Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aliağa,çakmaklı
ALTAYLI yazdı:Cihan, İnşallah bir gün birlikte de av yaparız. Şöyle Çakmaklı ya da Foça'dan tekne kiralar 8-10 kişi kaçarız. Biz zaten 4-5 kişi daima hazır sayılırız 4-5 de Manisa grubu dedikmi tamadır. Hatta Özdere de olabilir. Tabii ki yaza kalmamak kaydıyla. Yazın benim işler malumunuz76

inşallah ercan abi biz herzaman hazırız
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
araphüso26 yazdı:rabbım muhabbetinizi bozmasın giderken alın 2kg balık yapın mangalı bakın keyfinize. omuhabbette balık olsa ne olmasa neAlkis

Hüseyin abi boş dönmek artık geleneksellik kazandı zaten balık halindekilerle akraba olacaz yakında
Bul
efese yazdı:muhabbet güzel gözüküyor , balığı da olsa tam süper olacakmış

evet haklısın
Bul
cihan resimleri yüklemişsin balık herzamanki gibi yoktu ama yinede güzeldi be denizle beraberdik ya yeter ama o ettiğin duanın karşılığı en yakın zamanda alacaksın diyorum selamlar sevgiler kardeşim.AlkisSeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Manisa grubu bu işi hep yapıyor, balık olsada olur olmasada muhabbet gırla gitmiştir, hele bahriyelimden müzik eşliğinde dahada iyi olmuştur..SeerfSeerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:cihan resimleri yüklemişsin balık herzamanki gibi yoktu ama yinede güzeldi be denizle beraberdik ya yeter ama o ettiğin duanın karşılığı en yakın zamanda alacaksın diyorum selamlar sevgiler kardeşim.AlkisSeerfAlkis

Doğru söylüyorsun İsmail abim deniz havası bile yetti
Bul
Uzun_ahmet yazdı:Manisa grubu bu işi hep yapıyor, balık olsada olur olmasada muhabbet gırla gitmiştir, hele bahriyelimden müzik eşliğinde dahada iyi olmuştur..SeerfSeerf

Ahmet abi muhabbet çok iyidi fakat İsmail abimden müzik duymadım hiç bak bunuda burada öğrendim birdahakine rica eder söylemesini isteriz
Bul
Alkis Denizin kenarında arkadaşlarlan olmak bazen yetiyor Cihan , bir dahaki sefere inşallah balıkta olur , rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:Alkis Denizin kenarında arkadaşlarlan olmak bazen yetiyor Cihan , bir dahaki sefere inşallah balıkta olur , rastgele 76

Doğru söylüyorsun Ahmet abi yorumun için teşekkürler
Bul
Cihan gurub güzel.aynı yerde çalışıyorsanız muhabbetler daha bir güzel olur.hafta sonu çabuk gelirGulumse
bir daha ki avlarınız bereketli olsun.Affet
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine Aliağa Yine hüsran Cihan Deniz 28 5,049 01-10-2011, 01:02
Son Yorum: Cihan Deniz
  Izmir aliaga göleti uzun murat 18 4,643 27-04-2011, 19:23
Son Yorum: uzun murat
  19-20.12.2009 aliağa ve gencerli balık avı bahriyeli 38 9,212 31-12-2009, 13:58
Son Yorum: tepeli35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi