25-06-2012, 18:21
(Son Düzenleme: 25-06-2012, 22:27, Düzenleyen: bucalıfikret.)
selam arkadaşlar murat kardeşimizin düzenlediği mini izmir çeşme org katılan arkadaşlar ercan abi.bucalıfikret.murat.tahsin.bahadır.deniz.muratın arkadaşı öztürk katılan arkadaşlara teşekkürler 
böyle güzel org katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum mükembel bir hafta sonu geçirdik tahsin ve bahadır arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim mangalı yakıp bizlere servis yapmaları inanın zevkle yaptılar teşekkürler
ercan abiyi org katılan arkadaşlar bilir bizleri güzelim fıkralarıyla gülme krizine soktu anlatılmaz ercan abiyi mutlaka org görmek lazım.
yeni katılan genç arkadaşımız deniz ailemize hemen uyum sağladı ilk org katılması bizleri memnun etti teşekkürler deniz.
murat kardeşime söyleyecek kelime bulamıyorum harikasın muratım
öztürk kardeşimizde bizim izmir org çoğunlukla katılmıştır oda bizim aileden biri oldu
balıklar alındı denizde yüzüldü muhabbetin beli kırıldı benim için çok güzel bir org oldu katılan arkadaşlara teşekkürler .
resim ve videolar
Film.çeşme altı org - Dailymotion video
not:mercan balığını bahadır arkadaşımız yakalamıştır.

böyle güzel org katıldığım için kendimi şanslı hissediyorum mükembel bir hafta sonu geçirdik tahsin ve bahadır arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim mangalı yakıp bizlere servis yapmaları inanın zevkle yaptılar teşekkürler

ercan abiyi org katılan arkadaşlar bilir bizleri güzelim fıkralarıyla gülme krizine soktu anlatılmaz ercan abiyi mutlaka org görmek lazım.

yeni katılan genç arkadaşımız deniz ailemize hemen uyum sağladı ilk org katılması bizleri memnun etti teşekkürler deniz.

murat kardeşime söyleyecek kelime bulamıyorum harikasın muratım

öztürk kardeşimizde bizim izmir org çoğunlukla katılmıştır oda bizim aileden biri oldu

balıklar alındı denizde yüzüldü muhabbetin beli kırıldı benim için çok güzel bir org oldu katılan arkadaşlara teşekkürler .

resim ve videolar
Film.çeşme altı org - Dailymotion video
not:mercan balığını bahadır arkadaşımız yakalamıştır.
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
Interactive Map Forecast
Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot
Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları