hakikikatden yenilmeye doymuyor leventle hayrettin ağamı napsakda sustursak bilmemkiHadiordan
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:nihat hakikikatden yenilmeye doymuyor leventle hayrettin ağamı napsakda sustursak bilmemkiHadiordan
hallederiz kamil abi hallederizz ikiside çantada keklik pardon bıldırcın bıldırcın Siyirdimsen gel yeterki Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:hallederiz kamil abi hallederizz ikiside çantada keklik pardon bıldırcın bıldırcın Siyirdimsen gel yeterki Seerf
Hımmm Bir Kedimi göedüm acabaaaaHappyHappyHappyHappyHappySeerf
Bul
levend yazdı:Hımmm Bir Kedimi göedüm acabaaaaHappyHappyHappyHappyHappySeerf

kedimi ? tilki tilki BoboHehe
72GEZGİNCİİİİ EMMİ

06-FB-58
Bul
Alkis Tebrikler Kamil Alkis çok güzel buluşma olmuş ve hemde İstanbulda galata köprüsünde balıkçılık özlemini gidermişin , bravo Alkis allah tekrarını da nasip etsin , rastgele 76
Bul
kamil ALLAH içine sindirirsin Affet bide YALOVA team in geri kalanıyyla tanış özledim seni yawwwwwww vSeerfSmileSiyirdim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  antalyadaki ilk buluşma RIFAT YAMAN 6 1,847 17-01-2007, 17:36
Son Yorum: harslan1978

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi