Bu sabah ekip olarak 7 arkadaş gittiğimiz Kanlıca'da rapala denemesi yaptık.. Sabah suyunda yaptığımız denemelerde toplamda 8 adet dişli alındı.. 3 adet ile en fazla kuzu alan bendim, bazı arkadaşlarımız ne yazık ki alamadı.. benim şansıma gelenler bunlardı.. balıklardan ikisi limitte biri ise biraz limit altı idi ancak gözünden takma yakalandığı ve fena hırpalandığı için almak zorunda kaldım.. böylece sezon neredeyse bitecekken rapala ile sezonun ilk çinekoplarını almış oldum.. balıklar aşağıdaki rapala ile alındılar ve en sonunda o güzelim rapalayı da dibe takarak Kanlıca'nın soğuk sularına hediye ettim
Alınan boğaz havası ve muhabbet çok güzeldi.. çok daha güzel avlar sizlerin olsun..
bereketli olsun berkan,rapalaları toplayan dalgıçlar var denk gelirsen yarı fiatına alırsın artık
not:resimleri küçülterek direk yükleyebilirsin diğer şekilde çok büyük oldugundan hem yazılar okunmuyor hem resimler görülemiyor.bunları ben hallettim.rastgele.
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim
Rapala fazla pahalı değildi Sirkeci rasgeleden 4 TL'ye almıştım ama çok iyi iş çıkarıyor.. river2sea target minow benzeri, hatta neredeyse bire bir benzetmişler.. pazartesi hemen gidip 2 tane daha alıcam.. rapala atçek avı çok keyifli gerçekten, bunan sonra da sıkça denemeler yapacağım.. balıkların ikisi gayet güzeldi, diğerinin de üçlü iğne tam gözünden girmişti, görünce benim canım acıdı sanki balığı denize iade edemedim o nedenle
Nihat resimler konusundaki uyarılarını dikkate alacağım.. bu hatayı ikinci kez yapıyorum sanırım
Şu bir gerçek ki boğazda iyi balık sadece ve sadece uzak atış ile alınabiliyor.. bundan sonraki ilk hedefim 4.50 bir kamış ile 65 kafa çok iyi bir makine almak olacak
xfisher yazdı:Sağol abicim yanımızda bir iki kişi de birer palamut aldılar, onları görünce senin kuzular geldi aklıma bunlar o kadar büyük değildi tabi..
Sağolasın abicim Çarşamba günü İstanbul'da olucam sanırım bir hafta kadar işlerim sürebilir eğer fırsat bulabilirsem sizleri görmek istiyorum