11-12-2010, 09:56
Albatros-gr yazdı:muhabbetiniz daim olsun beyler..
guzel kareler..
Yalcin sakala ne oldu?aslinda yakismisti
Bir ara özelden yazarım.Biraz mecburiyetten oldu Farukcum.Bir türlüde alışamamıştım zaten.Hep batıyordu.

uzun_ahmet izmirde
|
11-12-2010, 09:56
Albatros-gr yazdı:muhabbetiniz daim olsun beyler.. Bir ara özelden yazarım.Biraz mecburiyetten oldu Farukcum.Bir türlüde alışamamıştım zaten.Hep batıyordu. ![]()
11-12-2010, 09:58
tedirgin SaZaN yazdı:Yok be Faruk abi, öle çok gaddar bir görüntüsü vardı , şimdi daha iyi, az daha uzatsaydı noel baba diyecektik Albatros-gr yazdı:oyle profesore benzerdi.. Son zamanlarda bayağı uzamıştı.İkinizin dediğide doğru.İlk olunca benzetmelerde çeşitli oluyor.İlginize teşekkürler. ![]()
11-12-2010, 10:00
aygroup yazdı:Çok güzel görüntüler..Ben böylece hasret gideriyorum.Muhabbetiniz daim olsun..Ben de yiyeceğim yalçının kokoreçini bir gün ama bakalım ne zaman. Dağlardan kıyılara inmeye karar verdiğin ilk günde olur inşallah.Bizde hayır yok.Bari sen bir program yap abicim. ![]()
11-12-2010, 10:02
Uzun_ahmet yazdı:Teşekkürler faruk abi, Canımsın. ![]() ![]()
11-12-2010, 10:03
Kamil ILIPINAR yazdı:sağolsun evinde bile ağırladı çokda ısrar etti ama yemek kısmet olmadı Her zaman başımın tacısınız.Seviyorum hepinizi. ![]() ![]()
11-12-2010, 10:05
yalova tatar yazdı:bende yemedim yalçınınkiniNe diyorsun şekerim.Sen istedinde biz hayır mı dedik.Ne zaman istersen yiyebilirsin şekerim. ![]()
11-12-2010, 10:07
bucalı yazdı:Ahmet abi birdahaki gelşinde seni merama götüreceğim. malesef kötü havaya denk geldin bırak balığı evden çıkamıyoz.. Ocak ayı çıkmadan birdaha gelirsen sana 3-5 kiloluk menekoplar tutturacağım.. Yaparmı yapar.Bu delikanlıda bizim ustamız işte.Hiç olmadık yerlerden olmadık trofeler çıkarır.Helal sana koçum benim beah. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-12-2010, 10:19
yycolak yazdı:Yaparmı yapar.Bu delikanlıda bizim ustamız işte.Hiç olmadık yerlerden olmadık trofeler çıkarır.Helal sana koçum benim beah. eyvallah Yalçın abim ..herşey nasip birazda içimizde fesatlık yok allah gönlümüze göre veriyor. dün gece o soğukta aldım bir tane 4.5 kiloluk menekop..ocak ayı sonuna kadar iri menekoplar var bakalım neler tutacaz..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11-12-2010, 10:24
bucalı yazdı:eyvallah Yalçın abim ..herşey nasip birazda içimizde fesatlık yok allah gönlümüze göre veriyor. dün gece o soğukta aldım bir tane 4.5 kiloluk menekop..ocak ayı sonuna kadar iri menekoplar var bakalım neler tutacaz..Bende isterim,banane bende isterim... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
11-12-2010, 10:29
Bak ne diyom atayım buzluğa 4-5 kiloluk bir tane Uzun Ahmet abi birdahaki gelişinde yapalım onu tuzda rakıla götürelim. Uyar mı?
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
izmirde anlamlı buluşma. | yycolak | 36 | 5,759 |
06-06-2012, 20:31 Son Yorum: bucalıfikret |
|
thunderbolt (nedim) izmirde | bucalıfikret | 23 | 3,988 |
14-08-2010, 13:36 Son Yorum: Uzun_ahmet |