Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bir İstanbul Levreği
efese yazdı:bir balık avı ancak bu kadar güzel anlatılır elinize ve gönlünüze sağlık.gözünüzün içi parlamış adeta

Teşekkürler ediyorum sevgili Nadir kardeşim.Sağol.Sevgiler..
Bul
Cahit abi eline sağlık güzel paylaşımların her zaman örnek oluyor
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
lionast yazdı:Cahit abi eline sağlık güzel paylaşımların her zaman örnek oluyor

Teşekkürler ediyorum sevgili Cihan.Sizin gibi bu işe gerçekten gönül vemiş değerli kardeşlerime yararlı olur ise,bundan mutluluk duyarım.Sevgiler..
Bul
Cahit Acun yazdı:Değerli kardeşim,Teşekkürler ediyorum.Yüce Allahımdan dileğim,bu kadar tatlı dilli kardeşime daha büyük Levrek'leri nasip etmesidir.Yüreğindeki o güzellikler hiç bozulmasın inşallah.Sağlıcakla kal.Sevgiler..

ellerinizden öpüyorum.temennileriniz için bende çok teşekkür ederim hocam..
Bul
merttekol yazdı:ellerinizden öpüyorum.temennileriniz için bende çok teşekkür ederim hocam..

Sevgiler,saygılar...Herşey gönlünce olsun.
Bul
Kaptanım öyle güzel paylaşmışsınki resmen yaşadım. Tebrik ediyor daha keyifli avlarını bekliyoruz. O Paşa senin kısmetinmiş ve doğru adrese gelmiş. Hakkını da verdiğindenSeerfhiç şüphem yok. Önerile kısmına ayrıca teşekkürler aynen katılıyor ve hep aktarıyorum. Bu güzel işler öncelikle bilgi ve deneme yanılmayla oluşuyor.76
Bul
ALTAYLI yazdı:Kaptanım öyle güzel paylaşmışsınki resmen yaşadım. Tebrik ediyor daha keyifli avlarını bekliyoruz. O Paşa senin kısmetinmiş ve doğru adrese gelmiş. Hakkını da verdiğindenSeerfhiç şüphem yok. Önerile kısmına ayrıca teşekkürler aynen katılıyor ve hep aktarıyorum. Bu güzel işler öncelikle bilgi ve deneme yanılmayla oluşuyor.76

Ercan,merak etme! hakkını fazlasıyla verdim.Mundar gitmedi.Öneriler kısmı raporumun en önemli kısmı.Her amatör kardeşimin okuması isteğimdir.Çok faydalı olacağına inanıyorum.Kendine iyi bak.Sevgiler,saygılar...
Bul
Cahit Acun yazdı:Ercan,merak etme! hakkını fazlasıyla verdim.Mundar gitmedi.Öneriler kısmı raporumun en önemli kısmı.Her amatör kardeşimin okuması isteğimdir.Çok faydalı olacağına inanıyorum.Kendine iyi bak.Sevgiler,saygılar...

Cahit abi,kaçırdığım bir şey var mı diye defalarca okudum önerilerini.
At çek ile avlanmayı ben de çok seviyorum.En çok karşılaştığım sevimsiz durumlardan birisi ise balığın slikonun kuyruğuna bindirip yakalanmaması.Ya kuruğu koparıyor ya da bozuyor.Ben de daha ufak boy kullanıyorum o zaman.Bazen de slikondaki malum tek kancanın yakalanan balığın ağzından bir şekilde çıkması. Bunlar için bir tavsiyen var mı?
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Cahit Acun yazdı:Teşekkürler ediyorum sevgili Cihan.Sizin gibi bu işe gerçekten gönül vemiş değerli kardeşlerime yararlı olur ise,bundan mutluluk duyarım.Sevgiler..

Sevgili Cahit abi bu işe gerçekten gönül verdim Başta İsmail abi olmak üzere bu sitede çok güzel arkadaşlıklar buldum ve hiç ayrılmaya niyetim yok burada her anlatılan konu öneri gerçekten çok değerli ve bizleri bu konularda aydınlatıyor sitede siz değerli üstadlara,konu açan cevap yazan herkese buradan çok teşekkür ederim
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
ufuktan26 yazdı:Cahit abi,kaçırdığım bir şey var mı diye defalarca okudum önerilerini.
At çek ile avlanmayı ben de çok seviyorum.En çok karşılaştığım sevimsiz durumlardan birisi ise balığın slikonun kuyruğuna bindirip yakalanmaması.Ya kuruğu koparıyor ya da bozuyor.Ben de daha ufak boy kullanıyorum o zaman.Bazen de slikondaki malum tek kancanın yakalanan balığın ağzından bir şekilde çıkması. Bunlar için bir tavsiyen var mı?

Silikonun içindeki iğnenin üstüne misina sar.O sardığın misina iğneyi silikon içinde sıkı sıkı tutar ve iğnenin silikon içinde dönmesine engel olur.İğnenin silikon içinde sıkı olması balığın atlaması esnasında onu daha kolay avlayacaktır. İğnenin, kuyruğun bitim noktası ile aynı hizada olmasına dikkat et.Kuyruk kısmını koparması ise,oltana levrek değilde ya İspendek atlamıştır,yada aç olmadığı halde,ama silikonun kuyruk kısmının cazibesine dayanamayan bir levrek'te atlamış olabilir.Bu çok rastlanan bir durum değil.Kancanın balığın ağzından kurtulmasının nedeni ise,iğnenin damaklarının kuvvetli olmamasındandır.Sevgiler..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Gömeç levreği Cahit Acun 47 7,886 03-09-2010, 10:04
Son Yorum: Cahit Acun
  Istanbul Boğazında Sardalya bereketi Cahit Acun 37 6,996 20-05-2010, 22:41
Son Yorum: Cahit Acun

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi