tahsinmersin yazdı:orda olmak; ilk resimdeki tekneleri seyretmek bile insanı rahatlatır.
ne mutlu sana işe stresini atıpta gidiyon.
örnek davranışlarınıda takdir ederim.
paylaşımlar için sağol.
ellerine sağlık.
Abicim ben teknelere bakınca canım sıkılıyor. kıyıdan salla salla, balık yok balık bulmak için trafikti kalabalıktı uğraş. Ama tekne öylemi ya. burda yok bas marşa 2 km ileriye 2 dk git orada damı yok git açıkta bir geminin yanına. Balığı tekneyle illaki buluyorsun.
bizde havalar kötüleşecek (meteorolojiye güvendik) diye aldık karaya şimdi içimiz cız ediyor.
nihatkr yazdı:Ercan abi ben daha kalablık yerini çekmedim. tam manasıyla tampon tampona bazı bölgelerde. Ama gırgırlar kovalayıp duruyor, onlarda rahat değil yani
Gırgır belasından maalesef uzun yıllar kurtulamayacağız
nihatkr yazdı:Orhan abi öyle yerler bırakılıp buralara gelinirmi allah askına. Geçim derdi tamam ama insan hayatıda gelip geçiyor. birazda kendini düşünmeli diye düşünüyorum.
Senin koy neredeydi
Bende öyle yaptım Nihat,sesiz sakin bir yerdeyim foto aşağıda yer İzmir Karaburunda
nihatkr yazdı:tahsin abi yardımseverlik tavan yapmış ama verdiğim kamış benim değildi sözerin kullandığı kamışı verdim çocuklara.
sen bu günü unutabilirsin ama kamışı alan o günü asla unutmayacaktır.
hele birde senin kamışla iyi avlar yaparsa avcılık damardan girer.ilerde sana sövebilir.yada yaptığın iyiliği övebilir.