Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Böbrek rahatsızlığı çekenlere
aramıza hoşgeldiniz onurunda dedigi gibi eşkina taşı işe yarıyormuş bende düşürdüm ama ben çok su içerek birde tekne ile düşürdüm tekne ile çıktım dalgalardan hoplaya zııplaya baya bi gittim taş düştü neredeyse beynim düşüyordu o kadar zıplamışım bol hareket ve bol su ile düşürebiliniyor geçmiş olsun
Bul
63gürhan ve onur çok teşekkür ederim. Balık yemeyi çok severim ama henüz hiç tutmadım.Eşkina balığını da hiç tanımıyorum, kolayca bulabilir miyim acaba? Bu aralar ne varsa deniycem sanırım. Ot, böcek ne olursa
Bul
hepinize teşekkür. hemen cevap geleceğini hiç düşünmemiştim.Ama şu rowatinex hakkında da bilgi almam lazım.
Bul
arkadaşlardan araştıralım genelde yedekte tutmuşuzdur taşlardan olan arkadaşlara sorarım elinde olan varsa pazartesi getirmeye çalışırım..allah kimseye hastalık vermesin..
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:hepinize teşekkür. hemen cevap geleceğini hiç düşünmemiştim.Ama şu rowatinex hakkında da bilgi almam lazım.

rowatinex hakında bu konunun 1. mesajında xxlustad bilgi vermiş ama yinede doktora danışmanızda fayda var
Bul
Bazen buyuk marketlerin balık reyonlarında rastlıyorum eşkinaya. Hele bu aralar kesin vardır. Yok eğer bulamassanız biz bulmaya çalışırız. Tekrar cok gecmiş olsun.
Bul
BİR GÜLÜCÜK yazdı:hepinize teşekkür. hemen cevap geleceğini hiç düşünmemiştim.Ama şu rowatinex hakkında da bilgi almam lazım.
Kardeşim geçmiş olsun bunun acısını ancak çekenler bilir sırf bu nedenle bu ilaçla ilgili yaşadıklarımı buradaki arkadaşlarımla paylaşmak istemiştim.Daha öncede belirttiğim gibi bitki özlü olan bu ilaç beni ve birçok insanı dertlerinden kurtardı. Nihat'ın dediği gibi doktoruna danış ama bol su içmelisin. Eğer eşkinanın taşını bulamazsan sana buradan tedarik etmeye çalışırız. Gelişmeleri lütfen aktarırmısın.
Bul
teşekkür ederim xxl üstad.gelişme olursa tabiiki aktarırım.suyla bütünleştim denilebilir zaten bir senedir.çok içiyorum.hollandadan bir arkadaşımızın krabaları gelecekmiş temmuz başında.onlardan rowatinexi getirmelerini rica edicez.umarım işe yarar.aslında benim taşlar kuş gözü kadar ama düşerken beni bitiriyor. sağlıklı günler ve bol balıklar dileğiyle herkese...
Bul
bir gülücük kardeş bu ilacı hollanda gelmesini bekleme gerek yok herhangi bir eczaneden temin edebilirsin tr 100 lük bulunuyor fiyatıda 34,50 ytl ben 3 gündür kullanıyorum henüz bişry yok yemekelerden 30 dk önce 2 ad alıyorum.Bu arada xxl üsad bu ilac nekadar sürede tesir ediyor.Almanyadan gelen 500 lükler dahamı etkili bi bilgi verisen şu düşürme olayını biraz aarsan sevinirim bu ilaç taşı parçalıyormu benim taş 1 cm yakın tek parça düşmesi biraz zor.Bilgilendiriresen sevinirim
Bul
akın geçmiş olsun eşkina taşınıda bence denemekte fayda var sonuçta zararı yok faydasını herkes görmüş .
ayrıca lazerlede kırıyorlar büyük taşları ama iyimi kötümü onu araştırmak lazım allah yardımcın olsun çok geçmiş olsun
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  AVAKADO VE BÖBREK TAŞLARI ahidirzaman 12 5,260 22-12-2008, 00:08
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi