Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ufuktan&araphüso Sakar balık avı
Ortam national G. kanalından çıkmış gibi. Keyfine doyum olmamıştır. Balık olsa artı olurmuş ama orada da varsın olmasın. Müthiş kareler için teşekkürler... Wink
NEREDE İSENİZ RASTGELE ! msn&mail: metinavda@hotmail.com
Bul
araphüso26 yazdı:[SIZE="3"]bak uzun oradan balığı kıstıracam tarih yazacam haberin olsun[/SIZE]

İnşallah arabım hep bu haberi bekliyorum Siyirdim
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Bu soğukta kara demlikten içilen çayın,yapılan muhabbetin doyumu olmazAlkisbalık istiyorsanız bu tarafa beklerim belki sayeninizde bende balığa cıkarımHappy

Babacım ben tekneye binmem ama kıyıdan avlanırım..HappyHappy
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Uzun_ahmet yazdı:İnşallah arabım hep bu haberi bekliyorum Siyirdim

O habere az kaldı Ahmet im meraklanma sen Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
ufuktan26 yazdı:O habere az kaldı Ahmet im meraklanma sen Seerf

Hocam sende kaptırmışsın kendini arap hüseyinin rüzgarına SiyirdimSiyirdimSiyirdim
içtenlikle yorumlarını esirgemeyen dostlara çok teşekkürler sağolun var olun Rose

Uzun_ahmet yazdı:Hocam sende kaptırmışsın kendini arap hüseyinin rüzgarına SiyirdimSiyirdimSiyirdim

uzun sıyırma sıyırma alacam yayınları mos mos oturacan kulüpte haberin olsun denmedi demeSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Babacım ben tekneye binmem ama kıyıdan avlanırım..HappyHappy
Anlaşdık uzun,akşam mıgrileri çekmeye başlayınca düşüncen değişecekmi bakalımHappyaslında sabredene balıkta çeşitte çokGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Anlaşdık uzun,akşam mıgrileri çekmeye başlayınca düşüncen değişecekmi bakalımHappyaslında sabredene balıkta çeşitte çokGulumse

bir gelebilsek babacım mığrı, eğri büğrü hiç farketmeyecekSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:uzun sıyırma sıyırma alacam yayınları mos mos oturacan kulüpte haberin olsun denmedi demeSiyirdim

Ne mos mos oturacakmışım siz tutun gelin elinizden nasıl çekip alıyorum o zaman görün SiyirdimHappy
orhanekmekci yazdı:Anlaşdık uzun,akşam mıgrileri çekmeye başlayınca düşüncen değişecekmi bakalımHappyaslında sabredene balıkta çeşitte çokGulumse

Keşke gelebilsekte sizleri görebilsek babacım, mıgrileri siz tutarsınız bende kıyıdan diğer balıkları..

araphüso26 yazdı:bir gelebilsek babacım mığrı, eğri büğrü hiç farketmeyecekSiyirdim

arabım sen bol bol mıgri tut ona göre oltalarını hazırla burda şimdiden istersen, gerçi senin için farketmez hazırda vardır .. HappyHappy

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  balık yok keyif süperdi mordoğan'da bucalıfikret 37 13,309 17-03-2013, 11:58
Son Yorum: alicengizarda
  Balik az,ama olsun... Albatros-gr 40 4,680 25-03-2012, 20:54
Son Yorum: YaKaMoZ
  Balık yok, KUŞ VAR ! maxtar 42 7,984 23-12-2011, 17:18
Son Yorum: esipahi76
  6 Mart 2011 Sakarya balık avı Uzun_ahmet 48 9,664 09-03-2011, 12:33
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Balik bahane,muhabbet sahane Albatros-gr 31 5,161 16-08-2010, 23:38
Son Yorum: Albatros-gr
  levrekci,Balık and Ozan,Tropheus 13 nisan 2010 LeVrEkCi 60 7,326 17-04-2010, 22:53
Son Yorum: mariner8
  levrekci-balık and ozan-tropheus LeVrEkCi 26 4,908 22-01-2010, 13:42
Son Yorum: bestvz
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,268 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi