16-12-2010, 20:09
Zıpkıncı yazdı:Güzel av olmuş eline emeğine sağlık...teşekkür ederim
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ

İSTAVRİTCİ
Ordudan somon avi
|
16-12-2010, 20:09
Zıpkıncı yazdı:Güzel av olmuş eline emeğine sağlık...teşekkür ederim
![]() İSTAVRİTCİ
16-12-2010, 20:12
Lakerda yazdı:Bereketli olsun sayın balıkçım..sayın balıkçım teşekkür ederim bundan sonraki yemek tarifleri böyle görüntülü olsun arkadaşlar sağolsun beğendiler olmazsa ayın görüntülü yemek tarifi diye bir yarışma başlatalım olmazmı ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
16-12-2010, 20:14
darıcalı yazdı:ya Mehmet ali abi iyiki resimlerini koymuşssun özledik seni ailecek ya maşşallah bereketli avlarda yapıyorsun yüzüne memleketin rengi gelmiş üstat yemekte harika gözüküyor valla afiyet olsun .ahmetciğim çok sağolasın memleket havası farklı tabi ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
16-12-2010, 20:15
thunderbolt yazdı:Güzel Abim çok güzel av yapmışsınnedimciğim teşekkür ederim sen nasılsın çanakkalade balık nasıl ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
16-12-2010, 20:16
bucalıfikret yazdı:mehmet abi eline emeğine sağlık somonları almışsın keyifler gıcır sazın sesini özledik org gelirsen hasret gideririz afiyet olsun rast gele.ne demek fikretim kısmet olursa yine geliriz bir araya sazda çalarız oyunda oynarız inşallah ![]()
![]() İSTAVRİTCİ
16-12-2010, 22:23
istavritci yazdı:nedimciğim teşekkür ederim sen nasılsın çanakkalade balık nasıl Can Abim , Çanakkale 'de sandalları bile boğazda görmek zor , zira hava ve deniz pek müsait değil . Benim de bu sene pek balıkçılık iştahım olmasa da sahile inip tek-tük sarıkanat ve çok seyrek de lüfer tutanlara şahit oluyorum ![]() ![]()
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
17-12-2010, 11:30
Tebrikler sayın balıkcım
![]() ![]() ![]()
Bornova - izmir
17-12-2010, 12:04
Tebrik ederim Mehmet Ali abi çok güzel balıkçılık yapmışsın yakalamasıda çok zevkli olmuştur devamı daha bereketli olur inşallah saygılar sayın balıkçım.
![]() ![]() ![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
17-12-2010, 19:30
Adaşım ellerine sağlık, süper av olmuş, yemekler şahane inşallah bir yerlerimiz şişmez, sazı almışsın eline ama sesini duyamıyoruz.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Ordudan barbun ve levrek avı | istavritci | 27 | 5,857 |
08-07-2009, 22:16 Son Yorum: Ege |
|
ordudan balık avı ve manzara | istavritci | 59 | 8,668 |
29-04-2009, 22:08 Son Yorum: Lakerda |