01-11-2010, 15:27
thunderbolt yazdı:...Yalnız birkaç kullanım sonra o iğneleri vmc gibi bir iğne ile değiştirirsen fena olmaz...abı ıgnelerın kac numara oldugunu nereden anlasılıyor?
sizler boyuna baktıgınıza anlarsını ama ben bılmıyorum

Sahtelerin Boy Farkları?
|
01-11-2010, 15:27
thunderbolt yazdı:...Yalnız birkaç kullanım sonra o iğneleri vmc gibi bir iğne ile değiştirirsen fena olmaz...abı ıgnelerın kac numara oldugunu nereden anlasılıyor? sizler boyuna baktıgınıza anlarsını ama ben bılmıyorum ![]()
01-11-2010, 16:53
musty34 yazdı:abı ıgnelerın kac numara oldugunu nereden anlasılıyor? Benim o kadar küçük 1 tane sahtem var ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
01-11-2010, 17:27
abı pekı sahtenın dıs yuzeyını nasıl koruyorsun?
parlatıcı hakında bıseyler duydum ama tam detayını bılmıyorum abı.
01-11-2010, 19:18
musty34 yazdı:abı pekı sahtenın dıs yuzeyını nasıl koruyorsun? Benim eskiyen sahtelere böyle bir muamele yapmanın zamanı da geldi . Hatta bazılarının geçmiş bile olabilir ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
01-11-2010, 19:41
tamam abı sağol yardımların ıcın cok teskkur ederım
![]()
02-11-2010, 00:15
Rapalalar farklı boylarda olmasının en önemli sebebi avlanmak istediğiniz balığın yer zaman ve türleri için olduğu gibi çekim yaptığınız teknelerin özelliği de önem arz eder örneğin levrek avlamak için mutlaka kıyılamak yani kıyıya yakın olamanız gerekir bu durumda 8'lik ve 10'luk rapalalar yeterli olurken bu durum kıyıya fazla yanaşamayan bir teknede çekim yaparsanız kıyılayamaz ve en az 12'lik rapala kullanırız gerekir.Bunu yaparken ağırlık kullanmakta gerekir. Rapalaların aynı ölçülerinde farklı renklerle olması da aynı sebeblerdendir. Bu durum av yaptığınız saatler içinde geçerli olup başlı başına bir konudur. Çom güzel bir soru için teşekkürler konuya tekrar giricem. Şimdilik bu kadar
![]()
02-11-2010, 00:30
yorumun ıcın tesekkur ederım ercan abı.
valla arastırdım en cok hangı renkler ve boylar ıs yapıyorsa o renklerde ve boylarda almaya calıstım.yarın kısmetse besıktas taraflarında ılk denememı yapacam. su anda galata koprusunde bı tanıdık var tel actım durumu sordum 2 saatte 3 cınekop almıs.yanındakı bırısıde 2 sarıkanat almıs.heralde havalaarın sogumasıyla lufer tamamen gırdı. yarın ıns ıs yapar yenı sahtem. deneyıp gorecez.
02-11-2010, 00:38
Sahtelerin ağırlıkları gagaları ve tipleride avlayacağınız balığa yere avalanma şeklinize göre değişkenlik arz eder. Kısaca oldukça derin bir konu sen malzeme aldığın yerdeki kişilerin ve rapala ile avlanan, fikrine inandığın güvendiğin birileri varsa onun tavsiyelerine uy ve deneme yanılmalarla sen kazanacaksın
![]()
02-11-2010, 00:41
abı pekı lufer gurubu ıcın senın kullandıgın sahteler varsa resımlerını koyabılırmısın?
02-11-2010, 00:46
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|