Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun_ahmet izmirde
Albatros-gr yazdı:muhabbetiniz daim olsun beyler..Seerf
guzel kareler..Alkis
Yalcin sakala ne oldu?Snifsinf aslinda yakismistiAlkis

Bir ara özelden yazarım.Biraz mecburiyetten oldu Farukcum.Bir türlüde alışamamıştım zaten.Hep batıyordu.Siyirdim
Bul
tedirgin SaZaN yazdı:Yok be Faruk abi, öle çok gaddar bir görüntüsü vardı , şimdi daha iyi, az daha uzatsaydı noel baba diyecektikSiyirdim

Albatros-gr yazdı:oyle profesore benzerdi..
hic te gaddar degil..
biraz da olsa Yalcinin sakalini kiskandin galibaSiyirdim

Son zamanlarda bayağı uzamıştı.İkinizin dediğide doğru.İlk olunca benzetmelerde çeşitli oluyor.İlginize teşekkürler.Alkis
Bul
aygroup yazdı:Çok güzel görüntüler..Ben böylece hasret gideriyorum.Muhabbetiniz daim olsun..Ben de yiyeceğim yalçının kokoreçini bir gün ama bakalım ne zaman.SiyirdimSiyirdimHappy

Dağlardan kıyılara inmeye karar verdiğin ilk günde olur inşallah.Bizde hayır yok.Bari sen bir program yap abicim.76
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Teşekkürler faruk abi,
Şekerime sakalda yakışıyor kesincede yakışıyorGulumse

Canımsın.Alkis76
Bul
Kamil ILIPINAR yazdı:sağolsun evinde bile ağırladı çokda ısrar etti ama yemek kısmet olmadı Snifsinf tok zamanıma geldi

Her zaman başımın tacısınız.Seviyorum hepinizi.SefiomAlkis
Bul
yalova tatar yazdı:bende yemedim yalçınınkini Siyirdim(kokoreç )yaw hemen lapin gibi atlamayın .bu ne güzellik arkadaşlar. dostları biarada görünce bende aralarındaymış gibi hissediyorum tele kulak çınlatmalar bi güzelllll oluyo dimi uzunummSmileSeerf
Ne diyorsun şekerim.Sen istedinde biz hayır mı dedik.Ne zaman istersen yiyebilirsin şekerim.Siyirdim
Bul
bucalı yazdı:Ahmet abi birdahaki gelşinde seni merama götüreceğim. malesef kötü havaya denk geldin bırak balığı evden çıkamıyoz.. Ocak ayı çıkmadan birdaha gelirsen sana 3-5 kiloluk menekoplar tutturacağım..

Yaparmı yapar.Bu delikanlıda bizim ustamız işte.Hiç olmadık yerlerden olmadık trofeler çıkarır.Helal sana koçum benim beah.AlkisAlkisGulumseSeerfWink
Bul
yycolak yazdı:Yaparmı yapar.Bu delikanlıda bizim ustamız işte.Hiç olmadık yerlerden olmadık trofeler çıkarır.Helal sana koçum benim beah.AlkisAlkisGulumseSeerfWink

eyvallah Yalçın abim ..herşey nasip birazda içimizde fesatlık yok allah gönlümüze göre veriyor. dün gece o soğukta aldım bir tane 4.5 kiloluk menekop..ocak ayı sonuna kadar iri menekoplar var bakalım neler tutacaz..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:eyvallah Yalçın abim ..herşey nasip birazda içimizde fesatlık yok allah gönlümüze göre veriyor. dün gece o soğukta aldım bir tane 4.5 kiloluk menekop..ocak ayı sonuna kadar iri menekoplar var bakalım neler tutacaz..
Bende isterim,banane bende isterim...SnifsinfHihsEfet12Helal
Bul
Bak ne diyom atayım buzluğa 4-5 kiloluk bir tane Uzun Ahmet abi birdahaki gelişinde yapalım onu tuzda rakıla götürelim. Uyar mı?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  izmirde anlamlı buluşma. yycolak 36 5,759 06-06-2012, 20:31
Son Yorum: bucalıfikret
  thunderbolt (nedim) izmirde bucalıfikret 23 3,988 14-08-2010, 13:36
Son Yorum: Uzun_ahmet

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi