Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulun Levrekleri
yalova tatar yazdı:üstadım burak abi sana sitemim var birincisi
Sabah Burç sözleştiğimiz saatte beni evden gelip aldı. Daha sonra yolumuz üzerinde bizi bekleyen sevgili kardeşlerim Yüksel ve Serdarda ekibe dahil oldular. Unutmadan söyleyeyim Serdar , Yüksel ve Gökhan Boğaz’ın özellikle de Üsküdar’ın usta balıkçılarındandır.
bu arkadaşlarıda buraya çağırman üye olarak AlkisAffet

sonra rapor güzel at çekte levrek fazla görmediğim bir seydi . teşekkürler Alkis

Sevgili Erden arkadaşlarımı mutlaka davet edeceğim.Selam sevgi ve saygılar.
Bul
muhammer41 yazdı:Tebrikler üstat balıklar harika avlarınız daim muhabbetiniz bol olsun rastgelsin.AlkisAlkis

Sevgili Muhammer teşekkür ederim.Daha iyileri sizlerede rast gelsin.Selam ve sevgiler.
Bul
burak abi son 2 senedir benim meradada levrek çok azaldı eskiden senede en az 3-4 tane 5kg üstü levrek çıkarırdım 1kg üstü ise çok çok rahattı benim için.geçen sene sezon boyu 8 levrek zor tuttum bu sene ise daha siftah bile yapamadım demekki bu işin yaşla değil balık tükenmesiyle alakası var.inşallah bollaşırda bol bol tutarız ama dikkatimi çeken izmir ve yalova çok bol miktarda levrek tutuyor oralaramı gitti bu balık yahuu diyorum benGulumse
kıyıdan bunları aldıysanız canlı ile neler alınır kimbilir.rastgele AlkisSeerf
Bul
maceratorr yazdı:rapor için teşekkürler burak abi.ben de levrek avına soyunuyorum..zoru başarmak bana da nasip olur inşaallah.
abi sana bir soru,yanıtlarsan çok sevinirim.
spin kamış alırsam 3 metre 3 parça bi kamış var procatch marka20-40 gr atarlı uygunmudur yoksa 2 parçalı okuma salina 2,70 mi tercih edeyim ne dersin?
bir de misina konusu.berkley beyaz örgü misina var 0,06 mm 110 m 4,4 kg çekerli yada 0,10 mm 110 m 5,9 kg çekerli bunlardan hangisi daha uygun olur?internet fiyatları 65 tl.
yada fiyatı uygun normal misinamı kullanmalıyım?
bana tavsiye edebileceğin bir misina varmı yada?
yerdımların için şimdiden teşekkür ederim.

Sevgili Rıfat spin için 2.40 ve 2.70 kamış yeterli.Boyun uzun ve liman,mendirek gibi yüksek yerlerden at çek yapacaksan 3 metrede olabilir.Kamışın atarını kullanacağın sahtenin ağırlığı ile orantılı olarak seçmen uygun olur.0.10 veya 0.12 ip misina yeterli olur.Çok ucuz olan ip misinalar çabuk lifleniyor.Pawer pro marka 100% spectra fiber örgü misinayı tavsiye aderim.Sevgilerimle.
Bul
bucalıfikret yazdı:tebrikler burak abi daha bollarına rast gele.Alkis

Sevgili Fikret teşekkür ederim.Daha iyileri nasibin olsun.Sağlıcakla kal.
Bul
Üstat tebrikler...resimler süper Alkis Resimlerden çıkaramadım.

Çakıllı bir kıyı gözüküyor. Üsküdar'ın neresi?
Bul
BALIK and OZAN yazdı:abi çok güzel avlar yapıyorsunuz..bizede tutturun şu levrekleri..valla levrek tutamıyorum diye dalga geçiyor bazı arkadaşlar..bir güzellik yapsanız çok sevinirim..hepsiinin tuttuğundan daha büyüğünü tutmalıyımki bana laf edemesinler..çok tebrikler abicim saygılar..rastgele..

Sevgili Ozan bizim balık programları önceden belli olmuyor.Kardeşim Burç'un işleri çok yoğun.O ne zaman boş kalırsa biz de o zaman balığa çıkmaya karar veriyoruz.İnşallah bir gün birlikte avlanma fırsatı olur.Selam ve sevgiler.
Bul
yycolak yazdı:Bak şimdi üzüldüm Burak abicim..Keşke özelden yazsaydın.Seneye Allah ömür verirse mutlaka görüşelim.76

Kısmet olursa seneye inşallah Yalçıncım.
Bul
orhanekmekci yazdı:Burak bey,Kuşadasında sizi üzen levrekler İstanbulda yüzünüzü güldürecek inşallah,bereketli afiyet olsunSeerf

Orhan Bey dilerim öyle olmaya devam eder,sevgi ve saygılar.
Bul
hasansenturk72 yazdı:Burak abicim ellerine sağlık kandırmışsın levreği süper olmuş Alkis Alkis

Sevgili Hasan teşekkür ederim.Sağlıcakla kal.
Bul

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi